Nieuw

Duitsland: Meer dan twee miljoen buitenlanders zijn afhankelijk van een uitkering

Linkse partijen en demonstranten blijven ijveren voor volledig open grenzen en willen tientallen miljoenen Afrikanen naar Europa halen, wat de totale instorting van ons werelddeel zal veroorzaken.

In de volgende economische neergang dreigt ons sociale systeem in te storten en kijkt de regering toe.

Volgens een artikel in de Frankfurter Allgemeine Zeitung van 13 april 2018 zijn meer dan twee miljoen buitenlanders afhankelijk van Hartz IV en stijgt het aantal. Daarentegen ontvangen 3,9 miljoen Duitsers Hartz IV, met een neerwaartse trend.

Lid van de Bondsdag Kay Gottschalk: “Dankzij de lange economische opleving is de situatie nog niet dramatisch, maar wat is de regering van plan te doen in de volgende economische neergang als ons sociale systeem onder water komt te staan?

“Een groot deel van de buitenlandse werkzoekenden heeft geen kwalificaties en zal ons sociale systeem nooit verlaten. Bijna een op de drie grote families is een vluchtelingenfamilie, die volgens het Federaal Agentschap recht heeft op gemiddeld 2544 euro per maand. Wie zou dat op de lange termijn moeten betalen”, vervolgt Gottschalk.

Plaatsvervangend bondswoordvoerder Kay Gottschalk eist daarom: “De overheid moet nu redden wat gered kan worden en goed nadenken over wie wel en wie niet kan deelnemen aan ons sociale systeem. In andere landen heeft niet iedereen die niet aan de communautaire schatkist heeft betaald, recht op sociale uitkeringen. We zullen niet aan striktere regelgeving kunnen ontkomen, zodat een volledige ineenstorting van ons sociale stelsel nog steeds kan worden voorkomen.

Bron:

https://afdkompakt.de/2018/04/13/mehr-zwei-millionen-auslaender-sind-auf-hartz-iv-angewiesen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Duitsland: Meer dan twee miljoen buitenlanders zijn afhankelijk van een uitkering

 1. In 2008 heeft Brussel besloten en vast gelegd om ruim 55 miljoen Afrikanen naar de EU te importeren, om dat volgens Duitsland ( Schauble in een vraag gesprek met de BBC ) de Europese bevolking tot Inteelt gedoemd is. Met een eerlijke verdeling van deze nieuwe dek hengsten krijgt elk EU land er plus minus .1.9 miljoen. De wacht tijd voor een woning wordt zo´n 45 jaar dan nog maar niet te praten over de gezondheidszorg. Ik begrijp meneer Orban en andere oost Europese landen heel goed dat die zeggen Duitsland mag ze hebben maar wij bedanken er voor

  Like

 2. A. de Schrevel // april 14, 2018 om 12:16 //

  Te laat, veel te laat maar misschien is dit ook wel de opzet om
  het sociale stelsel op te heffen.

  Like

 3. de autochtone bevolking die jaren hebben gewerkt en buiten hun schuld in de bijstand komen hebben er recht op, maar mensen die er nog geen dag hebben gewerkt en gelijk geld krijgen is belachelijk
  en de wachtijden van huizen die dan 45 jaar zal duren, nou dan kan je gelijk van uit je ouders als die nog leven want die mensen zijn ook tegen die tijd in de 60 naar het bejaardenhuis als die nog bestaan
  ik sta nu al 10 jaar op de lijst voor een andere woning,gelukkig heb ik een huurwoning maar ik wil terug naar een apartement
  kijk eens naar reclames, steeds meer mensen met een gekleurd tintje, Europa moet en zal letterlijk van kleur veranderen

  Liked by 1 persoon

 4. o ja, en waarom zitten al die boten met alleen maar kerels erop, vraag ik en anderen ons steeds af?

  Like

 5. Yvonne, wat bedoel jij precies met een huurwoning en het verschil met een appartement.
  Een appartement kan toch ook een huurwoning zijn, en andersom.

  Like

 6. antiislamnu // april 14, 2018 om 20:36 //

  Dus wat werkend Nederland in tientallen jaren heeft opgebouwd een schitterend sociaal systeem sociale huurwoningen uitkeringen goede medische zorg .
  Dat wordt nu dus gewoon weggeven daar komt het op neer en als dank krijgen we de chaos uit Afrika en de terreur van de islam.
  Wat heeft Europa ons gebracht??? Behalve de ondergang van een veilig en welvarend Europa wat hebben wij tot nu toe met de e.u bereikt nul komma nul helemáál niks.

  Liked by 1 persoon

 7. Wir schaffen das!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s