Nieuw

Facebook bant Duitse historicus die zegt dat “de islam geen deel uitmaakt van de geschiedenis van het land”

Een Duitse journalist en historicus is 30 dagen lang afgesloten op Facebook vanwege een verklaring over de historische invloed van de islam in Duitsland. “De islam maakt geen deel uit van de geschiedenis van Duitsland, maar wij zijn de verdediging tegen de islam”, schreef Michael Hesemann, aldus NRW Direct.

De historische relatie tussen de islam en Duitsland wordt gretig bediscussieerd sinds Horst Seehofer het overnam als minister van binnenlandse zaken. Christian Wulff, de voormalig Duitse president, heeft onlangs verklaard dat “de islam tot Duitsland behoort”, en kreeg bijval van bondskanselier Angela Merkel. Seehofer was er echter snel bij om deze bewering te betwisten.

– Nee, de islam behoort niet tot Duitsland. Onze eigenheid is het christendom. Maar de moslims die bij ons wonen, behoren tot Duitsland, zei Horst Seehofer tegen de Frankfurter Allgemeine.

Uit een opiniepeiling bleek dat 76% van de Duitsers het met Seehofer eens was, waarvan 61% ‘volledig mee eens’ was. Slechts 20 procent van de respondenten was het niet eens met de minister van Binnenlandse Zaken. Deze groepering was daarentegen van mening dat de islam een ​​fundamenteel onderdeel van Duitsland is. 4 procent kon geen kant kiezen in het debat.

30 dagen lang afgesloten

De Duitse journalist en historicus Michael Hesemann, met een eredoctoraat voor zijn werk over het onthullen van documenten over de Armeense genocide in 1915, werd 30 dagen lang van Facebook verwijderd toen hij hetzelfde beweerde als Seehofer.

– De islam heeft altijd slechts een rol gespeeld in de 1700-jarige geschiedenis van het christelijke westen: de rol van het zwaard van Damocles dat boven ons hangt, de dreiging van barbarij waartegen we ons moeten verenigen en vechten. In die zin maakt de islam geen deel uit van de geschiedenis van Duitsland, maar zijn wij de verdediging tegen de islam, schreef Michael Hesemann op Facebook.

Volgens PJ Media richtte Michael Hesemann, na het bericht van zijn ban, sterke kritiek op de politieke correctheid die de openbare discussie wurgt:

– Dit zegt heel veel over de vreselijke toestand van onze democratie onder bondskanselier Angela Merkel, wanneer een historicus geen eenvoudige historische feiten kan zeggen.

Bron:

https://samnytt.se/facebook-stanger-av-tysk-historiker-som-sager-att-islam-inte-ar-en-del-av-landets-historia/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Facebook bant Duitse historicus die zegt dat “de islam geen deel uitmaakt van de geschiedenis van het land”

 1. Ban klopt niet , geschiedenis van Europa is christelijk.
  Suikerberg nazi?

  Like

 2. templars2017 // april 15, 2018 om 00:16 //

  Niet bijster slim om je gedacht inzake de islam te posten op faschisten boek , hij had beter aan ander forum gekozen ,nu gaat het een voetnoot worden in de analen en statistieken van fb…….
  die van de schorsingen ,gebrandmerkt voor altijd

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // april 15, 2018 om 01:12 //

  Hoe gek ben je als je op fuckboek je héle hebe en houwe gaat vertellen dan ben je sowieso al niet al te slim.
  Echt je bent knetergek om dat te doenn

  Liked by 1 persoon

 4. Facebook sluit velen af om nog mindere redenen. Het goede nieuws is dat je je film van de door jou gedane groepsverkrachting mag plaatsen en het beste nieuws is dat facebooks beste tijd voorbij is en er anderen zijn en komen

  Like

 5. Nazi? Nee hoor nog veel erger

  Like

 6. En je bent natuurlijk gewoon niet slim om van het medium Facebook gebruik te maken, ach Facebook=Narcismbook naar mijn mening.

  Like

 7. likudnl // april 15, 2018 om 12:39 //

  Er is wel een sterke, historische band tussen het moslimfundamentalisme en het nazisme:
  https://likud.nl/2018/03/moslims-en-nazis-zijn-natuurlijke-bondgenoten/

  Like

 8. @likudnl // april 15, 2018 om 12:39 //
  Dit is een waarheid die meer dan 70 jaar na dato nog steeds niet uitgesproken mag worden.
  Goed artikel.

  Like

 9. pwvc: Opgepast ,ooit was er een tweede rangs schilderken die zijn waar langs de straat ging sleten , werd door de rijke niet inlandse bevolking bespuwd en vernederd , dat heeft hun jaren later zuur opgebroken , wie zegt dat de geschiedenis zich niet kan herhalen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s