Nieuw

Zweeds kinderkanaal relateert islamitische eer-onderdrukking met Jehovah’s Getuigen en een Harry Potter-verbod

Zweeds kinderkanaal relateert islamitische eer-onderdrukking met Jehovah's Getuigen.

Het Zweedse staatstelevisie kinderkanaal ‘Lilla aktuellt’ (Klein actueel) relativeert het probleem van islamitische eer-onderdrukking. Freelance journalist Joakim Lamotte is woedend.

Lamotte heeft op donderdagavond een uitzending van SVT’s Lilla aktuellt opgenomen die werd uitgezonden op het Kinderkanaal, waarin men het fenomeen eer-gerelateerd onderdrukking bepreekt.

 

Men wist echter de kern van het probleem te ontwijken door zich te concentreren op Vera, die was “verstoten en slecht werd behandeld” omdat ze niet de “strenge regels wilde volgen die in haar Jehovah’s Getuigen familie gelden”.

Films als Lord of the Rings en Harry Potter mochten niet worden bekeken, en toen ze de Jehovah’s Getuigen verliet, nam haar aantal Facebook-vrienden af.

Niets over sluierdwang, kindbruiden, genitale verminkingen, maagdelijkheid controles of de zogeheten eerwraak en eremoorden.

– Hoe kunnen al die honderdduizenden jonge meisjes die onder islamistische eer-onderdrukking in onze buitenwijken leven hieraan relateren? Dit is volkomen zinloos.

Eindelijk heeft het SVT-kinderkanaal besloten de kwestie van de eer-onderdrukking aan de orde te stellen.
Maar maakt men een rapportage over meisjes die gedwongen zijn om een sluier te dragen of niet op school mogen zwemmen?
Natuurlijk niet. Daarentegen maakt men een rapportage over Jehovah’s Getuigen en vermeldt men geen woord over, bijvoorbeeld, sluierdwang of kindhuwelijken.
Hoe kunnen al die honderdduizenden jonge meisjes die onder islamistische eer-onderdrukking in onze buitenwijken leven hieraan relateren? Deze vraag stel ik aan SVT.

Bron:

https://samnytt.se/barnkanalen-exemplifierar-hedersfortryck-med-jehovas-vittnen-och-harry-potter-forbud/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweeds kinderkanaal relateert islamitische eer-onderdrukking met Jehovah’s Getuigen en een Harry Potter-verbod

 1. Waarom in plaats van het over de barbaarse islam te hebben, toch gemakshalve de Jehovah getuigen in een kwaad daglicht zetten??
  Dat is de simpelste move, die je maar kan bedenken, om dat die getuigen hier nooit op zullen reageren, zij bemoeien zich ook niet met met politiek, stemmen dus nooit en bemoeien zich zeker niet met een politieke ideologie als de islam. Ik maak ze dagelijks mee en ben bij diverse vergaderingen en congressen geweest om te weten dat getuigen zeer vredelievende en zorgzame mensen zijn, althans zo heb ik het beleefd. En uitsluiting? Ach dat kom je in het dagelijks leven op alle terreinen tegen. Ik heb dit meegemaakt op scholen, in militaire dienst, bij verenigingen, ja zelfs in de kroeg. Is niet leuk voor sommigen, maar in ieder geval niet levensbedreigend. Dat levensbedreigende zie je alleen bij de islam , van het stoppen met deze ideologie, eergerelateerd geweld, homoseksualiteit met de dood bestraffen, ongelovigen de keel doorsnijden etc., etc.,
  Met elkaar vergelijken?? Meer dan belachelijk en duidelijk, waar veel MSM’ers last van hebben, dhimmi gedrag.

  Liked by 2 people

 2. bp633livenl // april 13, 2018 om 14:10 //

  Dit is dhimmi gedrag in het kwardraat

  Like

 3. In principe heb ik er geen probleem mee dat ze de islam vergelijken met bepaalde christelijke uitwassen maar laten ze dan ook tegen de islam zo tekeer gaan zoals ze dat tegen het christendom (onder het mom van religie) gedaan hebben maar dat laten ze na alsof nooit gestreden is voor ontkerkelijking. Dat begint ook langzaam maar zeker steeds duidelijker te worden, ze streden tegen het christendom onder het mom van de strijd tegen religie omdat religie gebruikt zou worden als opium voor het volk, maar nu wordt steeds duidelijker dat het ze puur om de strijd tegen het christendom te doen was en daarmee indirect de strijd tegen het westen voerden, en nog steeds voeren. Aan de andere kant, laat in Zweden links volledig zijn gang gaan want misschien dat dan nog op tijd duidelijk wordt dat dat het laatste is wat je als weldenkend mens zou willen.

  Like

 4. Met dat verschil dat op eer bij jehova’s niet de doodstraf op staat.
  Ze negeren je alleen volledig, maar zullen je nooit achtervolgen met messen.

  Like

 5. Het Zweedse kinderjournaal wordt geleid door de ook in NL bekende oplichter Yusuf al Aartsson.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1913396/woningcorporatie-bestrijdt-lezing-van-aartsen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s