Nieuw

Netanyahu: “Now the US should strike Iran”

The same resolve the US, Britain and France showed in standing up to Syrian President Bashar Assad’s use of chemical weapons in Syria needs to be shown in preventing terrorist states and organizations from getting nuclear capabilities, Prime Minister Benjamin Netanyahu said in a phone conversation Saturday night with British Prime Minister Theresa May.

Netanyahu, who was referring to Iran, spoke about this conversation at the start of the weekly cabinet meeting.

JPost >>

Opinion – Why Israel Needs to Escalate Its Threats Against Iran – Right Now

Tehran should be made to understand that if it persists in its efforts it will no longer have the immunity from attacks it has hitherto enjoyed due to geographic distance.

As part of this approach, and to induce the Syrians to put an end to Iran’s activities in their territory, Damascus must be made to understand that it is truly playing with fire this time, and that Israel will respond by launching graduated attacks against Syrian-regime targets, to the point of threatening its very existence. Iran, too, should be made to understand that if it persists in its efforts it will no longer have the immunity from attacks it has hitherto enjoyed due to geographic distance, and that Iranian regime targets will also be fair game.

Haaretz >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Netanyahu: “Now the US should strike Iran”

 1. templars2017 // april 15, 2018 om 21:47 //

  Oorlogstaal in zijn puurste vorm ,net zoals Macron ,die wil nog een aanval op Syrië ,die halfgare voormalige Rotschild bankier is echt bezig met de boel op te hitsen, het is alsof het oorlog moet worden , al die zogenaamde voorname heren zouden verplicht moeten worden om een uniform aan te trekken en in de eerste linies te gaan proeven van wat vuurkracht is , laat de kogels eens rond hun oren zoeven ,ze roepen zich schor ,en bij de eerste kans gaan ze lopen met het bruin tussen de billen.
  Het is gemakkelijk om te beslissen van achter een bureau ,in hun luxueuze comfortzone ,de harde realiteit om buiten te overleven waar elke minuut je laatste kan zijn is heel andere koek.
  Honger ,bloed ,lijkenstank ,zweet ,kruitdamp en onnoemelijke angst in plaats van gemanicuurde handen ,dure maatpakken ,dure parfums en overvloedige banketten ,ze zouden het wel rap afleren……….

  Liked by 1 persoon

 2. Ruud H. // april 16, 2018 om 11:26 //

  En nog steeds zijn er mensen die ‘achter israel staan’.
  Hoeveel oorlogen de VS ook voeren voor israel, het is nooit genoeg.

  Hoeveel ‘herstelbetalingen’er ook worden gedaan aan joden, het is nooit genoeg.
  Hoeveel asieleisers de EU ook opneemt, het is nooit genoeg.
  Alle landen die in de weg staan van groot-israel moeten vernietigd worden.
  Zolang de cucks in het westen dienstbaar zijn aan israel, mogen wij, in verzwakte vorm, blijven bestaan.

  “Every time we do something you tell me America will do this and will do that . . . I want to tell you something very clear: Don’t worry about American pressure on Israel. We, the Jewish people, control America, and the Americans know it.”

  –Israeli PM Ariel Sharon, Oct 3, 2001

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s