Nieuw

Jaysh al-Islam leider Mohamad Alloush teleurgesteld door de beperkte bombardementen

Jihadisten, foto ter illustratie

Mocht u er nog aan twijfelen over wie er belang had bij deze bombardementen. South Front bericht:

Op 14 April, uitte de politieke leider van Jaish al-Islam Mohamad Alloush zijn teleurstelling over de bombardementen van de VS, Engeland en Frankrijk eerder die nacht op Syrië en vertelde nieuwsagentschap Reuters dat de bombardementen ,,niet genoeg” waren. Alloush suggereerde ook dat de VS de regering in Damascus omver hadden moeten werpen als reactie op de vermeende chemische aanval in het Doema-district.

“Zolang dit regime en zijn veiligheidsdiensten bestaan, zullen de chemische aanvallen doorgaan omdat er geen consequenties zijn… (Assad) portretteert wat er gebeurde als een overwinning,” vertelde Alloush Reuters.

Eerder, beschreef Alloush de bombardementen als ,,een farce” op zijn officiële Twitteraccount. Deze verklaringen van Jaysh al-Islam leider geven aan dat hij hoopte op een game-changing bombardement. De politieke leider van Jaish al-Islam is wanhopig na een snelle nederlaag van zijn gewapende groep in het oosten van Ghouta.

Lokale waarnemers zeiden dat de meeste militanten, waaronder elementen van radicale groepen als Hay’at Tahrir al-Sham (HTS), ook hun teleurstelling uitten over de bombardementen op de sociale media. De HTS-linked Iba’a bureau bespotte de bombardementen zelfs en zei dat “een politieke onenigheid” het echte motief er achter was.

In de afgelopen week werd in een desinformatiecampagne onder leiding van de MSM gesuggereerd dat de VS en hun bondgenoten het grootste deel van het Syrische Arabische Leger (SAA) zouden vernietigen en zelfs de Iraanse en Russische posities in Syrië zouden treffen. Deze ongegronde beweringen hebben volgens lokale waarnemers hoop gewekt bij militanten in Syrië. Dergelijke verdachtmakingen door de media en met name acties van het door de VS geleide blok leiden tot meer bloedvergieten in het door oorlog verscheurde land.

Bron:

https://southfront.org/jaysh-al-islam-leader-criticizes-scale-of-us-strike-expresses-his-disappointment/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Jaysh al-Islam leider Mohamad Alloush teleurgesteld door de beperkte bombardementen

  1. polderboy // april 15, 2018 om 10:50 //

    Kut voor deze mattie van de Turkse Nusra boys, die op de lijst met VN terreur islamieten staan. Snel zichzelf opblazen: dan kan hij de hele dag 72 maagden liggen neuken.

    In principe lost het probleem van de islam zich met de juiste politiek wil vanzelf op:
    Hek erom, wapens en bomgordels leveren, radicale imams daar financieren, en klaar ben je.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s