Nieuw

Rusland: “Onweerlegbare gegevens dat vermoedelijke chemische aanval in scène is gezet door Russofoob land”

Foto slechts ter illustratie, Ghouta, screenshot You-Tube

De vermoedelijke chemische aanval in het Syrische Douma is “in scène gezet” door “speciale diensten van een ander land”, zo stelt de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. Moskou zegt daarover “onweerlegbare gegevens” te hebben. Lavrov noemde dat land “Russofoob”.

“We hebben de onweerlegbare gegevens dat dit in scène was gezet”, aldus de minister. “En speciale diensten van een land, dat nu in de eerste rangen van de Russofobe campagne probeert te raken, waren betrokken.”

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Rusland: “Onweerlegbare gegevens dat vermoedelijke chemische aanval in scène is gezet door Russofoob land”

 1. En zo ziet dus een video er uit die door youtube gecensureerd wordt kijk even naar de stats op de youtube pagina hahahahahaha ziellig zootje is het .

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. templars2017 // april 13, 2018 om 21:50 //

  Syrië is een sovereigne staat ,dat kampt met een burgeroorlog , Assad en de wettelijk verkozen regering hebben de Russen gevraagd om militair hulp te bieden om de burgeroorlog tot een eind te brengen.
  Al de andere landen met Turkije voorop die militair actief zijn doen dit op eigen houtje en hebben geen mandaat van de Syrische regering ,het zijn dus bezettingstroepen kort en bondig.
  Ze hebben er geen zaken ,Syrië heeft die landen niet de oorlog verklaart dus hebben ze ook geen reden om het land aan te vallen noch te bezetten.
  Doordat ze geen reden hadden hebben ze er dan maar ééntje gemaakt dat de internationale verdragen schend ,echter het is zonder afdoende bewijs en unilateraal.
  Als toemaatje gaan ze een coalitie gaan vormen met alle landen die Assad liever zien vertrekken ,dit ruikt enorm sterk naar een geweldadige coup d’ etat………
  Het is hetzelfde scenario als in Libië met Khaddafi ,die wilde ook niet meespelen met de grote elite onder leiding van de Rotschilds ,het resultaat Khaddafi dood Libië in chaos en de grote corporaties kunnen er doen wat ze willen ,de marionetten regering zitten er omdat ze er geplaatst zijn door de echte machten die nu het land controleren.
  Doch om hetzelfde te bereiken in Syrië zal meer nodig zijn ,de Russen ,de Iranezen ,en de Chinezen zijn aanwezig , dus hetzelfde eenzijdig geweld zoals in Libië zal niet werken ,de Russen gaan niet over zich hen laten lopen …..
  Het is echt linke soep ,om dan nog maar te zwijgen over wat de Turken kunnen veroorzaken en dat zal niet in Syrië gebeuren maar hier…….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s