Nieuw

Identitair Verzet bezet dak kraakpand bij Rudolf Dieselstraat

Tegenwoordig mogen illegalen alles doen in Amsterdam, zonder juridische gevolgen: Kraken, inbreken, mensen intimideren, geweld gebruiken tegen goederen en personen. En de politie? Die staat erbij en kijkt er naar.

Het gaat hier om uitgeprocedeerde asieleisers. Mensen die al meermalen te horen hebben gekregen dat ze geen verblijfsvergunning krijgen. Toch kunnen ze criminele activiteiten blijven ontplooien in Amsterdam.

Wij eisen dan ook dat deze illegalen in vreemdelingenbewaring worden geplaatst in afwachting van uitzetting.

Identitair Verzet >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Identitair Verzet bezet dak kraakpand bij Rudolf Dieselstraat

  1. skeeter // april 15, 2018 om 17:37 //

    Alle illegalen op een argetijns vluchtje.

    Like

  2. Liked by 1 persoon

  3. De politie heeft haar taak uit te oefenen in “ondergeschiktheid aan het bevoegde gezag” oftewel zonder opdracht of toestemming van de Officier van Justitie of de Burgemeester mogen ze NIET optreden!! Hoezo frustraties op je werk….???

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s