Nieuw

Na de oorverdovende stilte over Syrië spreekt de PVV zich eindelijk uit – en kiest voor de jihad

De VS mag Syrië helemaal niet aanvallen. Er ligt geen VN-mandaat of resolutie en de parlementen van de aanvallende landen, VS, Engeland en Frankrijk, zijn niet geconsulteerd. Het is een illegale aanval op een soeverein land dat geen bedreiging vormt voor de aanvallers. Een oorlogsmisdaad.

Hoe Wilders tot de conclusie komt dat Assad sterker in het zadel komt als hij wat bommen op zijn hoofd krijgt is me een raadsel, maar kennelijk is Assad, die thuis al zeven jaar vecht tegen Al-Qaeda, ISIS en nog tal van jihadisten, de kwaaie pier. Je zou denken dat Assad dezelfde vijanden heeft als de PVV, dat maakt hem nog geen lieverdje, maar voorlopig bevecht hij degenen die in de Europese straten aanslagen plegen.

Zou het te maken kunnen hebben met de blinde Israël-trouw van de PVV ?

Als er al een chemische aanval was, dan was Assad wel de laatste die er belang bij had.

Vergelijk dat eens met de verstandige tweets van Filip Dewinter van ‘zusterpartij’ Vlaams Belang.

Of met wat Thierry Baudet te melden heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Na de oorverdovende stilte over Syrië spreekt de PVV zich eindelijk uit – en kiest voor de jihad

 1. Gelukkig voor Wilders is er tenminste nog iemand het met hem eens:

  Liked by 1 persoon

 2. A. de Schrevel // april 14, 2018 om 19:02 //

  Het is daar een gordiaanse knoop die niet te ontwarren is.
  Iedereen vecht tegen iedereen.
  De oorspronkelijke vechtersbazen hebben al bijna geen betekenis meer want het is meer en meer Iran en Assad gesteund door Rusland tegen de Navo.

  Like

 3. Geertje is niets meer of minder dan gedoogde / gecontroleerde oppositie……

  Like

 4. Tja, daar raak je een gevoelige snaar Fubar.
  Nl. Wie moet je nog geloven, wie is echt oprecht of wie is controlled oposition.
  Ik weet hem serieus allang niet meer., zo dacht ik eerst..Trump..nu?
  Eerst Baudet, nu?
  Eerst Wilders , nu?

  Het wordt een soort van afstreeplijstje, de minst erge.
  Is dat wat men achter de schermen aanstuurt?

  Liked by 1 persoon

 5. Opposition

  Like

 6. Ik denk niet dat Wilders met zijn opmerking de jihad steunt. Hij is tegen de is, tegen radicale islam, tegen moskeeën, hij is tegen Erdogan. Het is een eerste reactie als van zovelen die na vanochtend 7.00u de eerste reacties gaven maar van de situatie zelf in Syrië weinig snappen.

  Like

 7. Er kunnen nog meer aanvallen komen en achteraf pas de juiste conclusies getrokken worden en wie zal er dan voor worden aangesproken………? Zolang de hond Erdogan zijn smerige rebellen in dienst houdt om smerige opdrachten uit te voeren…….en zolang de White Helmets niet heel hard worden aangepakt…….en zolang Brussel EU zijn leiders blijft steunen…….en zolang de GB niet op de bek gaat mbt de vergiftingszaak in hun land en smerig geopolitiek spel in het MO…..zolang zal het doorgaan.


  Like

 8. Ja 1 zwaluw maakt nog geen zomer, hiermee snijdt Wilders naar mijn mening (die ik toch al lang geleden bijgesteld heb) zich in de vingers. Het is gewoonweg geen politiek correct gedrag en not done, om tegen de achterlijke wil van de warmongers aan de overkant van de grote plas in te gaan.

  Like

 9. De VS heeft de rebellen juist aangevallen. Hij heeft iedereen gefopt. Alle bommen vielen in het gebied waar IS strijders>>ehmm rebellen zaten. In diezelfde dag heeft Assad en Rusland de IS strijders afgemaakt en Douma bevrijd.

  ASSAD heeft die gasaanval niet verricht dit is wat ze noemen een false flag. De rebellen hebben dit gedaan en in scene gezet. Trump heeft weer uitstekend gebruik gemaakt van de Trump en ASSAD haat van de media.

  Liked by 1 persoon

 10. Hoe is het mogelijk dat de Europeanen nog altijd niet begrijpen dat de echte en enige terroristen die ons bedreigen de Verenigde Staten van Amerika zijn? Hoe is het mogelijk dat ze nog altijd niet de lessen getrokken hebben uit ex-Joegoslavië, waarvan de ontmanteling georkestreerd was door de NAVO, zoals het was met Irak, Libië en Syrië? Hoeveel tienduizenden doden zijn er nog nodig vooraleer ze begrijpen dat ze voor idioten worden aanzien…?…https://zlj13051967.wordpress.com/2018/04/14/amerika-en-islamitische-landen-begonnen-de-derde-wereldoorlog-in-syrie/

  Liked by 1 persoon

 11. koddebeier // april 22, 2018 om 17:34 //

  Niet zo’n handige opmerking van de PVV !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s