Nieuw

‘Media’ beschuldigt Tucker Carlson er van ‘Russische propaganda’ te pushen

Tucker Carlson wil geen oorlog met Syrië over een onbewezen gifgasaanval. Twee dagen geleden pleitte hij daartegen in deze video: ‘Tucker Carlson : Would war against Assad make US safer ?’

De video van de gifgasaanval komt uit koppensnellers gebied en is gemaakt door diezelfde jihadi’s. Anderen hadden er geen toegang. Hier geven die jihadi’s acteerlessen aan kinderen:

Deze Engelse journalist, die normaal aan de kant van de ‘rebellen’ staat kon het even niet meer aan en schoot uit zijn slof. Inmiddels heeft hij de tweet verwijderd en zijn twitter-account op slot gegooid.

Nu werd Tucker Carlson aangevallen door de ‘media’ dat hij geen aanval wilde zonder degelijk bewijs.

‘De media’, of is er iets anders wat deze mensen bindt dan alleen het label ‘media’ ?

Hier Tucker’s reactie op Noah Rothman:

Hier nog een verzameling van vier waar we het label ‘media’ op kunnen plakken:

Of wat te denken van deze enthousiasteling:

Of Haaretz dat tegenstanders van oorlog de titel ‘White Supremacists’ toedichtte: White Supremacists Defend Assad, Warn Trump: Don’t Let Israel Force You Into War With Syria

Of deze:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on ‘Media’ beschuldigt Tucker Carlson er van ‘Russische propaganda’ te pushen

 1. Nog vergeten, maar er is nog heel veel meer:

  Like

 2. Kinderen worden getraind om straks jihad te zijn. Die gaan met paspoort en hersens vol haat naar Europa.

  Like

 3. antiislamnu // april 13, 2018 om 01:41 //

  Heel dat achterlijke kut geloof verbieden wat een dom zooitje 100 duizenden zijn er al afgeslacht en een heel land is compleet in puin geschoten.

  Like

 4. skeeter // april 13, 2018 om 01:52 //

  hele midden oosten plat bombaderen, inclusief israel.

  Like

 5. Dat hoeft niet, maar het zijn wel allemaal heel veel Israëliërs en Joden die daarbuiten leven, vnml in de VS, die de oorlogstrom slaan.

  Dat is goed, dan is de agenda een keertje duidelijk.

  En dan integreren wij de gevolgen die dat heeft wel, toch.

  Like

 6. skeeter // april 13, 2018 om 03:10 //

  Fub denk dat die tentakels goed doorgeworteld zijn tot in de “deep state”

  Liked by 1 persoon

 7. polderboy // april 13, 2018 om 10:18 //

  De trammelant begon toen de Russen een week geleden tegen Erdogan zeiden dat het wel beter was om Afrin weer terug te geven aan de Syrische regering.
  https://uk.reuters.com/article/uk-mideast-crisis-syria-turkey-erdogan/erdogan-criticises-russia-says-turkey-to-decide-future-of-syrias-afrin-idUKKBN1HH1GO

  Dat ging in tegen het plan en de wensen van onze soennitische bondgenoten, met de proxy rebellen legertjes van ISIS, Al Qaeda, Nusra en andere soennitische “vrijheidsrebellen”.

  Afgezien van de false flag, zal het werkelijke overleg zich achter de schermen bezigheden met allerlei winst en verlies calculaties, wat de machtskaste er uiteindelijk mee opschiet.

  En zoals dat in elk koninkrijk geldt: als de machtskaste, de koning en zijn hofhouding, er beter van wordt, dan wordt het volk er ook beter van, ahem. Theoretisch gezien natuurlijk, want praktisch schiet dat volk er geen moer mee op.
  Hoewel? Dat nieuwe import volk wil alleen maar Allah?
  Pracht volk, zoals je vroeger had. Gaf je ze meer God, dan krepeerden ze graag voor je en stierven ook nog voor je op de slagvelden.

  Like

 8. Tucker Carlson is een man met gezond verstand. Ik heb de meeste van zijn presentaties gezien en hij stelt scherpe en logische vragen die het establishment in verlegenheid brengen. Wat betreft de hetze tegen hem: kijk naar de namen. Het zijn zionisten die niets anders willen dan rotzooi creëren en de belangen van de Synagoge van Satan en schurkenstaat Israël dienen. Walgelijk. Het komt ze nog eens duur te staan als mensen wakker worden. Leugens, Niets dan leugens en halve waarheden en ad hominem beschuldigingen. Echt weerzinwekkend. Het wordt tijd dat dit kwaad wordt verdelgd.
  De Thora zegt het duidelijk: “Gij moet het kwaad uit uw midden wegdoen”. De Thora is terzijde geschoven terwille van menselijke overleveringen zoals het walgelijke boek de Talmud dat nog ergere inhoud bevat dan de Koran.

  Like

 9. Het hilarische is dat Tucker voor onpatriottisch wordt uitgemaakt door mensen die zelf de werkelijke landverraders zijn.

  Kan het midden-oosten ooit in harmonie leven > soennieten-sjiieten-zionisten? Dat zal moeilijk worden vrees is. Voor sommigen is de oplossing heel simpel, israël moet opgeheven worden cq de zionisten/joden moeten daar weg. Om eerlijk te zijn is dat misschien toch de beste oplossing, laat die mafketels het daar zelf uitzoeken met hun continu strijdende islamitische heilstaten. Maarrrr…. onder één voorwaarde: de israëliërs/zionisten/joden komen dan naar het westen en alle moslims verdwijnen uit het westen. Einde van een heel hoop ellende (de westerse- en islamitische cultuur zijn wat mij betreft (gemakshalve) gelijkwaardig maar niet gelijk, ze verschillen fundamenteel dusdanig dat ze per definitie niet verenigbaar zijn). Echter, een groot deel van de mensen die van mening zijn dat israël moet verdwijnen schieten in een kramp bij de gedachte dat als tegenprestatie de moslims uit het westen moeten verdwijnen want dan is de wereld plots van iedereen.

  Like

 10. Eigenaar is Rothschild:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s