Nieuw

Slavery: The Inconvenient Truth

As a father of two impressionable teenage girls, I am having a tough and at times frustrating time trying to undo the damage done at school in the course of their history studies, where they seem to be learning little about European civilization other than that we “palefaces” should be remembered primarily as the masters of the slave trade and as avaricious colonialists who enjoyed being beastly brutes making life miserable for Africans.

And of course here in South Africa there is little more they need to know beyond apartheid, which must be viewed as nothing less than one of the worst crimes against humanity in recorded history; and all people of European ancestry must somehow share the guilt, including them, the children. Lots of big talk about stamping out child abuse, but our progeny are victims of a pernicious form of mental cruelty aimed at inculcating a completely undeserved sense of shame. Many start out life feeling awful about their provenance, struggling with their self-esteem and lacking confidence.

Taki’s Magazine >>

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Slavery: The Inconvenient Truth

 1. templars2017 // april 15, 2018 om 00:11 //

  De hoofden van de schoolgaande jeugd wordt vergiftigd door de ingedramde nieuwe waarheid.
  Als ouder is het inderdaad frustrerend om hen te doen inzien dat ze verkeerd geinformeerd zijn.
  Doch de aanhouder wint ,en als je hen de ogen kan doen openen zullen ze dankbaar zijn ervoor, de nieuwe waarheid , de nieuwe “waarden” en verdraagzaamheid zijn zo ongelooflijk idioot dat ze amper te vatten zijn ,voor ons ,maar als de jeugd er mee gebombardeerd wordt kan het een onherstelbare schade geven die onomkeerbaar wordt .
  Hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt om hen de ogen te openen voor wat er werkelijk aan het gebeuren is .
  Het is een beetje als het verhaaltje van Sinterklaas ,als je dat leugentje goed analyseert dan begrijp je welke methode ze gebruiken op de kinderen om dingen die duizenden maal erger zijn in hun hoofd te drammen.
  Als er niets aan gedaan wordt kan het goed gebeuren dat er een breuk ontstaat tussen ouders en jongeren die dan weer koren op de molen is van de verspreiders van de nieuwe waarheid en waarden……..

  Like

 2. Well I assume your teenage girls are able to read and think? My youngest 2 can. We have been travelling and they also have been in Africa (Muslim countries as well). It is clear history is written new now in Europe as well. Dutch people seem to be worse as Germans. Why exactly is unclear to me.
  Facts: every country has its history.
  Every race is discriminating.
  Black people were the ones using their fellow and neighbour people first as slaves and long after this was forbidden by law.
  Many people live to blame others for their missery. Schooleducation in Holland/Europe is for everybody the same but certain people/races simply like to skip school more and be in a gang instead of studying.
  It pays to manipulate and play the victim.
  Btw… my dad is black my mom is white.. I know what discrimination means. I have experienced it from both sides. Even my white children are discriminated. We all are educated, never skipped school and prefere to make something out of our lives instead of complaining and pointing at others.
  Nasty and mean people are everywhere and it is survival of the fittest. There is no need to feel misserable about a past you personally were not a part of or because of the colour of your skin.
  And if reincarnation does exist you might have been black or yellow or red in a former life. Or perhaps you were Japanese and abusing people in a concentration camp in Indonesia (my grandparents and dad been there as well). How come the Japanese are not suffering or get punished? How come they do not need to pay their victims? And how about the Romans and Greek?
  Let your children read what really did happen. Who started slavery in the first place (Roman and Greek did also) and make them aware slavery does exist also nowadays and most slaves are women. White women.

  Like

 3. Sinterklaas is wel totaal iets anders en een kind dat kan lezen kan ook zelf denken. Dit heeft ook met opvoeding te maken. Mijn kinderen hebben altijd een sterke wil en eigen mening gehad ongeacht wat welke leraar ook verkondigd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s