Nieuw

Theo Hiddema wil Jozias Von Aartsen ontslaan en pleit weer voor een islamitische of GroenLinkse burgemeester

Hiddema, screenshot Business-Class

“Als ik minister van Binnenlandse Zaken zou zijn, dan was burgemeester Van Aartsen nu weg”, zei Hiddema in ‘Business-Class‘ van Harry Mens vanochtend.

Volgens Theo Hiddema kan Von Aartsen ontslagen worden op basis van de gemeentewet omdat hij wetteloosheid tolereert in het geval van de illegale uitgeprocedeerde krakers in Amsterdam.

Hiddema pleit vervolgens weer voor de gekozen burgemeester, want dan zouden de bewoners van Amsterdam zo’n burgemeester wel wegstemmen.

De Amsterdamse realiteit wil kennelijk niet indalen bij de FVD-ers. Eerder pleitte Baudet ook al voor een gekozen burgemeester.

De realiteit is dat Amsterdam massaal GroenLinks gestemd heeft en de kans groot is dat in het geval van een gekozen burgemeester Femke Halsema gekozen zal worden. Of nog erger, en minstens zo plausibel, dat er een islamitische burgemeester gekozen zal worden.

De mohammedaanse gemeenschap in Amsterdam doet nauwelijks onder voor die in Londen, en we weten wat daar gebeurd is.

Een gekozen burgemeester is een prachtig iets, mits het eigen volk die burgemeester aan kan wijzen. Maar als je bij dat aanwijzingsproces ook kwaadwillende vijanden toelaat, dan kon je wel eens voor vervelende verrassingen komen te staan.

Bij een gekozen burgemeester krijgen we een mohammedaanse burgemeester net als in Londen, want moslims stemmen als één ummah, en Nederlanders stemmen verdeeld.

Zo simpel is het. Er zal een stemadvies uitgaan vanuit de moskeeën, de Marokkanen en Turken zullen hun strijdbijl even begraven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Theo Hiddema wil Jozias Von Aartsen ontslaan en pleit weer voor een islamitische of GroenLinkse burgemeester

 1. Je kunt toch niet het democratisch proces zomaar opzij zetten, omdat de uitkomst je onwelgevallig is ?
  Als er een islamitische burgemeester wordt gekozen, is er blijkbaar iets anders goed fout in Nederland. Echter niet het democratisch proces als zodanig.

  Like

 2. Dit soort suggesties zijn gewoon stom. Eerder plette hij ook al voor het idee dat ‘integreren onder de lakens gebeurt, m.a.w. Nederlanders zouden moeten huwen met de bezetter. Gewoon landverraad dus ! Misschien dat ze met zijn ideeën voor hem nog wel een baantje hebben bij Groen Links….

  Like

 3. Een burgemeester mag alleen gekozen worden door kiezers met alleen de Nederlandse nationaliteit, want men kan geen 2 Heren dienen. Ditzelfde dient men te doen met alle verkiezingen, zonder pardon

  Like

 4. Nou Fubar, de moslim Aboutaleb (Rotterdam) doet het anders een stuk beter dan de seculiere Van Aartsen (Amsterdam), Krikke (Den Haag) en Van Zanen (Utrecht). Of zou het komen dat Aboutaleb van de PvdA is en die ander 3 van de VVD?

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // april 15, 2018 om 22:54 //

  Nederland heeft vier grote steden; Amsterdam, Rotterdam, Den haag en Utrecht.
  Rotterdam heeft de islamitische Aboutaleb als Amsterdam er dan ook nog een krijgt dan zijn we officieel naar de verdommenis dan wel naar de kloten. Misschien kunnen we in Den Haag dan nog Jneid Faatwas nemen dan kunnen we voortaan verder als de Islamitische Republiek Hollandistan (formerly known as Nederland)

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // april 15, 2018 om 23:34 //

  Johan, ff googelen op Popper paradox / Paradox van tolerantie!

  Liked by 1 persoon

 7. @Krelis // april 15, 2018 om 20:25 /

  Abou is de sluwste van het zwikkie

  Like

 8. @ Johan // april 15, 2018 om 17:33

  Alsof mensen nog ene fuck geven om democratie

  Like

 9. “Democracy is like a train; you get off once you have reached your destination.”
  – Recep Tayyip Erdogan

  Ik kan op Mr. Hiddema moeilijk boos worden. Ik geloof dat hij het goed meent, maar hij kan mijns inziens de problematiek van sommige mechanismen waar we mee te maken hebben niet altijd adequaat doorgronden en bevatten, noch de implicaties van sommige van zijn voorstellen.

  Like

 10. Natuurlijk ben ik niet boos op de aimabele man. Maar FvD ziet kennelijk niet welk een risico een gekozen burgemeester inhoudt in geïslamiseerde steden, terwijl je toch maar naar Londen hoeft te kijken om te zien wat er kan (kan, ik zeg niet dát het gebeurt) gebeuren.

  Like

 11. Like

 12. @Fubar
  Ben het absoluut met je eens. Heel dat FvD denkt te elitair om dergelijke problematiek adequaat te kunnen doorgronden, vrees ik.

  Like

 13. Laten we eerst eens gaan beginnen dat dubbele paspoorten never de politiek meer in kunnen/mogen!!
  Het is te belachelijk dat wij, de Nederlander, onze oren moeten laten hangen naar een moslim!!
  Eerst dubbele paspoorten af gaan schaffen en misschien dat ze dan de politiek in mogen!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s