Nieuw

Gymnasium studenten publiceerden feitenblad over immigratie – door de schooldirectrice bij de Zweedse veiligheidsdienst aangemeld

"Het is absoluut ondenkbaar dat we dit soort propaganda op onze school tolereren", zegt Anna Sundelin over het feitenblad. © Umea.se/Screenshot.

Een groep studenten van de Dragonschool in Umeå presenteerde een flyer met feiten over immigratie. “Afschuwelijk” en “racistisch”, zegt Anna Sundelin, directrice van de school, die de flyer nu bij de politie heeft aangemeld – en bij de Säpo (Zweedse nationale veiligheidsdienst).

– Het is erg zorgwekkend dat de school ervoor kiest om contact op te nemen met de veiligheidsdienst omdat sommige studenten folders met feiten hebben gepubliceerd, zegt een van de studenten tegen Fria Tyder.

De flyer, die deze week op school verspreid werd, bevat zes feiten met bronverwijzingen over de immigratie naar Zweden.

Onder andere wordt er vermeld dat de immigratie tijdens 2016 meer geld kostte dan het totale rechterlijke systeem, inclusief politie, dat meer dan 95% van de personen die veroordeeld zijn voor overvalverkrachtingen immigranten zijn, en dat illegale immigranten tandheelkundige zorg ontvangen voor 50 kronen (5 euro).

De lokale krant Västerbotten Kurir meldde op vrijdagavond dat de schoolleiding het “een kwalijke zaak vindt” dat er “racistische propaganda” op school verspreid wordt.

“Afschuwelijk”
Rector Anna Sundelin verklaart dat de flyers zijn aangemeld bij de politie en dat de school ook “contact heeft opgenomen met de Säpo”.

– Het is afschuwelijk. Ik heb de flyers zelf gezien, ik zag ze al op maandag. Het is absoluut ondenkbaar dat we dit soort propaganda op onze school tolereren, zegt Anna Sundelin tegen VK.

Ze stelt ook dat de school een “zero tolerance” hanteert en dat het management  met het nieuws op het intranet is uitgegaan, zodat studenten en docenten kunnen rapporteren als er meer factsheets verschijnen.

Fria Tider hebben gesproken met een van de studenten die de factsheet heeft verspreid.

– We hadden er genoeg van om gewoon stil te zitten en de duimen te rollen en niets te doen terwijl Zweden in verval raakt, en daarom kozen we ervoor om een ​​factsheet te maken over de impact en gevolgen van immigratie op onze samenleving. Zodat we andere studenten kunnen bijlichten, zegt de student.

– We hebben de folders deze hele week verspreid door ze op prikborden en op tafels in de wandelgangen te plaatsen.

– We vinden het een schande voor de Dragonschool. Ze zeggen dat het belangrijk is met bronkritiek, en gelijktijdig noemen ze een folder wat alleen maar feiten opnoemt racistische propaganda.

Fenixx heeft al eerder gerapporteerd over een vergelijkbare zaak – KTH-student Felix werd bedreigd met suspensie nadat hij buiten de schooluren een factsheet over immigrantencriminaliteit had geschreven. In dit geval koos KTH er echter voor om uiteindelijk de tuchtprocedure tegen de student te seponeren.

Fria Tyder heeft tevergeefs contact gezocht met Anna Sundelin voor een commentaar.

Bron:

http://www.friatider.se/gymnasieungdomar-skrev-faktablad-om-invandring-anm-ls-till-s-po-av-rektorn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Gymnasium studenten publiceerden feitenblad over immigratie – door de schooldirectrice bij de Zweedse veiligheidsdienst aangemeld

 1. ieznogoedh // april 15, 2018 om 15:44 //

  – We hebben de folders deze hele week verspreid door ze op prikborden en op tafels in de wandelgangen te plaatsen.

  Nu was er inde jaren 42-43 een groep van studenten en professoren in Duitsland: Die weiße Rose, die pamfletten verspreidden.

  Nu zijn deze studenten noch niet onthoofd en dat zal hopelijk ook niet gaan gebeuren, maar duidelijk is wel dat de huidige elite (en alle hersendode meelopers) er niet voor terugschrikt om mensen die nota bene feiten gebruiken om anderen de ogen te openen, genadeloos de mond te snoeren.

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlander // april 15, 2018 om 18:15 //

  Inderdaad Ieznogoedh.
  Van de andere kant gebruikt deze school de streken van de vroegere oostduitse Stasi.

  Like

 3. Er is dus nog hoop voor Zweden.

  Like

 4. Het zal wel door de Zweedse ‘taal’ komen dar men de weg kwijt is. Wat een afschuwelijk gebrabbel.

  Like

 5. Tijdens WWII werd je door buren ..vrienden….kennissen….familie …..aangegeven…opgepakt door de ss en naar strafkampen gestuurd.
  Dit aangeven door het schoolhoofd is toch hetzelfde?

  Like

 6. Scrutinizer // april 16, 2018 om 14:19 //

  Schokkend.
  Maar niet verwonderend.
  Na de val de muur in ’89 werd het aantal slachtoffers in Auschwitz drastisch herzien en door de locale autoriteiten met ca. 2 mln naar beneden bijgesteld. Gek genoeg blijft de teller van het totale aantal slachtoffers over de kampen heen magischerwijze ongewijzigd. Wie een pamflet zou maken met bovenstaande en andere feiten, riskeert nagenoeg overal in Europa een veroordeling.
  Overigens blijf ook bij een ander aantal de “man van 6 miljoen” een grote onmens. Ik hang zijn gedachtengoed niet aan en sympatiseer met alle slachtoffers, wat over meerdere categorien heen (inclusief Russen, Zigeuners, Homo’s + burgers buiten kampen, die gedood werden door een bombardement) in de miljoenen loopt. Ik heb dus geen sympathie voor de persoon, zijn denkbeelden of zijn daden. ECHTER … het is anderzijds een aanfluiting van de rechtstaat dat men er niet vrijelijk feiten kan over verifieren en gweijzigde inzichten (zelfs officieel erkende) kan over onthullen, zonder het risico te lopen veroordeeld te worden.
  En dat is des te bizarder als men weet dat dit met andere massamoordenaars niet het geval is. Zo is een vrije discussie over pakweg de hertog van Alva of Napoleon tamelijk risicoloos.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s