Nieuw

Trump’s bizarre Tweets: Bedreigt eerst Rusland met “raketten” – en roept vervolgens op tot vrede

Donald Trump twitterde eerst dat Rusland zich moest voorbereiden op Amerikaanse raketten in Syrië. En een half uur later schreef hij dat hij een betere relatie met Rusland wilde en “stoppen met wapenwedloop”.

Trump, die onlangs de neoconservatieve oorlogszuchtige John Bolton in zijn regering heeft opgenomen, heeft vandaag meerdere hatelijke uitspraken tegen Syrië en zijn bondgenoot Rusland gericht.

De achtergrond is dat een groep zogeheten rebellen in Syrië opnieuw beweren dat regeringstroepen een gasaanval op burgers hebben uitgevoerd. Velen hebben erop gewezen dat de onbevestigde gasaanval kort plaatsvond nadat Trump had aangekondigd dat de Amerikaanse troepen uit Syrië zouden worden teruggetrokken.

Deze woensdag schreef Donald Trump een opmerkelijke post op Twitter, waarin hij Rusland met raketten bedreigde.

“Rusland belooft om alle raketten neer te schieten die naar Syrië worden afgeschoten. Bereid je voor Rusland, want ze komen eraan, mooi, nieuw en ‘slim!’ Moet je maar niet samenwerken met een Gas Moordend Beest die zijn mensen doodt en ervan geniet.”

Exact een half uur later plaatste de onberekenbare president een nieuwe Twitter-post met een schijnbaar tegenovergestelde boodschap.

“Onze relatie met Rusland is erger geworden dan het ooit is geweest, inclusief de Koude Oorlog. Het hoeft niet zo te zijn. Rusland heeft onze hulp nodig met zijn economie, wat zeer eenvoudig te doen is, en we hebben alle landen nodig om samen te werken. Stop de wapenwedloop?”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6928 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Trump’s bizarre Tweets: Bedreigt eerst Rusland met “raketten” – en roept vervolgens op tot vrede

 1. Deze trekpop is vanaf zijn aanstelling omringd door idioten. Dat gold overigens ook voor diens voorgangers. Wat hierna komt misschien niet meer.

  Like

 2. Dit is misschien het geniale en zeker niet onberekenbaar. De agressieve tweet was naar aanleiding van de Russische tweet dat iedere raket uit de lucht gehaald en de lanceer platvormen vernietigd zouden worden.Trump reageert daarop met we zijn niet onder de indruk en doen toch wat wij willen. En wat willen wij (tweede tweet), eigenlijk in vrede en harmonie leven, wat willen jullie? Deze manier van communiceren geeft mij juist hoop.

  Like

 3. Ik denk niet dat Rusland op zijn beurt onder de indruk is van de Trumpiaanse schop-aai-methode. Trump moet er terdege rekening mee houden dat er inderdaad represailles volgen bij een eventuele raketaanval.

  Like

 4. Dat heb je als je zoontje je twitter account misbruikt lmfao

  Like

 5. Like

 6. Het wordt tijd dat die gek af vloeit zoals ze dat zo mooi zeggen in het bedrijfsleven.

  Like

 7. paulzwueste // april 11, 2018 om 21:03 //

  Stef.
  Ik denk dat je niet helemaal bij de tijd bent.
  In het bedrijfsleven zeggen ze altijd eerst dat je functie is opgedroogd, waarna je daarna pas zal moeten afvloeien….
  Dat vind ik dus niet mooi maar compleet waanzinnig gezegd.
  Geen kwaad woord dus over Trump.
  Dank God meerder op beide knieën dat Trump President van de VS is geworden in de plaats van hoer Clinton.
  Anders was je nu allang als stof verwaaid in ’n radioactieve storm….!!!!

  Like

 8. Ik kreeg het gisteren zowaar op m’n heupen, was ervan overtuigd dat Trump Syrië ging aanvallen en daarmee had ik tegen m’n zin in het vertrouwen in Trump moeten opzeggen maar vooral omdat de consequenties van een aanval niet te overzien zijn. De media wist zeker dat het ging gebeuren en speculeerde zelfs over welke raketten Trump zou gaan gebruiken, de verblinde Trump-haters schreeuwde schuimbekkend met bloeddoorlopen ogen B want ze waren ervan overtuigd dat Trump A zei, zegt Trump A dan zullen ze schuimbekkend met bloeddoorlopen ogen B schreeuwen. Ik werd gelukkig wat rustiger na die tweede tweet van Trump en vooralsnog heeft er geen aanval plaatsgevonden, meen dat het gebied nu toch onderzocht wordt en ben benieuwd naar de uitkomst. Het gevaar van een aanval is nog niet volledig geweken maar ben wel weer wat meer gerustgesteld, gisteren zag ik het even helemaal fout gaan.

  Like

 9. Fransdo // april 12, 2018 om 17:32 //

  Ik ben het eens met Dick hierboven. Ik zie geen tegenstrijdigheid in de 2 tweets van Trump. ‘Wij willen goede verhoudingen met alle landen maar we laten niet over ons lopen. Kom je mij of mijn vrienden te na dan loop je een kans dat ik je pak’, ergo: ongeveer dezelfde manier waarop ook ik met mijn buren om ga.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s