Nieuw

Turkse kinderen, gekleed als soldaten, spelen martelaren in Turkse moskee in Duitsland

Turkse kinderen spelen dat ze dood zijn onder een Turkse vlag, screenshot Facebook

Duitsland is geschokt door de onlangs geopenbaarde beelden van een moskee in Herford. Op foto’s en video’s paraderen jonge kinderen in gevechtspakken en sterven als martelaar onder Turkse vlag.

In de moskee van de Turks-Islamitische Union Ditib Association marcheerden vier- tot zevenjarige kinderen met speelgoedwapens en in militaire kleding. Ze schreeuwden luidkeels commando’s en groeten, bericht de Duitse krant de Neue Westfälische.

De voorstelling is opgenomen op video en in foto’s die aanvankelijk naar Facebook waren geüpload, maar sindsdien zijn verwijderd.

Het bestuur van Ditib merkte op: “De beslissing voor de uitvoering is genomen door de oudervereniging en de uitvoering is door hen ontworpen”, aldus bestuurslid Necati Aydin. Hij zei dat het bestuur niet betrokken was bij het programma en uiteindelijk van niets wist. Bovendien was de voorstelling niet voor het publiek, voegde hij eraan toe.

Sinds donderdag is het ministerie voor Familie en Integratie van de deelstaat Noordrijn-Westfalen in het bezit van de beelden. “De foto’s van de Ditib-moskee zijn verontrustend en volstrekt onaanvaardbaar,” zei Joachim Stamp (FDP), de minister voor integratie van het departement in Düsseldorf.

CDU-politicus Tim Ostermann vertelde Tag24:

“Ik vind het zeer problematisch dat kinderen worden ingezet, wat flagrant in tegenspraak is met elke poging tot integratie, maar het is eerder een typisch teken van een parallelle samenleving. De staat en de samenleving moeten er alles aan doen om dat te voorkomen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/04/turkish-children-dressed-as-soldiers-play-martyrs-in-german-mosque/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Turkse kinderen, gekleed als soldaten, spelen martelaren in Turkse moskee in Duitsland

 1. templars2017 // april 13, 2018 om 22:20 //

  Laat ons eens heel eerlijk zijn , aan islam is niets goed hoe je het ook draait of keert ,het brengt slecht kommer en kwel.
  Je kan en mag die gasten niet betrouwen ,ze gebruiken hun eigen volk om bij het westen compassie af te dwingen ,en het merendeel loopt er in.
  Wat op de msm getoond wordt is nooit wat het echt is ,het is hetgeen je moet zien ,het is hetgeen de planners willen dat je ziet .
  Het is emotionele chantage ,ze weten dat het westen een zwak heeft voor vergevingsgezindheid en dat wordt uitgebuit tot het maximum.
  als je twijfelt aan de echtheid van de beelden die op tv getoond worden ,is dit een wake up call.
  Hier is te zien dat een man gered wordt uit een puinhoop,echter het is mise en scene ,want de personages zitten roerloos en plots beginnen ze aan hetgeen normaal op tv te zien wordt gegeven ,let ook op de handschoenen van die twee “redders” ze zijn nagelnieuw ,vreemd voor gasten die bezig zijn om iemand uit het stof te halen ,niet ?,waarom is dit? wel, op nieuw zwart materiaal is wit stof duidelijker ,het geeft meer accent aan de scene ,een klein detail , maar iedereen ziet het, doch niemand registreert het als ongewoon, omdat het deel uitmaakt van hetgeen je ziet en je hersenen registreren het niet , dat is wat genoemd wordt hiding in plain sight
  De organisatie waar die twee hier deel van uitmaken is gekend als de “witte helmen”, iedereen denkt dat het hulpvardige vrijwilligers zijn ,mis het zijn terroristen die gespecialiseerd zijn in propaganda ,niets meer ,en dat iedereen er inloopt laat zich bewijzen door het gegeven dat ze al een nobelprijs hebben gekregen……voor de vrede…
  Een pittig detail ,die organisatie krijgt handen vol geld van het westen en van ….de open society van Soros.
  Taqya in zijn puurste vorm

  deus vult

  Like

 2. En onze kinderen mogen geen cowboy en indiaantje meer spelen. Want dat is kwetsend.
  Idioten.

  Liked by 2 people

 3. Ze moeten Breivik langs sturen. Om dat martelaargedoe een beetje realistisch te maken.

  Like

 4. Esperanza // april 14, 2018 om 00:13 //

  Anders, leeft die nog?

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // april 14, 2018 om 00:44 //

  Ach nou ja, het was niet voor publiek bedoeld dus dan mag het…. Toch ?

  Liked by 1 persoon

 6. Een parallelle samenleving voorkomen? Die is er al mafkees.

  Liked by 1 persoon

 7. A. de Schrevel // april 14, 2018 om 18:49 //

  Erdogan zegt het toch steeds….de moskeeën zijn onze kazernes.
  Nou, hier heb je er toch al eentje en nog wel een kazerne waar kinderen worden gedrild
  voor de komende strijd tegen de ongelovigen.
  Is er nog iemand die NIET geloofd dat er op termijn in Europa een burgeroorlog uitbreekt tussen de islam en het westen ????
  Een kazerne van de islam in Europa hoort toch meteen tegen de vlakte te gaan of ben ik nou gek?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s