Nieuw

One machete crime every 90 minutes on Britain’s streets as police try to deal with thugs carrying out murders, rapes and burglaries

Man met machete, foto slechts ter illustratie, Pixabay

Machete attacks are taking place every 90 minutes on our streets, figures reveal.

Criminals are increasingly picking the jungle blades as their weapons of choice to instill terror in victims and rival gang members.

Police forces are dealing with rising numbers of machete-wielding thugs carrying out murders, rapes, robberies and burglaries.

In February, 20-year-old Sadiq Aadam was hacked to death in Belsize Park, north London, by a gang carrying the blades. A teenager has since appeared in court charged with murdering two young men.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on One machete crime every 90 minutes on Britain’s streets as police try to deal with thugs carrying out murders, rapes and burglaries

 1. Sadiq Aadam dat was de verkeerde ze hadden Sadiq kahn moeten hebben jammer zeg

  Like

 2. templars2017 // april 15, 2018 om 21:34 //

  Engeland is verloren ,als je dit hoort is het nog een bewijs dat ze de controle niet meer hebben en het dweilen is met de kraan open.
  Machetes zijn gemakkelijk te maken ,kosten bijna niets en zijn heel effectief ,ook de angst die voortvloeit uit dergelijke berichten zijn niet zonder impact ,zoals het reeds is gezegd geweest ,de Engelsen lijden in stilte…….
  En dan heb je de Queen die een speech heeft waarin ze de bevolking waarschuwt dat er oorlog komt ,die door krachten in gang is gezet die niet te controleren zijn ,ofwel weet ze veel meer ofwel loopt ze achter …..ik gok op het eerste….

  http://yournewswire.com/quuen-elizabeth-world-war-3/

  Like

 3. Esperanza // april 15, 2018 om 22:07 //

  Hier beelden van rapalje in Barcelona:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s