Nieuw

De coup is voltooid – Trump is uitgemanouvreerd

Tom Luonga schrijft:

“Als er iets is dat me de afgelopen 48 uur heeft laten zien, is dat Donald Trump niet langer als president fungeert. De coup tegen Trump is voltooid.

Ik zei enkele maanden geleden dat wanneer je een deal met de duivel maakt – in dit geval de neoconservatieven – het op eigen risico doet. Toen Trump van gedachten veranderde over Afghanistan, was het al duidelijk. Zoals met alle presidenten, wordt hem toegestaan te spelen met binnenlands beleid, maar het buitenlands beleid zal niet veranderen.

Het zijn hun die het Empire sturen. Zo is het spel. En de gebeurtenissen in de laatste vier dagen laten het zien.”

Lees Luanga’s verklaring hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on De coup is voltooid – Trump is uitgemanouvreerd

 1. Was vanmiddag bij de kapper en daar liggen alle kranten, ik lees al jaren geen kranten meer, alleen nog bij de kapper. Diverse opiniestukken over Trump en de situatie met Syrië, ze weten het allemaal beter dan Trump want Trump is gek blablabla.. maar uit alles blijkt dat ze geen enkele grip op Trump kunnen krijgen, ze kunnen hem niet voorspellen en daar worden ze dol van dus de man is gek blablabla.. Wat je wel met zekerheid kan zeggen is dat bepaalde krachten een bloedhekel aan Trump hebben en de enige reden kan zijn dat hij roet in hun agenda gooit, waarvan ze dachten die met gemak binnen te kunnen halen maar…. ze verloren de verkiezingen. Als Trump hun agenda zou uitvoeren, zoals het artikel stelt, dan had hij de wereldwijde msm niet op deze waanzinnige manier tegen zich gehad. Ergo, zolang de msm hem haat en dit soort artikelen geschreven worden dan weet ik zeker dat Trump nog steeds zijn eigen koers vaart.

  Liked by 1 persoon

 2. Mmm, op Joop beginnen ze steeds vriendelijker over Trump te praten. Alleen dat al zou de alarmklokken moeten doen luiden.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // april 12, 2018 om 22:53 //

  Er zijn krachten aan het werk die nooit het daglicht gaan zien, als je denkt dat Trump nog iets te zeggen heeft ………
  Het zijn de echte machtshebbers achter de schermen die aan de touwtjes trekken ,zij hebben de echte macht ,de rest is oogverblinding die dan weer gebruikt wordt om mensen te verdelen in hun opinie zodat ze beter te controleren vallen , een keus? we hebben geen keus , wij zijn niets waard ,wij zijn eigendom van hen die beslissen of we leven of niet……

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // april 12, 2018 om 22:58 //

  Ongeleid projectiel dus benieuwd wat ons verder nog boven het hoofd hangt.

  Like

 5. Esperanza // april 12, 2018 om 23:06 //

  templars, zo mysterieus zijn die krachten nou ook weer niet 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // april 12, 2018 om 23:09 //

  Favorietje van Frik.

  Like

 7. De man is niet dom en laat zich de kaas niet van zijn brood eten.

  Like

 8. Nou, we kunnen kijken hoe hij het met Syrië/Assad gaat oplossen, dat moet op korte termijn gebeuren. Hoe zouden die ‘krachten’ het opgelost willen zien worden?

  Trump is een excentriekeling, hij lost problemen excentriek op. Ik kan het niet voorspellen, ik ben wel heel benieuwd.

  Mocht blijken dat Trump toch een talkinghead is, tsja.. dan hebben we echt pech want dan is geen enkel kruid ertegen gewassen en ligt ons lot in hun handen. Dat lot is Globalisatie en aangezien het blanke volk nog geen 10% van wereldbevolking beslaat, en dat percentage daalt gestaag, dan kan je begrijpen dat onze westerse samenleving op korte termijn verleden tijd zal zijn en dat is een groot verlies.

  Maar ik zie nog hoop, dat is uiteraard geen enkele garantie

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // april 12, 2018 om 23:41 //

  Talking head, Dick? 🙂

  Like

 10. We leven nu eenmaal in de ZOG-wereld.

  Like

 11. Trump zelf ziet het anders:

  Like

 12. Fransdo // april 14, 2018 om 11:22 //

  Wat een onzinverhaal van die Tom Luanga. De recente aanval op Syrie laat zien dat Trump nog steeds ‘in power’ is. Dat de politiek correcte MSM en andere links georiënteerden geen vat op hem kunnen krijgen bewijst dat. Een prima president die zijn eigen gang gaat en zich niets aantrekt van de gevestigde orde en politiek correcte meningen en die wraak neemt voor de laffe gifaanval op onschuldige kinderen en burgers.

  Overigens zouden de MSM daar eens flink aandacht aan moeten besteden. Maar ja, dat doen ze alleen maar als er een dood jongetje aanspoelt op een strand want dat is politiek correct..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s