Nieuw

Rusland over oorlogsdreiging: ‘Opstelling Amerika heel gevaarlijk’

Archieffoto - Gigantische militaire mobilisatie in Rusland. Op de foto zie je de militaire parade in 2015. Ingeknipt een tweet van Observationsplatsen. Foto: Kremlin / Twitter

Door: Berend Sommer

Als er aanvallen worden uitgevoerd op Syrische doelen, riskeren de Verenigde Staten een tegenaanval op hun vliegdekschepen. Dat zegt de Russische VN-ambassadeur Vasily Nebenzya in een persconferentie. Hij waarschuwt de Verenigde Staten dat hun opstelling ‘heel gevaarlijk’ is.

‘De belangrijkste prioriteit van de Verenigde Naties is het voorkomen van een oorlog,’ zegt Nebenzya. Rusland roept opnieuw op tot een vergadering van de VN-Veiligheidsraad om de oorlogsdreiging te bespreken. De Amerikaanse vliegdekschepen kunnen onder Russische vuur komen te liggen als de Amerikanen Russische militairen in gevaar brengen. Dat meldt de Britse omroep BBC. Nebenzya benadrukt dat er veel Russische militairen in Syrië actief zijn.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/rusland-voorkomen-van-oorlog-nu-belangrijkste-prioriteit-605231/

Doe mee met 8.475 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5013 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Rusland over oorlogsdreiging: ‘Opstelling Amerika heel gevaarlijk’

 1. polderboy // april 13, 2018 om 11:27 //

  Dan schijnen er ook nog chinezen rond te lopen bij Assad:
  http://www.alamongordo.com/china-military-arrive-in-syria-to-help-russia/
  Via Erdogan zitten er in ieder geval 5000 Oeigoeren, die de fijne kneepjes leren van slachtingen onder bevokingen aanrichten, dus via onze bondgenoot uit Ankara als “vrijheidsrebel” worden opgeleid.
  http://www.scmp.com/news/china/diplomacy-defence/article/2133064/china-step-aid-syria-war-winds-down
  De verschikkelijk islamofobe chinezen, die ook nog vreselijk gevaarlijke communisten schijnen te zijn, moeten ook kapot natuurlijk, nu ze onze Oeigoerse “vrijheidsrebellen” bedreigen.
  Of, eh, nou ja, Twan Huys van de NPO maakt er wel een mooi verhaal van.

  Misschien nog met leuke beelden erbij, hoe we 1 miljoen van hun communisten met napalm en andere rotzooi hebben verbrand in Vietnam en ze later ook nog afgestraft werden met 500.000 verminkte kindjes, die als gevolg van die napalm en andere chemische rotzooi geboren werden. Maar goed, voor onze democratie en mensenrechten moeten we nu eenmaal goede dingen doen, omdat we goed zijn. Net zoals onze bondgenoten de Saud, die ook zo goed bezig zijn in Yemen, waar kindjes bij de vleet creperen: “Wat zijn we toch goed, “zei Timmermans nog.

  Liked by 2 people

 2. We laten gewoon een miljoen witte vredes duiven boven Syrië los en ze mogen alleen schijten op de koppen van moslims.

  Like

 3. Toch een vreemde opmerking van de russen want volgens mij zijn internationale verdragen gesloten tegen het gebruik van massavernietigingswapens, dus wanneer die gebruikt worden dan moet ingegrepen worden. Waar de russen op voorhand dreigen met vergeldingsaanvallen want vooralsnog is er niets gedaan door de vs. Dus al dat geschreeuw, Trump heeft nog niets gedaan,, nada noempa niente!

  Het probleem is dat de westerse msm Trump zo haat dat zijn vijanden, en dus de vijanden van het westen, onderhand hun vrienden beginnen te worden en alles na papegaaien wat zij verkondigen.

  Like

 4. De term ‘ de diepe staat’ wordt in de meest algemene zin meer en meergebruikt voor het beschrijven van een extreme vorm van corporatisme ennepotisme in de politiek van de Verenigde Staten in samenspraak met demeest belangrijke overheidsorganen.
  De diepe staat heeft zich langzaam binnen defederale staat van de Verenigde Staten als eenonafhankelijke machtsfactor ontwikkeld. De ontwikkeling begon in feite met de oprichting van de Federal Reserve en de opbouw van het MilitairIndustrieel Complex.

  Op dit moment werkt de diepe staat binnen de federale staat via een web van intieme relaties tussen het militair industrieel complex, de inlichtingendiensten, het bankwezen (Wall Street) en de hoog-technologische bedrijven in Silicon Valley. Silicon Vally aangezien zonderde medewerking van de vele high-tech bedrijven daar een surveillance staat niet mogelijk zou zijn geweest. Concreet voorbeeld: Google via Google X investeert veel geld in military robotics met het bedrijf Boston Dynamics. Dit bedrijf werkt aan de ontwikkeling van de Spot Military Robot: spot robot. Lees verder >>> https://www.bestebank.org/deep-state/

  Like

 5. polderboy // april 13, 2018 om 18:10 //

  @Dick 14:54
  Welke aanval bedoel je?
  Alleen die mogelijk door Assad verricht zijn?
  Of ook die andere met hulp van de Saud en de Turken bijvoorbeeld?
  En moet Trump ze allemaal plat nuken?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_chemical_weapons_in_the_Syrian_Civil_War

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: