Nieuw

De VS schieten een jihadist in een bomauto uit zijn sokken in Somalië

Die kreeg waarschijnlijk niet de tijd om ‘Allah Akba…’ te roepen.

In coördinatie met de federale regering van Somalië hebben de Amerikaanse strijdkrachten op de middag van 11 april een luchtaanval uitgevoerd waarbij een geïmproviseerd bomauto in de buurt van Jana Cabdalle in de buurt van Shabaab werd vernield.

Amerikaanse troepen zullen alle toegestane en passende maatregelen blijven gebruiken om Amerikaanse burgers te beschermen en terroristische dreigingen uit te schakelen. Dit omvat samenwerking met AMISOM en de Somalische nationale veiligheidstroepen (SNSF) bij gecombineerde terrorismebestrijdingsoperaties en richt zich op terroristen, hun trainingskampen en hun safe-havens in heel Somalië en de regio.

Samen met andere internationale partners verbinden de Verenigde Staten zich ertoe Somalië, AMISOM en SNSF te steunen in de strijd tegen gewelddadige extremistische organisaties.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s