Nieuw

Alex Jones Goes Off On Trump Over Syria Attack! “F*ck Trump, F*ck His Family” 4-13-2018

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Alex Jones Goes Off On Trump Over Syria Attack! “F*ck Trump, F*ck His Family” 4-13-2018

  1. Alex Jones serieus? Waneer gaat hij naar Isreal verhuizen met zn dual citizenship ? Lmao

    Like

  2. Aan de ene kant begrijp ik de reactie van Alex, aan de andere kant zou ik het nog even afwachten als ik hem was want zoals hij ook aangeeft hield Trump zich tot nu toe strak aan z’n agenda en dat liep op rolletjes. Nu doet Trump iets wat Alex niet aanstaat en niet verwacht had (ik had het ook niet verwacht en had het ook liever anders gezien) en gaat meteen helemaal los op Trump en z’n familie. Ik begrijp dat het in een opwelling gebeurt maar als ik hem was zou ik nog even wachten hoe het zich verder ontwikkelt, daarna is nog genoeg tijd om Trump af te branden. En als blijkt dat Trump opeens een andere koers gaat varen dan lijkt het me sterk dat zijn achterban hem blijft steunen en daarmee tekent hij zijn eigen aftocht. Het is natuurlijk een probleem dat Iran aan de kant van Assad staat want Syrië ligt tegen Israël aan en dat is natuurlijk geen goede ontwikkeling voor Israël. Na de woorden van Pence richting Rusland krijg ik het idee (of misschien is dat wat ik stiekem hoop) dat deze actie gebruikt wordt om Rusland los te weken van Iran. Maar ja.. of Rusland de VS en Europa daarvoor genoeg vertrouwt is natuurlijk de vraag. Ik had ook begrepen dat de Chinese vloot zich bij de Russische vloot had gevoegd in aanloop naar de aanval. Dan heb je Rusland, China en Iran tegen de VS, Europa, Israël en Saoedi-Arabië. Tsja.. ik hoop echt dat het allemaal met een sisser afloopt en dat er eindelijke een keer echt positieve ontwikkelingen gaan plaatsvinden want daar zijn we wel aan toe, zeker het afgelopen decennium voel ik continu die grijze verstikkende deken die over ons heen gedrapeerd is en daar moeten we van af.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s