Nieuw

Poetin: Trump’s aanval is een criminele handeling die een nieuwe golf van migranten naar Europa stuurt

Foto: Rusland's president Vladimir Poetin. © Kremlin.ru

De door de VS geleide aanval op civiele en militaire faciliteiten in Syrië in de nacht van zaterdag is een schending van het VN-handvest en het internationaal recht. Zegt de Russische president Vladimir Poetin in een verklaring.

Volgens de Russische president Vladimir Poetin is de aanval van afgelopen nacht op Syrië een duidelijke schending van het internationaal recht.

– Dit is een agressie tegen een soevereine staat die aan het front strijdt tegen het terrorisme, zei Vladimir Poetin.

De aanval, die door de Verenigde Staten, Frankrijk en Groot-Brittannië werd uitgevoerd, had geen goedkeuring van de VN-Veiligheidsraad, en is dus in strijd met zowel het VN-Handvest als de beginselen van het internationaal recht.

Bovendien is Poetin van mening dat de huidige escalatie van de Syrische crisis een “verwoestende impact zal hebben op het hele systeem van internationale betrekkingen”. Hij is echter van mening dat de geschiedenis uiteindelijk de zaken op orde zal brengen.

– De geschiedenis heeft reeds uitgewezen dat Washington verantwoordelijk is voor dergelijke massacre’s zoals in Joegoslavië. Het feit is dat Washington, door middel van geweld, alleen maar een nieuwe golf van asielzoekers uit Syrië en de hele regio zal veroorzaken, zei de Russische president.

Rusland, die op vrijdag wat het noemt “overtuigend bewijs” presenteerde voor het in scene zetten van het vermeende gebruik van chemische wapens aanslag in Douma afgelopen weekend, heeft nu opgeroepen tot een buitengewone vergadering van de VN-Veiligheidsraad om de illegale aanval op Syrië te bespreken.

Donald Trump, die nadat hij president van de VS is geworden een volledige U-bocht in zijn buitenlands beleid heeft genomen en een transformatie heeft ondergaan naar een volwaardige neoconservatieve oorlogshavik, is echter trots op zijn militaire agressie en noemt de Syrische president Bashar al-Assad “een monster”. Trump heeft onder meer steun ontvangen van Israël, die zei dat de aanslag van afgelopen nacht een “passende” maatregel tegen het Syrische regime was. Israël wilde niet dat de VS Syrië verliet, omdat dit zou kunnen leiden tot toegenomen Iraanse invloed in het gebied. Bovendien is Syrië een van de aartsvijanden van Israël.

Oorlogsjournaliste Magda Gad schrijft in een commentaar op Twitter op zaterdag dat “Israël een sterke Hezbollah nooit zal accepteren aan zijn grens. Daarom zullen hun westerse bondgenoten Syrië blijven aanvallen.”

En vervolgt:

“Als gevolg van het conflict met Hezbollah heeft Israël veel soennitische extremistische groepen in Syrië ondersteund. Hezbollah is in de regio de grootste vijand van Israël, en derhalve gaan ze zo ver dat ze zelfs jihadisten ondersteunen om te proberen de door Iran gesteunde milities tegen te houden.”

Bron:

https://www.rt.com/news/424111-putin-us-strikes-syria-violation/

http://www.friatider.se/putin-trumps-anfall-en-kriminell-handling-som-skickar-ny-v-g-av-invandrare-mot-europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Poetin: Trump’s aanval is een criminele handeling die een nieuwe golf van migranten naar Europa stuurt

 1. “Donald Trump, die nadat hij president van de VS is geworden een volledige U-bocht in zijn buitenlands beleid heeft genomen en een transformatie heeft ondergaan naar een volwaardige neoconservatieve oorlogshavik”

  Oké, maar vertel dan ook wat Trump als president dan wel had moeten doen.

  De tweets uit 2013 worden gretig aangehaald om Trump zijn ‘hypocrisie’ aan te tonen en misschien terecht maar daarmee tonen ze ook hun eigen hypocrisie aan omdat ze toentertijd onvoorwaardelijk achter Obama stonden die nota bene aan isis gerelateerde rebellen steunde.

  Trump baalde als een stekker van die gifaanval, dat was duidelijk aan z’n gezicht en houding af te lezen, hij zit daar niet op te wachten en voor de mensen die geloven dat hij de deep state dient, dan had hij heel Syrië platgegooid zoals bv Israël dat het liefst zou zien.

  Het grootste gevaar is de polarisatie in het westen die gevoed wordt door de globalisten/deep state, die anti westers zijn. Laten we vooral onszelf afkraken en aanvallen, volgens mij is er geen enkel ander volk ter wereld die dat doet. Dat zou kunnen komen omdat veel westerlingen zichzelf zo superieur wanen dat ze van mening zijn de wereld voor zichzelf/het westen te moeten beschermen, en de wereld het liefst ervan willen bevrijden zodat ze daarmee een plaatsje in de deughemel denken te kunnen reserveren, de nieuwe aflaat.

  Like

 2. Tot nu toe heb ik van die zogenaamde gifaanval geen greintje bewijs gezien dat die werkelijk heeft plaatsgevonden, laat staan dat Syrië er achter zou zitten. Hetzelfde geldt trouwens voor die zogeheten gifmoord van Rusland. Behalve aannames en geruchten wordt het nergens hard gemaakt. De bewijslast is nihil, niks, noppes, nul komma nul, zero.

  Liked by 2 people

 3. Op pakken in vliegtuigen zetten en in rubberen bootjes voor de kust van Amerika droppen. Bij de veroorzaker. En die gevaarlijke gek zo snel mogelijk af schieten a.u.b.

  Like

 4. En net zoals toen met die zogenaamde massavernietigingswapens van Saddam Hussein rennen alle onbenullen als kippen zonder kop er weer achteraan.

  Liked by 2 people

 5. door Amerika krijgen we de rest die nog in Syrie zijn ook op ons dak, half Afrika huppelt vrolijk mee met deze invasie en droplul Rutte staat helemaal achter deze beslissing,bedankt iedereen die aan deze rotzooi meewerkt

  Like

 6. Klopt, ik heb ook geen overtuigend bewijs gezien, niet dat de gifaanval daadwerkelijk gepleegd is en niet dat het niet gepleegd is. Alhoewel, dat er iets gebeurd is dat is duidelijk want dat wordt door Rusland zelf erkend alleen zij leggen de schuld bij het VK. Dat Trump aangevallen cq bekritiseerd wordt is prima maar dan moet ook verkondigd worden hoe Trump dan wel had moeten reageren en dat zie ik nergens terug, waarschijnlijk omdat het een te gecompliceerde situatie is. Dus is het misschien beter even tot 10 te tellen ipv ons verder en verder te laten verdelen en opjutten door de deep state want welk alternatief hebben we nog? Ik ben pro-Trump en geef hem vooralsnog het voordeel van de twijfel. Ik ben niet pro-Trump omdat ik idolaat ben van de man maar omdat ik geen enkel alternatief zie en wanneer Trump verdwijnt of niet blijkt te zijn waar ik op hoopte dan is het over en uit en heeft de deep state gewonnen door heel simpel het westerse volk tegen elkaar uit te spelen, dusdanig zodat we ons eigen grootste vijand zijn geworden. De toekomst is nu een dubbeltje op z’n kant met de grootste kans op een negatieve uitslag. Geweldig, niet.

  Like

 7. Trump had helemaal niet moeten reageren. We hadden überhaupt nooit moeten reageren, laat die idioten daar het lekker zelf uitvechten. En als ze willen vluchten doen ze dat maar naar hun moslimbroeders in Saudie-Arabië. Bij die andere moslimgekken.

  Like

 8. Is het niet opmerkelijk dat de aanvallen op die plaatsen gepland waren waar geen Russen waren en daardoor een onmiddellijke tegenreactie uitbleef?

  Like

 9. skeeter // april 14, 2018 om 16:37 //

  Stef en Yvonne, lekker over Amerika zeiken zonder een vinger naar je eigen land wijzen, Ga je eigen grenzen verdedigen zoals het hoort. En als er gekken moeten worden afgeschoten kun je in NL nog wel ff aan de gang, daar is meer dan 50% van de bevolking gestoord.

  Like

 10. Like

 11. skeeter, in Canada hebben je voorlopig de meest fanatiekere mossel liefhebber dan waar dan ook.
  Dus jij gaat nog een hoop meemaken daar.

  Like

 12. geachte Skeeter, ik schreef dat droplul Rutte achter de beslissing staat, Nederland wil altijd het braafste jongetje van de klas zijn
  ik weet niet welk geweldig land u woont, ziet u mij als vrouw de grenzen verdedigen?
  moet ik met een hooivork in de hand soms boe roepen
  ze zijn niet alleen in Nederland gestoord hoor, de halve wereld is de weg kwijt, fijn weekend

  Like

 13. ach ik zie net dat heer BertG schrijft dat u in Canada woont, als ik dat goed begrepen heb
  wat zit u hier dan commentaar te geven terwijl u hier niet woont, maakt verder niet uit ik heb geen zin in een zinloze discussie

  Like

 14. “Trump had helemaal niet moeten reageren. We hadden überhaupt nooit moeten reageren, laat die idioten daar het lekker zelf uitvechten. En als ze willen vluchten doen ze dat maar naar hun moslimbroeders in Saudie-Arabië. Bij die andere moslimgekken.”

  Zo makkelijk had het kunnen zijn, maar ja zo heeft de voorganger van Trump het niet aangepakt. En het is idd schandalig dat de Saoedies etc geen vluchtelingen opnemen maar het mag onderhand wel duidelijk zijn dat de vluchtelingen die in Europa opgenomen worden helemaal niets met vluchtelingen helpen te maken heeft, het is beleid van de globalisten om zodoende de natiestaten te breken en de verenigde staten van europa te creëren. De problemen waren al gecreëerd dus je moet op bepaalde momenten toch manoeuvreren om explosieve situaties te vermijden. Ik had het ook veel liever anders gezien. Als Trump niets had gedaan dan was dat het bewijs dat hij het schoothondje van Poetin is en daar is hij nu wel vanaf en heeft bewezen dat de msm daadwerkelijk met een witch hunt bezig is, met de vergeldingsactie (wat volgens mij toch iets anders is dan een aanval) snijdt hij zijn tegenstanders eindelijk de pas af aangaande het collusion verhaal.

  Ongeacht wat Trump doet, voor zijn haters kan hij het toch nooit goed doen.

  Like

 15. skeeter // april 14, 2018 om 17:59 //

  BertG, Ben ik me goed van bewust, maar daar geef ik Amerika niet de schuld van.
  En we maken al een hoop mee met Jihady Justin de uber mongool. Hoeveel meer ik nog daar van ga meemaken ligt aan zelf.

  Like

 16. Altijd weer bemoeit het westen zich met landen waar ze niks te zoeken hebben.
  De hebzucht regeert en daarom zijn vooral de Yanken overal te vinden waar wat te halen valt.
  Dat ze dat daar niet zomaar kunnen halen is logisch,dus moet het met veel leugens en geweld gepaard gaan ,dat daar veel mensen bij omkomen interessesseert ze geen ene moer.
  Het westen heeft veel criminele en moordzuchtige regeringen,die zorgen ervoor dat ons leven hier totaal verziekt wordt.Onze regering doet ook iedere keer weer braaf mee wat Washington,Berlijn en Brussel dicteren. Met Rutte voorop.
  En ondertussen maar vuile leugens verspreiden over de dictators terwijl de grootste moordenaars en dictators in het westen aan de macht zijn.
  Kotsmisselijk wordt ik er van………

  Like

 17. “Altijd weer bemoeit het westen zich met landen waar ze niks te zoeken hebben.”

  En als we niets doen zoals in Jemen dan wordt ons dat weer verweten want dat zou komen omdat we islamofoob, emphatieloos, xenofoob, etc zijn.

  Dit is wat ik al eerder aangaf, de polarisatie onder onszelf, we kunnen het nooit meer ergens over eens worden, jezelf op de eerste plaats zetten is fascistische dus we moeten altijd anderen op de eerste plaats zetten. Wij zijn het enige volk die dat doet en daarom besluipt mij weleens de gedachte dat we misschien niet beter verdienen en daarom het veld moeten ruimen. Wat krijg je dan, de middeleeuwen 2.0, en dan niet gaan jammeren.

  Like

 18. Ik zeg enkel dit:
  Uroko
  Ashkenazi “joden”
  Aaron Russo extended intervieuw
  Father Nataniël
  Armstrong economics
  Deep state
  Bohemian Grove

  Like

 19. Enne..skeeter. gelijk heb je ik ben voorbereid 😑

  Like

 20. De term ‘ de diepe staat’ wordt in de meest algemene zin meer en meer gebruikt voor het beschrijven van een extreme vorm van corporatisme en nepotisme in de politiek van de Verenigde Staten in samenspraak met demeest belangrijke overheidsorganen.
  De diepe staat heeft zich langzaam binnen defederale staat van de Verenigde Staten als eenonafhankelijke machtsfactor ontwikkeld. De ontwikkeling begon in feite met de oprichting van de Federal Reserve en de opbouw van het MilitairIndustrieel Complex.

  Op dit moment werkt de diepe staat binnen de federale staat via een web van intieme relaties tussen het militair industrieel complex, de inlichtingendiensten, het bankwezen (Wall Street) en de hoog-technologische bedrijven in Silicon Valley. Silicon Vally aangezien zonderde medewerking van de vele high-tech bedrijven daar een surveillance staat niet mogelijk zou zijn geweest. Concreet voorbeeld: Google via Google X investeert veel geld in military robotics met het bedrijf Boston Dynamics. Dit bedrijf werkt aan de ontwikkeling van de Spot Military Robot: spot robot. Lees verder >>> https://www.bestebank.org/deep-state/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s