Nieuw

Zweedse roodgroene regering gaat een miljard spenderen aan “globaal feminisme”

Foto: De huidige, trotse roodgroene feministische regering van Zweden, door wie "gendergelijkheidsperspectief in brede zin in de beleidsvorming wordt gebracht" en "op gender gerichte budgettering een belangrijk onderdeel is." (Bron: Regering van Zweden)

De Zweedse regering, Sociaal Democraten en Milieu Partij, gaan een miljard kronen (100 miljoen euro) ‘investeren’ in een zogeheten gelijkheidsproject dat de positie van vrouwen in de wereld zal verbeteren. Dit zei de minister van Sociale Zaken, Isabella Lövin (MP), tegen SVT.

Op hetzelfde moment dat bekend is geworden dat de gepensioneerden van Zweden de armste zijn in heel Scandinavië, kondigt de Zweedse regering haar nieuwste initiatief aan:

Een miljard kronen voor “wereldwijde gelijkheid”.

De Zweedse regering, die zichzelf de eerste feministische regering ter wereld noemt, legt aan SVT uit dat het geld besteed moet worden aan zogenaamde vrouwenrechtenorganisaties en onderzoeken naar “gendergelijkheid”.

“Zweden heeft de eerste feministische regering ter wereld, wat betekent dat gendergelijkheid cruciaal is voor de prioriteiten van de regering – bij de besluitvorming en de toewijzing van middelen”, staat op de website van de regering.

– We zien momenteel een terugslag tegen het werk dat we al lange tijd verrichten. Het is voor vrouwen beter geworden, maar nu neemt het een halt. Er zijn sterke krachten die het werk van vrouwenrechtenorganisaties willen beperken, zei Isabella Lövin, minister van Sociale Zaken in Morgonstudion op dinsdag.

Volgens Lövin moeten de miljoenen ook worden besteed aan “het licht op de mannenrol schijnen” en hoe mannen kunnen helpen de situatie in de wereld te veranderen.

Het geld gaat eerst naar de Sida bijstandsautoriteit en zal tussen 2018-2022 verdeeld worden. Het besluit van de regering wordt op donderdag genomen.

Bron:

http://www.friatider.se/sveriges-regering-satsar-en-miljard-p-global-feminism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Zweedse roodgroene regering gaat een miljard spenderen aan “globaal feminisme”

 1. Alphons Mantel // april 12, 2018 om 12:52 //

  wereldvreemde geestelijk gestoorden die irrelevante sprookjes verkopen van belastinggeld

  Like

 2. Terrible news.

  Like

 3. Sweden down the drain,…… lost country

  Liked by 1 persoon

 4. Ik zie op de foto 23 mensen waarvan 12 vrouwen, dus meer vrouwen dan mannen.. SEKSISME.. mannen sta op, maak een vuist en verzet je tegen dit verschrikkelijk onrecht 🙂

  Onlangs las ik iets over het glazenplafond waar vrouwen tegenaan zouden lopen maar dat je ze nooit hoort over de betonnen vloer.. vrouwen in de bouw, op vuilniswagens, etc.. Dat vond ik wel grappig.

  Wat er met Zweden gebeurt is te erg voor woorden, kan me nog wel herinneren hoe vroeger over Zweden gesproken werd, mannen en vrouwen gemengd in de sauna’s etc.. een zeer vrije en gezapige samenleving, totdat de wolven in schaapskleren binnendrongen.

  Like

 5. bedonderde burger // april 12, 2018 om 13:44 //

  Zeker voor meer hoofddoekjes in Iran als ik hen goed door heb die feministes uit Zweden!

  Like

 6. Godcristes die foto!! Rampzalig alternatief links soft GETEISEM!
  En…… koop zeker GEEN VOLVO en ga niet naar IKEA.

  Like

 7. Wel erg blank, die huidige, trotse feministische regering van Zweden. Ik eis meer mensen van kleur.

  Like

 8. Scrutinizer // april 12, 2018 om 15:10 //

  @Flo
  Afhankelijk van welk type Volvo u in gedachten had, schaadt uw boycot de arbeiders in Gent (B), alwaar zich de op 1 na grootste Volvo fabriek ter wereld bevindt.
  Gezien het (sinds Ford het verkocht) tegenwoordig een bedrijf is, deelmakend van een Chinese holding, is dat waar (na aftrek van de lonen etc.) de winsten zouden heenvloeien (dus niet meer de VS zoals voorheen). Volvo geld vloeit alleen naar Zweden (voor betaling van lonen) als het een in Zweden gefabriceerd model betreft. Zoniet dan treft uw boycot dus Vlaamse arbeiders.

  Like

 9. Scrutinizer // april 12, 2018 om 15:10 //
  @Flo
  Afhankelijk van welk type Volvo u in gedachten had, schaadt uw boycot de arbeiders in Gent (B), alwaar zich de op 1 na grootste Volvo fabriek ter wereld bevindt.
  Gezien het (sinds Ford het verkocht) tegenwoordig een bedrijf is, deelmakend van een Chinese holding, is dat waar (na aftrek van de lonen etc.) de winsten zouden heenvloeien (dus niet meer de VS zoals voorheen). Volvo geld vloeit alleen naar Zweden (voor betaling van lonen) als het een in Zweden gefabriceerd model betreft. Zoniet dan treft uw boycot dus Vlaamse arbeiders.
  —-
  Erg Jammer voor de Vlaamse arbeiders, ” he alweer een moskee” en de arbeider drinkt zijn pintje. Dikke doei! Geen medelijden mee!

  Like

 10. scherpschutter1943 // april 12, 2018 om 16:56 //

  De zweden kunnen voor dat geld beter wapens kopen om zich tijdens de komende burgeroorlog te verdedigen tegen de islamitische moordenaars die ze zelf hebben binnen gelaten. Maar zo te zien snappen ze nog steeds niet waar het op uit gaat draaien. Totale vernietiging van de zweedse beschaving.

  Like

 11. Ach, het was enigszins sceptisch bedoelt die Volvo enzo, maar dat het fout gaat in Zweden is een feit, en nogmaals refererend naar de foto met daarop de blij kijkende en “niets aan de communisten/socialisten bagger” (ook zeer divers, want 1 vrouwelijk gebruinde en 1verdwaal(s)de licht getinte asiel rat ) die dit land nog sneller in de afgrond zullen storten, kunnen wij ook door de hier opstomende verlinksing waarschijnlijk het zelfde verwachten. Amen….

  Like

 12. polderboy // april 12, 2018 om 19:07 //

  Is hier niet veel beter.

  Onroerend goed penoze, kamertjes melkende hufter die rijk wordt van de woningnood met volkomen schijt aan de wet, een zakkenvullende crimineel dus, redt de Nederlandse coalitie en daarmee de regering:
  https://www.volkskrant.nl/politiek/in-opspraak-geraakte-wybren-van-haga-vvd-blijft-meerderheid-coalitie-intact~a4592288/

  Like

 13. Wouter Eenhoorn // april 12, 2018 om 20:07 //

  De kamervoorzitster gruwt van deze foto. Geen jasje en geen stropdas.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s