Nieuw

“Argentina outshines its neighbours economically as a result of a larger European demographic…”

In a world of fake news, government manipulation of the media and liberal fifth columnists spreading misinformation, it is often extremely challenging to establish cause and effect between demographic change and national outcome.

On some issues, this is fairly straightforward. Take violent crime, for instance; there is ample evidence to prove that increased levels of “diversity” in any given region directly fuels an increase in gun crime, knife crime, robberies, terrorism and so on. London is a perfect example of this. However, when it comes to things like broader economic trends, the data is difficult to translate into established causation. For instance, no social scientist who valued his or her career would dare publish a study that shows a correlation between increased diversity and low productivity, for this would imply that idleness has a racial connotation and said social scientist would be instantly dismissed from whatever comfortable university position they held and their life, ultimately, ruined.

Defend Europa >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s