Nieuw

Blaatmans en zijn krakerspardon

Ruim baan voor de wet van de jungle

Rudolf Dieselstraat in betere tijden, streetview

Vreemde dingen gebeuren er in Amsterdam. De ’lieve stad’ die burgemeester Van der Laan in handen van een competente opvolger hoopte na te laten, wordt verwaarloosd door een precieus orerende regent die telkens onfeilbaar de plank misslaat. Hij duikt liever weg dan dat hij aanpakt en hij weigert de openbare orde te handhaven. In de korte tijd sinds zijn aantreden liet Jozias van Aartsen een ongehoord brevet van onvermogen zien.

Nu weer de kraakschande in de Watergraafsmeer. Daar zijn woningen van corporatie Ymere gekraakt door een groep uitgeprocedeerde asielzoekers met de bendenaam ’We are here’. Ze braken in terwijl bewoners nog thuis waren, dreigden bewoonde woningen te bezetten, intimideerden met verbale agressie en bruut fysiek machtsvertoon de beheerders van Ymere die de woningen klaarmaakten voor studenten.

Nausica Marbe, Telegraaf >>

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8244 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Blaatmans en zijn krakerspardon

  1. Jozias Blaatmans is op daar benoemd door Johan Zuipschuit. Toevallig van hetzelfde clubje.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: