Nieuw

Belgische pers: ‘Niet het geweld van de crimigranten tegen het inheemse volk is schokkend, maar wel dat Vlaams Belang er iets van zegt’

Vlaams Belang trekt met een schokkende campagnefoto naar de verkiezingen in Antwerpen: een beeld van een zwaar toegetakelde vrouw, met als slogan ‘crimigranten buiten’. Volgens politicologen hoopt de partij met zo’n harde campagne stemmen terug te winnen van de N-VA.

‘Bescherm onze mensen’ staat te lezen op de affiche met daarnaast een zwaar mishandelde vrouw. De boodschap is duidelijk: ‘crimigranten buiten’. Het doet denken aan de harde campagnetaal van het Vlaams Blok van vroeger.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Belgische pers: ‘Niet het geweld van de crimigranten tegen het inheemse volk is schokkend, maar wel dat Vlaams Belang er iets van zegt’

 1. Heb het ook al een keer bij een ander artikel gezegd; het eigen volk op de eerste plaats zetten vinden we fascistisch en dus niet fatsoenlijk. Volgens mij is er geen enkel ander volk op de wereld die dat doet want het is onnatuurlijk, alleen wij doen dat. Zo effectief werkt brainwashen dus, best wel creepy.

  Like

 2. A. de Schrevel // april 15, 2018 om 21:05 //

  Eigen volk eerst is normaal in de rest van de wereld maar hier zijn we 2de rangs burgers geworden.

  Like

 3. Als je het zo leest dan mogen die criminelen alles doen maar wij moeten er over zwijgen.
  Complete censuur dus ,polcor op z’n best.
  Het is toch al ver gekomen dat ze openlijk gaan zeggen ,daar mag niets over gezegd worden ,wat moeten we dan doen ,de criminelen bedanken?

  Like

 4. antiislamnu // april 15, 2018 om 22:49 //

  Eigen volk vind men niet belangrijk onze huizen en het complete sociale zorgstelsel wordt nu gratis weggeven aan asielparasieten.
  Hebben wij tientallen jaren voor gewerkt en de meeste Nederlanders zijn te dom om dit in te zien en blijven op moslim love partijen stemmen en vooral meer E.u.

  Like

 5. Esperanza // april 15, 2018 om 23:26 //

  Moet je dit zien. Van lotje getikt.

  Like

 6. In combinatie met wat andere is die sterker (economist rechtsonder):

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s