Nieuw

Rusland presenteert “onweerlegbare feiten” dat de gifgasaanval in Syrië in scene werd gezet

Rusland zegt dat het onweerlegbare feiten heeft dat de vermeende aanval met chemische wapens in Syrië van afgelopen zaterdag 7 april in scene werd gezet en bedacht is door inlichtingendiensten. Volgens met naam genoemde medische getuigen tonen de films van de vermeende gebeurtenis in feite een rookvergiftiging van de dag erna.

– We hebben onweerlegbare feiten dat dit een nieuwe geënsceneerde aanval was met betrokkenheid van inlichtingendiensten van een van de landen die nu aan het hoofd staan ​​van een russischfobische campagne, zei Ruslands minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov, in een verklaring op vrijdag.

Het Russische ministerie van Defensie heeft ook beeldmateriaal aangevoerd wat bedoeld is als bewijsmateriaal om deze stelling te versterken.

Het handelt zich om een paar interviews met medisch personeel in het enige ziekenhuis in Douma, waar de vermeende aanval zou moeten hebben plaatsgevonden.

De filmsequenties die in de westerse media zijn verspreid laten zien hoe mensen elkaar met water besproeien. Volgens Rusland zijn deze beelden eigenlijk afkomstig van een andere gebeurtenis op zondag.

Het zou zich om een rookvergiftiging handelen en het water werd door familieleden op de patiënten gegoten, na een valse verklaring dat ze waren blootgesteld aan chemische wapens.

In een interview legt een medische student in het ziekenhuis uit wat er afgelopen weekend is gebeurd.

– Op 8 april werd een gebouw getroffen door een bom. De bovenste verdiepingen waren beschadigd en op de lagere verdiepingen brak brand uit. De slachtoffers van die bomaanval kwamen naar ons toe. De mensen van de bovenste verdiepingen hadden een rookvergiftiging opgelopen. We hebben ze behandeld op basis van hun ademhalingsmoeilijkheden, zegt de geïnterviewde persoon, Halil Ajij genaamd.

Een onbekende man zou in de loop van het incident hebben gezegd dat het een chemische aanval was, waarna paniek uitbrak.

De promovendus legt echter uit:

– Familieleden van de slachtoffers begonnen elkaar te douchen met water. Andere mensen die geen medische opleiding leken te hebben, begonnen astmamedicijnen toe te dienen aan kinderen. We hebben echter geen enkele patiënt gezien met symptomen van chemische vergiftiging.

Rusland wijst erop dat de geïnterviewden met naam worden genoemd en geen anonieme activisten op sociale media zijn.

Volgens Rusland zijn Groot-Brittannië en de aan terroristen gelinkte White Helmets, die vaak geciteerd worden in de westerse media, erbij betrokken geweest.

We hebben bewijs dat Groot-Brittannië direct betrokken is bij het arrangeren van deze provocatie in Oost-Ghouta. We weten zeker dat Londen tussen 3 april en 6 april de zogeheten White Helmets onder druk heeft gezet om de provocatie die ze hadden voorbereid, te versnellen”, zegt woordvoerder Igor Konashenkov van het Russische ministerie van Defensie.

De White Helmets, die de films naar de media verspreidden, zouden vlak nadat het Syrische regime het vuur had beantwoord van een islamistische groepering in het gebied, genaamd Islamitisch Leger, de opdracht hebben gekregen om de provocatie uit te voeren, verklaart RT.

Bron:

https://www.rt.com/news/424047-russian-mod-syria-statement/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Rusland presenteert “onweerlegbare feiten” dat de gifgasaanval in Syrië in scene werd gezet

 1. Like

 2. Like

 3. Like

 4. Wat zijn die westerse politici toch eenvoudig te bedotten. Of zou het meer de wens is de vader van de gedachte zijn?

  Liked by 1 persoon

 5. Liked by 1 persoon

 6. trebor2110 // april 13, 2018 om 23:26 //

  Wel mooi dat je met een beetje water en zonder beschermende kleding dat gif zo kan weg spoelen in 4 seconde , wat voor gif zou er dan gebruikt zijn .
  en kleeft het allen in het gezicht want hun kleren houden ze gewoon aan en zit het dan niet in de longen horen ze niet naar adem te happen ?

  Liked by 1 persoon

 7. Het zou heel interessant kunnen zijn om de geldstromen van de White Helmets te onderzoeken………………ze zijn gewoon bendes van het ergste soort……..misschien wel getraind door PLO´ers of Turkse trainingskampen….er moet ergens een link te vinden zijn…….zelfs misschien met Soros?

  Like

 8. Like

 9. Like

 10. “Let op, u ziet enge beelden van een aanval van Assad op het laatste stukje “rebellengebied” in Dhouma. Waar hij niks mee opschiet, maar dat terzijde.
  Eerst viel er een bom met 250 kilo vloeibaar dichloor precies midden op het bed. En dat bed kon er tegen.

  Vervolgens werden er zowat alleen kinderen getroffen door het gas. Dat is extra zielig.

  Ondanks dat chloor direct de huid, de ogen en de luchtwegen aantast, behielden deze kinderen wonderwel allemaal een prachtig velletje en gelukkig kreeg geen enkel kind of hulpverlener bloeddoorlopen ogen en een tranenvloed, wat toch normaal echt wel de eerste kenmerken zijn bij contact met chloor. Een ander kenmerk is, dat er longoedeem ontstaat en er rood schuim opgehoest wordt. Maar de kinderen in Dhouma kregen dat niet. Hun longen werden namelijk gelijk met een tuinslang schoongespoeld. Dat kan je zien. En ze kregen een astma-respirator in hun mond geramd. Dat helpt niet, maar het staat wel goed.

  De Witte Helmen, met hun honderd miljoen subsidie van westerse landen, konden geen filtermaskers aanschaffen dus droegen ze geen enkele adembescherming of slechts mondkapjes die bedoeld zijn om speeksel binnen te houden maar die onmogelijk chloorgas kunnen filteren, dat gaat er dwars doorheen.

  Er zijn enkele volwassenen te zien die op hun rug liggen met een soort zuurstofmaskertje. Geloof me, ik heb chloorslachtoffers in mijn handen gehad, die liggen niet plat op hun rug maar zitten rechtop. Vocht in de longen is niet fijn als je ligt.

  http://www.golfbrekers.be/zo-hoort-u-het-eens-van-een-ander-3/

  Liked by 1 persoon

 11. skeeter // april 14, 2018 om 03:03 //

  net op tv aangekondigd dat usa syrie gaat aanvallen.

  Liked by 1 persoon

 12. Topic aanmaakt

  Like

 13. skeeter // april 14, 2018 om 15:50 //

  als je nog sneller bent met nieuws is het live.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Aanval op Damascus is gaande; enkele vragen: | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s