Nieuw

“Minder snoepgoed, meer water!” – Russische tv bereidt zijn kijkers voor op een kernwapenoorlog

Een clip van de Russische televisie is gaan circuleren op de sociale media, waarin de programmaleider advies geeft aan de kijkers over hoe men een ​​nucleaire oorlog kan overleven. Veel mensen koppelen dit aan de recente escalatie van de spanningen tussen Rusland en de Verenigde Staten.

Naar verluidt is de clip van de Russische staatstelevisie en zou op vrijdagavond uitgezonden zijn, met andere woorden, net voordat de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk hun dreigementen verwerkelijkten en een bombardement op Syrië uitvoerden.

De gastheer spreekt over wat voor soort eten en drinken je moet meenemen naar een schuilkelder. Onder andere wijst hij erop dat rijst beduidend veel langer houdbaar is dan, bijvoorbeeld, havermout en boekweit. Ook wordt aanbevolen dat men de snoep thuislaat als je een lange tijd in een schuilkelder moet doorbrengen, want snoepgoed verhoogt de dorst, en daarmee ook de waterconsumptie.

– Bevoorraad veel water. U redt het 2-3 weken zonder eten, maar slechts 2-3 dagen zonder water,  zegt overlevingsexpert Eduard Kahlilov.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on “Minder snoepgoed, meer water!” – Russische tv bereidt zijn kijkers voor op een kernwapenoorlog

 1. Vandaag weer 6 x 1,5 liter flessenwater bij mijn voorraadje gestouwd. Ik heb nu ongeveer 40 verpakkingen met 6 flessen 1,5 liter bronwater en een grote ritselkist met minstens voor 8 weken 3 personen eten. En niet te vergeten een radiootje, tabak, flesje whiskey, veldkeuken, kaarsen en nog een heleboel andere handige dingen waar ik onder andere mensen mee dood kan maken als ze me eten willen stelen. Zelfs voor het hondje heb ik een gigantische zak brokkies veiliggesteld.

  Like

 2. skeeter // april 15, 2018 om 23:18 //

  rommel kun je effe in de spambak kijken?

  Like

 3. Gebeurd.
  Je bent eruit gevist.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // april 16, 2018 om 00:17 //

  Geen idee of ik mensen met mijn standpunt verras maar ik haal niks in huis in verband met een eventuele kernoorlog. Gesteld dat die uitbreekt dan blijft dat niet bij 1 of 2 bommen, dan gaan ze die strooien als waren het pepernoten, ik hoop dat ze er eentje recht op mijn bolletje gooien, dat is een snelle en genadige dood in vergelijking met de ‘overlevenden’.
  Ik wil niet eens erover nadenken hoe het eruit ziet na afloop of hoelang je er dan over doet om dood te gaan maar ik geloof niet dat het prettig is.
  Een aanval op Rusland brengt een kettingreactie over en weer op gang die geen overwinnaars kent

  Liked by 1 persoon

 5. Niet zo negatief doen.
  Van een beetje oorlog is nog nooit iemand dood gegaan.

  Like

 6. Duchesne // april 16, 2018 om 10:14 //

  Hier had de lokale elite een rondleiding voor genodigden door de atoombunker onder het gemeentehuis en het schijnt dat er vers voedsel is opgeslagen en pralinees…. Hunnie wel, wij mogen dood.

  Like

 7. Duchesne // april 16, 2018 om 10:34 //

  Waterfilter Rommel, goede investering. Ook in Sweden….

  En 2 way communicatie, kan verrekte handig zijn.

  Overal waar men de bevolking wil onderdrukken of afmaken worden eerst de wapens en de onafhankelijke communicatie verboden. Meestal met hele zware straffen als sanctie. Dus als die zaken gebeuren is er ellende op komt, van jou regering voor jou persoon.

  Het begint altijd met beperkingen die worden uitgebreid. Eerst worden wapens selectief verboden, dan word de munutievoorrraad steeds verder ingekrompen, ondertussen word het bezit semi gecriminaliseerd in de publieke opinie, dan volgen zaken zoals bezit van communicatie apparatuur en vervolgens totaal wapenverbod.

  En daarna worden je middelen van zelfstandig bestaan verboden en ontnomen, tot je afhankelijk bent. Zaken zoals zelf je auto maken of groente kweken of een tinctuur maken van bloemen worden misdrijven. En wie gaat nog met lege handen een gevecth aan tegen een tirannie?

  Dus moet je doodgaan.

  Wat veel mensen niet weten is dat onder koeien sinds 1980 het aantal misgeboorten binnen de eerste 10 dagen na bevruchting s gestegen van 25% naar 65% en de onvruchtbaarheid van koeien is bij sommige rassen zoals de Holstein nu bijna 75%…
  De grootste stijging is sinds 2010, waarbij het procentsgewijs steeds harder gaat. Komt erop neer dat sommige rassen binnen 10 tot 15 jaar nauwelijks meer zullen bestaan omdat ze al vanaf geboorte niet meer vruchtbaar zijn.
  Ik vermoed dat het gif in onze leefomgeving, zowel PCb’s als DDT en aanverwante koolwaterstoffen alles kapot maken.
  In het geval van structurele vergiftiging loopt de bevolking van Europa een zekere dood tegemoed, en ook de nieuwe “aanwinsten’ zullen er uiteindelijk aan kapot gaan.
  een vriend van me woonde als kind in Lekkerkerk, altijd kleigezond geleefd en fit in het kwadraat, hij heeft nu een uitgehold brein….leg maar uit…

  Maar als je dan onze nieuwe “aanwinsten” hun levensverwachting en denkwijze tegen de onze legt maakt het voor hun niets uit, doodgaan doen ze toch maar plunderen is fijner als er veel te halen is. En het paradijs wacht aan het einde van de rooftocht, dus lachend leven en blij sterven. Een bestaan eerder, want leven is volgens mij een andere definitie dan eten en stelen. Maar wie ben ik?

  De grootste vloek voor de moslims is het gebrek aan ongelovigen, vanaf die dag moet er gewerkt worden om te eten en is er niemand meer die nog iets nieuws uitvind…

  …Collectieve zelfmoord als massa vernietigings wapen…

  Liked by 1 persoon

 8. En dan, dan heb je 3 weken water en voedsel ingeslagen.
  Op een gegeven moment ben je daar toch door heen en zal je toch naar buiten moeten.
  Waar je dus niet kan lopen vanwege alle straling die er dan nog hangt.
  Ben je langzaam aan het dood gaan terwijl je iedereen de hersens in moet slaan om nog een beetje aan voedsel of water te komen.
  Wat dan ook besmet is omdat het niet opgeborgen stond in een loodde bunker.
  Nee echt, dat lijkt me een hele fijne toekomst die je dan nog heb.

  Like

 9. Ook zonder directe bommen op ons territorium kan er schaarste ontstaan, kijk maar naar bijv Venezuela.

  Like

 10. Aad, en dan is het de macht van de sterkste wie het laatste brood te pakken krijgt.
  Ik zie maar heel weinig Nederlanders hier toe in staat, want ze verdommen het al om samen te werken wanneer het om 1 doel gaat.
  De meeste hebben zelfs geen flauw idee wie er naast hun woont.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s