Nieuw

Goldman Sachs: “Is het genezen van patiënten een houdbaar verdienmodel?” 

Pixabay.

In een rapport getiteld “The Genome Revolution”, werpt een analist van Goldman Sach de vraag op of het slecht kan zijn voor bedrijven om patiënten te genezen.

“Het potentieel om ‘one shot cures’ toe te dienen is een van de aantrekkelijkste aspecten van gentherapie, genetische celtherapie en verandering van genen. Een dergelijke behandeling, echter, creëert een heel andere kijk op bedrijfsinkomsten in vergelijking met aanhoudende therapieën”, schreef analist Salveen Richter aan zijn klanten dinsdag.

“Hoewel een dergelijk aanbod zeer hoge waarden oplevert voor patiënten en de samenleving, kan het een uitdaging zijn voor ontwikkelaars van gen-medicijnen die op zoek zijn naar terugkerende cashflow”.

Richter citeert de behandeling van Gilead Sciences voor hepatitis C, die meer dan 90 procent van de patiënten geneest. De verkoop van de hepatitis C-behandeling van het bedrijf bereikte zijn hoogtepunt in 2015 met een omzet van $ 12,5 miljard, maar is sindsdien gedaald. Dit jaar zal de omzet naar verwachting $ 4 miljard bedragen.

In het rapport schrijft men dat GILD een voorbeeld is van hoe door succes met de behandeling van hepatitis C “de beschikbare patiëntenpool geleidelijk opraakte”. De analist wijst er ook op dat succesvolle behandeling ook de verspreiding van infecties vermindert en ook de “incidentenpool” vermindert.

Bron:

https://www.cnbc.com/2018/04/11/goldman-asks-is-curing-patients-a-sustainable-business-model.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Goldman Sachs: “Is het genezen van patiënten een houdbaar verdienmodel?” 

 1. Het is altijd klote als je verdienmodel opdroogt. Dirigeer daarom gewoon een half continent aan Afrikanen, die zelf al eeuwen imuun zijn voor vleesetende bacteriën, ebolasoorten en andere meuk waar westerlingen met gerubbertegeld imuunsysteem na een zeerbed van tientallen jaren wel kapot aan gaan en je hebt een verdienmodel waar je trots op kunt zijn. Alle WitteJassenmetGoudenBrillen kunnen alvast hun nieuwe Ferrari Testarossa bestellen. Maar elk voordeel heb ze nadeel zei onze Johan ooit. Dus na het Grote Witte Sterven waarna ook de 2e hands Ferrari’s geen fluit meer waard zijn door het grote aanbod, zullen ook de op de laatste Welkomstmeisjes gehuppeld hebbende koeriers van de dodelijke Weapons of Mass Destruction zelf ook nog eens doodziek worden van te weinig zon in deze contreien en ze na een kort ziekbed vanwege geen verpleging, geen overheid voor de zorgkosten en geeen oetkiering, tenslotte ook uit zullen sterven. Dus over 50 jaar kunnen we als avontuurlijk aangelegde ontdekkingsreizigers hier weer een kijkje komen nemen. Maagdelijk rein is het dan, geen hond te zien, geen gebed wordt meer gehoord en, jammer, geeen internet.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // april 13, 2018 om 22:14 //

  Er is medicatie die ernstige ziekten, maar ook zaken zoals psoruasis en vormen van rheuma met een eenvoudige behandeling geneest, maar zoals gesteld, de klant is daarna weg….

  Het Vaticaan en ook het Nederlandse koningshuis zijn groot aandeelhouder in de farmaceutische industrie, de winst is er gegarandeerd en kan via constructies tot verveelvoudiging oplopen.Waarom zou men de gouden gans slachten, ofwel de klant gezond maken en dus onafhankelijk.

  Het is een denkwijze met aan de oorsprong pure angst. Angst om te moeten leven,angst om tekort te komen, angst dat anderen meer hebben…

  Economen in spe word geleerd dat het bedrijf van een bezem maker die bezems maakt voor een welke een leven lang meegaan nooit zal groeien en dat kwaliteit die tot levenslang gebruik leidt dus economisch onverantwoord is. Bezems moeten dus niet langer dan een jaar meegaan, en zo kan de bezemmaker rijk worden en veel bezems verkopen….economie….
  Dat de bezemmaker zijn brood kan verdienen met goede bezems en veel tijd voor zichzelf kan hebben en bijvoorbeeld een boek kan schrijven, of een schilderij kan maken, kan genietennvan het leven en er zijn voor zijn gezin, dat word in economie niet geleerd. Dat noemt men hooguit verliesposten.
  Stel je voor, vije tijd die geen geld opbrengt….

  Dus ja, liever laat men mensen lijden en sterven dan medicatie te verkopen die ook echt geneest…medicijnen die genezen en artesten die beter maken, het principe van geneeskunst zoals de verwachting is van iedere zieke, de praktijk van worden berekend op economische waarde als consument en klantenbinding door medicatie die verlicht maar nooit zal genezen….

  Een van de redenen dat farmacuten homeopatische en natuurpijke medicatie trachten te verbieden via de EU wetgeving is omdat geneesmiddelen uit de natuur werkzaam zijn en synthetische medicatie enkel de werking kopieert maar niet volledige volgt….

  In oude tijden werden door druiden op bepaalde monenten kruiden geoogst, bepaalde handelingen gedaan. De aarde draait, de maan en zon sturen getijden en op bepaalde monenten is er een grote activiteit in anders stille cellen van planten, klinkt allemaal vreemd maar waarom worden vooral mensen die dicht bij hun gevoel staan onrustig bij volle maan…
  Waarom mislukken gerechten met eieren als vrouwen hun maandelijkse perioden hebben, waarom zijn er ongeveer evenveel mannen als vrouwen op de wereld, zelfs binnen enkele decennia na grote oorlogen als de mannen in aantal gehalveerd zijn….

  ….voor alles is een uitleg, de natuur heeft miljoenen jaren gehad om zaken af te stellen en te balanceren, zoals kinderen die niet in harmonie verwekt zijn eeuwig harmonie en balans naar zoeken, terwijl de ander het van nature heeft.

  Dit alles is een groot glad vlak, waar een econoom geen bevatting van heeft en het als kolder zal afdoen, maar is het dat wel…..of is het onvermogen tot het bevatten van de essentie van dingen het gevolg van alles berekenen en een waarde toekennen. Wie in haat leeft zal liefde nooit herkennen, wie anderen vrijheid ontneemt zal nooit voelen wat vrij zijn is, begrijpen of beredeneren kun je het niet, enkel ervaren.

  Er zijn mensen die beweren dat ziekte iets is dat je zelf wenst en dus een keuze is, maar steeds als ik net mijn hakbijl gevonden heb zijn die lieden verdwenen.

  De noodzaak op het maken van winst komt voort uit de angst tekort te komen of niet in staat zijn leven en toekomst te ziennals geschenk. Wie een cadeau krijgt en er gelijk een prijsberekening op loslaat is niet in staat het begrip cadeau te bevatten maar enkel het begrip bezit.

  Hoe kun je zo iemand uitleggen wat gezondheid is en blijheid, want de maatstaf voor gezondheid is niet in kilo medicatie uit te drukken, net als blijheid niet is uit te drukken in een bepaald percentage toeganskaarten voor de toppers of de Efteling.

  De eerste regel voor gezondheid is dat wat je eet, drink en ademt schoon moet zijn, anders begint de basis al met haperen. Daarna volgt het gezond blijven door jezelf goed te verzorgen, zowel geestelijk als lichamelijk. Geen dingen doen die je geweten of je gevoel tegenstaan, wassen maar met mate en met zo min mogelijk niet natuurlijke middelen.

  Alles geproduceerd door industrie is een nabootsing van de natuur, dennen geur uit een spuitbus is enkel dennen geur als je niet het echte als vergelijking hebt. Ruik je eerst de echte dennen geur van een dennen appel of tak en dan de namaak uit de spuitbus dan zal dat laatste een zeer onprettige verrassing worden. Een meer treffend voorbeeld van vervalsing kan ik zo snel niet noemen, maar je ogen gaan open als je beseft hoe de mens word bedrogen.
  Treffend is de kattenpis op het bankstel dat nooit meer weggaat, en alle middeltjes die je ervoor kunt kopen maar enkel een andere molecuul die harder stinkt maar anders stinkt erop vast plakken. Het gaat niet weg maar word “overgeschilderd”.
  Er is echter wel een middel dat kattepis weghaalt, groene of natuurlijke zeep. Die haakt een natuurlijke molecuul aan een andere natuurlijke kattepis molecuul en samen zwemmen ze met het water naar de zee….

  Met medicatie is het net zo, je kunt geen natuurlijke zaken corrigeren met synthetische middelen, je kunt enkel de boel voor de gek houden. Medicatie is bijna volledig het overschilderen van een probleem met een verf die maar kortstondig dekt….

  Een geneesheer geneest, een fraudeur geeft de indruk te genezen maar onderdrukt slechts tijdelijk de sympthomen. Alleen de goede mensen kunnen genezen.

  Alle ingrepen in de natuur met kunstmatige middelen hebben gevolgen, meestal niet gunstig. Hoe komt het toch dat de mens slimmer denkt te zijn met een medicijenen studie van vijf jaar en veel zuipen dan Keesje vande natuur die miljoenen jaren leerproces en dito mislukking achter de rug heeft. De reden waarom deze cum laude fraude keer op keer lukt is omdat anderen niet zelfstandig kunnen, mogen of willen denken.

  Of durven….

  Als studie en studeren zo verheffend was dan zou je na een studie boomkweken in een minuut tijd een appel moeten kunnen laten groeien aan een tak die je even daarvoor hebt afgebroken. En tot die tijd is men slechts god en goddelijkheid aan het spelen, zoals kinderen in de zandbak vader en moedertje spelen en tegelijkertijd de wereld een blik in de eigen leefomgeving gunnen….

  Quercetanus, Duchesne…..

  Liked by 1 persoon

 3. Schitterend verwoord

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s