Nieuw

Verenigd Koninkrijk financiert leerboeken die kinderen leren zichzelf op te blazen

Afgebeeld: een screenshot uit het artikel in de Sunday Times waarin de financiering van het Palestijnse curriculum door de Britse regering werd blootgelegd die het gebruik van geweld promoot - met name de jihad - en het martelaarschap aanmoedigt.

Door: Douglas Murray

 • Elke regering die oprecht geïnteresseerd is in het bevorderen van vrede, zou de financiering van ongeacht wat voor instantie intrekken – waar dan ook ter wereld – die geweld als kernonderdeel van haar curriculum heeft.
 • Een ander leerboek benadrukt “Je leven geven, opoffering, vechten, de heilige oorlog (Jihad) en ontbering zijn de belangrijkste betekenissen van het leven”.
 • Het is een waar schandaal voor Groot-Brittannië: terwijl de Britse regering er niet in slaagt het budget voor onderwijs rond te krijgen om jonge Britse kinderen taal-en rekenvaardig op te laten groeien, pompt men wel miljoenen ponden in de Palestijnse Autoriteit, om ervoor te zorgen dat Palestijnse kinderen denken dat een loopbaan van geweld een nastrevenswaardige carrière is.

In 2016 ondervond een studie van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) dat Engeland qua geletterdheid op de laatste plaats staat in de ontwikkelde wereld. In dezelfde studie werd ook gesteld dat voor rekenvaardigheid in de ontwikkelde wereld, Engeland de op één na laagste in rang is. Zelfs onder afgestudeerden aan Engelse universiteiten classificeerde de OESO-studie één op de tien qua taal– of rekenvaardigheden als “laag”.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/12158/brittannie-leerboeken-palestijnen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Verenigd Koninkrijk financiert leerboeken die kinderen leren zichzelf op te blazen

 1. Duchesne // april 12, 2018 om 10:32 //

  Islam heeft geweld als kerndeel van haar ideologie. Enkel al die wetenschap zou voldoende moeten zijn om te zien dat Islam en vrijheid, gelijkheid en democratie totaal botsen.

  En toch blijven beschermen en importeren, waanzin !

  Like

 2. Republikein // april 12, 2018 om 11:00 //

  Je moet wel met je tijd meegaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s