Nieuw

Duitsland verlengt zijn grenscontroles

Pixabay

De Duitse regering heeft aangekondigd dat het zijn controles bij de Oostenrijkse grens met nog eens zes maanden zal verlengen. Dit als onderdeel van het waarborgen van de veiligheid van het land vanwege de aanhoudende migratiegolf naar Europa.

– Falen in de controles aan de buitengrenzen van de EU en de omvang van illegale immigratie houdt in dat we geen andere conclusie kunnen trekken dan het feit dat onze eigen controles aan de Duits-Oostenrijkse grens noodzakelijk blijven, zei de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer.

Het besluit komt een week nadat ook Oostenrijk besloot zijn grenscontroles te verlengen. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken zegt dat de controles, die verlengd worden vanaf 12 mei, zijn gecoördineerd met Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Denemarken en Noorwegen.

Er was geen alternatief

Horst Seehofer wijst erop dat hij de Schengensamenwerking waardeert, maar verklaart dat hij aangezien de situatie die er vandaag heerst geen andere keuze had dan de grenscontroles te verlengen.

Tijdens de afgelopen verkiezingscampagne was Seehofer, die de conservatieve partij CSU vertegenwoordigt, een fervent voorstander van voortdurende grenscontroles.

Bron:

https://uk.reuters.com/article/uk-germany-security-austria/germany-extends-checks-at-austrian-border-cites-deficits-in-eu-controls-idUKKBN1HJ30W?rpc=401&

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland verlengt zijn grenscontroles

 1. antiislamnu // april 15, 2018 om 01:06 //

  Wat een onzin dit is gewoon voor de bühne in werkelijkheid kunnen er niet genoeg asielparasieten te veel komen wat monster merkel en consorten betreft.
  https://goo.gl/images/vzSb6b

  Liked by 1 persoon

 2. Marhammed // april 15, 2018 om 07:54 //

  Alle woestijnparasieten welkom, ze zijn een grote meerwaarde, multiculti is mooi…en nu controle? Duitse hypocresie?

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben benieuwd waar zij staan ik ben nog nooit een controle tegen gekomen

  Like

 4. Horatius // april 15, 2018 om 11:36 //

  Kunnen die grenscontroles niet beter gecoördineerd worden met landen als Italië, Griekenland en Spanje die z.g. de buitengrenzen van Europa bewaken?

  Via Italië komen de meeste vluchtelingen binnen, al of niet behulp van de Italiaanse Kustwacht die al geruime tijd fungeert als een soort pendeldienst om de invasie in humane banen te leiden met als gevolg onhoudbare toestanden voor de autochtone bevolking in tal van steden.

  Waarbij we ook niet mogen uitsluiten dat Italië ze voorziet van documenten die ze de gelegenheid geven door te reizen naar de landen waar de hoogste uitkeringen te halen zijn.

  En uiteindelijk komen een aantal van die creaturen terecht in Amsterdam waar ze wat leegstaande panden kraken en vervolgens een kort geding aanspannen tegen de Overheid die ze daar binnen een zekere termijn weg willen hebben.

  Het moet niet veel gekker worden in ons land!

  Like

 5. Interessant stuk op Geen Stijl vandaag over de mogelijke problemen die we hebben als Turken door Erdogan worden opgeroepen om te gaan vechten tegen de Koerden. Politici maken zich grote zorgen. Nu heb ik geleerd dat je alles moet omdraaien en ik kom tot de conclusie dat de grenzen blijven open staan want Erdogan gaat Syrië helemaal niet in, die komt Europa in. Hij heeft nog een goede kans ook.

  Like

 6. Esperanza // april 15, 2018 om 14:41 //

  Inviting in the destroyer.

  An Open Letter to my Fellow American Jews April 14, 2018

  https://redpilljew.blogspot.com.es/2018/04/an-open-letter-to-my-fellow-american.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s