Nieuw

Burgemeester pareert kritiek uit eigen partij – ’Ik ben geen partijfunctionaris’

Foto: Jozias van Aartsen. Bron: 200 jaar Koninkrijk / YouTube.

Door: Mike Muller

AMSTERDAM – Waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) van Amsterdam heeft donderdagavond uitgehaald naar zijn partijgenoten. Dat deed hij tijdens een debat over de kraak van veel panden van woningcorporatie Ymere door een groep grotendeels uitgeprocedeerde asielzoekers. Die groep stapt naar de rechter omdat ze het niet eens zijn met de aangekondigde ontruiming.

Volgens Van Aartsen valt hem niet veel te verwijten. „Ik denk dat de taak van de burgemeester is om de rechtstaat te dienen. Een andere opmerking is dat ik mij geen seconde laat trekken in het politieke debat. U moet niet de route opgaan om een burgemeester te politiseren. Ik heb geen enkele zin om mij daar in te laten trekken, middenin het politieke gewoel dat momenteel speelt tijdens de formatie.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1909470/live-van-aartsen-moet-opheldering-geven-over-krakers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Burgemeester pareert kritiek uit eigen partij – ’Ik ben geen partijfunctionaris’

 1. Hij heeft gelijk.

  Like

 2. Jozias van Aartsen heeft inderdaad gelijk als hij zegt dat hij “zich geen seconde laat trekken in het politieke debat”. Hij is op de post van waarnemend burgemeester van Amsterdam gezet omdat hij de agenda van de Deep State, de schaduwregering dat buiten het zicht van het gewone volk wordt gehouden, ondersteunt.
  Zijn taak als burgemeester is niet om het belang van de Amsterdammers te behartigen maar om deze “rechtstaat” te dienen; dat is duidelijk.

  Liked by 1 persoon

 3. jackvanderveen // april 13, 2018 om 11:18 //

  Te oud om fatsoenlijk en zoals het betaamt het burgemeesterschap uit te oefenen met als prioriteit het eigen volk.
  Dat laatste daar wringt de schoen. We weten niet meer tot welk volk hij behoort. En te oud om het zelf te beseffen misschien.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // april 13, 2018 om 11:19 //

  Doel bereikt, daar ging het naartoe, opgelegd pandour.
  In welke hand heb ik het balletje.

  Like

 5. Deze burgemeester is er niet voor zijn burgers maar voor afrikaanse indringers die al lang
  weer in Afrika moetsen zijn.

  Like

 6. polderboy // april 13, 2018 om 13:23 //

  De Nederlandse rechter heeft geoordeeld, dat Europees Recht iedere kraker het recht geeft om te procederen over een op handen zijnde ontruiming, las ik.

  Als ik tegenwoordig ga inbreken, dan laat ik mijn vrouw de politie bellen, dat er wordt ingebroken waar ik in huis sta. Die komen dan en dan zeg ik dat ik kraker ben, maar dat EU recht verbiedt om me er uit te gooien. Dan zeg ik vervolgens dat ik wel wil meewerken aan een inmiddelijke ontruiming, mits ze willen helpen mijn huisraad naar de auto te sjouwen.

  Die agenten blij natuurlijk dat ze de ontruiming zo snel kunnen regelen, en sjouwen man…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s