Nieuw

Griekse straaljager stort neer na luchtgevecht met Turken

Door Turkije opgeëiste eilanden

Door: Maarten van Aalderen

ATHENE – Een Griekse straaljager Mirage 2000-5 is bij een gevecht met Turkse gevechtsvliegtuigen boven de Egeïsche Zee neergestort. De piloot kwam bij zijn poging de Turkse vliegtuigen te verjagen om het leven.

„Een Griekse piloot is in het pantheon van de helden. Hij sneuvelde terwijl hij vocht voor de nationale soevereiniteit en de integriteit van het grondgebied van het vaderland”, aldus de Griekse minister van Defensie Panos Kammenos. „Het land buigt voor hem in rouw”.

De Griekse piloot probeerde Turkse gevechtsvliegtuigen die boven de Egeïsche Zee vlogen en de grens overschreden, te onderscheppen. Zijn toestel stortte vervolgens neer in de buurt van het Griekse eiland Skyros.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1909818/griekse-straaljager-stort-neer-na-luchtgevecht-met-turken

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Griekse straaljager stort neer na luchtgevecht met Turken

 1. Deze piloot is het zoveelste slachtoffer van de totale idioterie der westerse regeringen.
  Arme man,zijn leven gegeven voor het duivelse plan van het westen.

  Like

 2. Johan P // april 13, 2018 om 17:10 //

  NeergeSTORT of neergeHAALD?
  Dat laatste is minstens net zo waarschijnlijk maar moet dan worden stilgehouden, want de EU buigt liever voor Turkije dan er tegen op te staan

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben ook benieuwd welke kant Brussel kiest als het tot een veldslag komt. Als ze de kant van de Turken kiezen moet de Europese legers hun regeringen omver werpen en Turkije binnen vallen.

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 // mei 14, 2018 om 12:14 //

  europese legers zijn niet opgewassen tegen de turken. Zowel nederlandse als duitse mi8litairen slaan nog geen deuk in een pakje boter met onvoldoende materieel, onvoldoende manschappen, veel te veel generaals en bevelhebbers. Dat wordt dus orders, tegenorders, wanorde. Dat willen ze in brussel zo. De fransen hebben het met hun leger te druk met de binnenlandse veiligheid. En dan zijn er ook nog de uitstapjes met het militaire reisbureau naar afghanistan, irak, mali . enz. Brussel wil geen sterke eu.legers. Zijn ze zelf bang van, want een staatgreep! Je weet het maar nooit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s