Nieuw

Frankrijk en Duitsland uiten hun bezorgdheid dat de aanval op Syrië een nieuwe massamigratiegolf kan veroorzaken

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gerard Collomb en de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer hebben hun bezorgdheid geuit over het feit dat Amerikaanse luchtaanvallen in Syrië op het regime van Assad een nieuwe massamigratiegolf naar Europa zou kunnen aanwakkeren.

De twee ministers van Binnenlandse Zaken hebben donderdag tijdens een bijeenkomst in Parijs met Seehofer hun bezorgdheid geuit en verklaard: “Wij zouden allebei graag zien dat de conflicten op diplomatieke wijze en door middel van dialoog worden opgelost. Het voortduren van deze spiraal (van geweld) zal het migratieprobleem verergeren”, meldt de Belgische krant Le Soir.

“Duitsland werd drie jaar geleden geconfronteerd met een groot migratieprobleem dat niet zonder moeilijkheden was”, zei Collomb en koppelde de migrantencrisis van 2015 aan de opkomst de het anti-massamigratie Alternatief voor Duitsland (AfD), dat vorig jaar zetels won in het federale parlement en nu als officiële oppositie dient tegen de coalitieregering van kanselier Angela Merkel.

“Dat er vandaag 92 afgevaardigden van extreemrechts in de Bondsdag zitten, is omdat deze kwestie een zekere moeilijkheid in de Duitse publieke opinie heeft veroorzaakt”,  voegde Collomb toe.

Recente peilingen hebben uitgewezen dat de AfD in opiniepeilingen blijft toenemen, terwijl de Duitse sociaal-democraten (SPD) dramatisch zijn gedaald. Uit een enquête eerder dit jaar bleek zelfs dat de AfD op de tweede plaats stond achter Merkels christen-democratische partij en haar zusterpartij de Beierse christelijke sociale unie.

Bondskanselier Merkel zei deze week dat Duitsland niet zou deelnemen aan door de VS geleide luchtaanvallen op het Assad-regime als reactie op een vermeende chemische wapenaanval in Douma die de Syrische regering wordt verweten.

De Franse president Emmanuel Macron was veel agressiever in deze kwestie en was een van de eersten die beweerde definitief bewijs te hebben dat het Syrische regime achter de aanslagen zat. De Franse leider heeft steun gegeven aan de Amerikaanse president Trump.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/14/france-germany-express-concern-syria-strikes-spark-new-migrant-crisis/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Frankrijk en Duitsland uiten hun bezorgdheid dat de aanval op Syrië een nieuwe massamigratiegolf kan veroorzaken

 1. Ze zijn er zo op gebrand om de vluchtelingen stroom gaande te houden ,het is niet waar we de afrond instorten maar wanneer

  Like

 2. Fransdo // april 14, 2018 om 17:43 //

  Duitsland en Frankrijk hoeven zich nergens zorgen over te maken en wel om een paar redenen:

  1) Bij de aanval zijn geen doden gevallen en er is dus helemaal geen reden om te vluchten
  2) Zelfs Assad deed daar ‘luchtig’ over.
  3) Als er al reden is tot vluchten, quod non, dan vluchten ze voor gifgasaanvallen en niet voor represaille maatregelen als antwoord op die gifgasaanvallen. Elke andere reden is een smoes zoals tot op heden bijna steeds het geval is geweest.
  4) Als ze al vluchten dan vluchten ze maar fijn naar naburige moslimlanden waar hun broeders van het geloof van vrede en liefde al klaar staan om ze al knuffelend toe te laten.
  5) Als ze zich zorgen maken dan zien ze dus eindelijk in dat hun eigen wanbeleid in het verleden toch ‘niet zo succesvol’ is geweest om het maar mild uit te drukken. Maar daar is een simpele remedie voor: grenzen dicht!!!

  Like

 3. Horatius // april 14, 2018 om 17:59 //

  Een nieuwe massamigratiegolf?

  Een nieuwe invasie dus!

  Like

 4. Horatius, we worden van alle kanten belazerd, werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om ons de zgn vluchtelingen stroom door de strot te duwen

  Like

 5. rotsus1958 // april 14, 2018 om 18:16 //

  Zou toch wel even willen reageren op hetgeen mij de laatste tijd vwb nieuws topics het allermeest stoort, en dat is aan de manier van het presenteren van….

  Ik bedoel dit: De minister van binnenlandse Zaken Gerard Collomb van het REGIME VAN MACRON en de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer van het REGIME VAN Merkel hebben hun bezorgdheid geuit over het feit dat Amerikaanse luchtaanvallen in Syrië op het regime van Assad = GELIJKE MONNIKEN GELIJKE KAPPEN…..TOCH dat is wel zo eerlijk.

  Regime van Assad is reeds een veroordeling vooraf terwijl deze Assad niets meer en niets minder is dan een……jawel daar komt ie……een democratisch gekozen president, echt, dit berust op volledige waarheid, en degene die helemaal geen ene flikker te zoeken heeft in Syrië is ene Trump, welke overduidelijk door manipulatie aan de macht is gekomen, althans volgens een zeer groot gedeelte van het….jawel, het Amerikaanse volk.

  By the way, ik ben absoluut geen voor- of tegenstander van deze man, ik heb veel eerder de neiging het complete Amerikaanse volk zielig te vinden daar deze ongeveer 380 miljoen mensen de keuze hadden op een naar boven gevallen schertsplayboy met een wel heel duister verleden of een psychopatische pedofiele moordzuchtige slet Killary genaamd.
  Is dat niet verschrikkelijk op zich!!??

  En dan nog even dit…..Rusland is het enige land welk legitiem in Syrië aanwezig is en de hele wereld weet dit. Dusssss….!!

  Wat een achterlijke wereld leven wij in zeg!! Zet in Godsnaam de Tell Lie Vision uit en gebruik hem als beeldscherm voor de PC of maar er een mooi tafeltje van. Doe ik al ruim 10 jaar.

  Gladiator

  Like

 6. En daarom deed Frankrijk mee ?

  Like

 7. Die geile kut Fransen moeten die chauvinistische wijn zuipende smoelen houden, lopen alleen maar achter die USA en GB aan. Jankerds. Laat ze die Dassault Rafale lekker in die achterstandwijken inzetten. Stumperds. Foei.

  Like

 8. Tis gewoon een potje voetbal voor de bühne en daar moeten wij allemaal liefst intrappen.
  FUCK die politici, nazi’s waren er niks bij!

  Like

 9. De Europese klojos zijn er gewoon op uit……zoals alles volgens planning verloopt.
  De vluchtelingen die gaan komen zijn door Erdogan opgejaagd en via zijn stromannetjes betaalde mensen smokkelaars met honderdduizenden verzameld voor de kusten van MO.
  Jammer dat er geen verdwaalde kruisraket was afgelopen nacht………….!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s