Nieuw

Syrië – de westerse koppensnellende jihadistische proxies hebben verloren, nu begint Der Totalen Krieg

Amerikaanse troepen in Syrisch Koerdistan, screenshot YT

Oorlog moet. Zo is er besloten. Ook deze laatste gifgasaanval was weer volgens het script. Steeds als de rebellen Amerikaanse jihad-proxies een gebied verliezen volgt er een in scene gezette gifgasaanval om een Amerikaanse aanval op Syrië uit te lokken.

Dit keer zal het niet bij 59 cruise missiles blijven op net naast een verlaten vliegveld. De taal die de betrokken partijen uitslaan was nog nooit zo agressief. Vorige keer werden er wat missiles afgevuurd en daar bleef het bij. Dit keer worden er eerst medestanders gezocht om een schijn van legitimiteit te verschaffen, dat is niet nodig als je slechts wat kruisraketten af wilt vuren.

Frankrijk en Engeland hebben al gezegd mee te zullen doen en ook Saoedi-Barbarije heeft zich gemeld.

15 Saoedi-Barbaren vermoordden 3000 Amerikanen op 11 september en Amerika gebruikte dat als smoes om Afghanistan en Irak te vernietigen, Libië en Syrië volgden omdat Amerikanen nou eenmaal goed zijn in bombarderen. En diezelfde Saoedi-Barbaren, die net voor honderden miljarden wapens van Trump gekocht hebben, willen ook meedoen om het laatste restje Syrië stuk te schieten, al wil het ze in Jemen maar niet lukken om Iran te verslaan..

Saoedi-Barbarije wordt niet aangevallen. Saoedi-Barbarije komt ook niet voor op het lijstje van generaal Wesley Clarke van net na 9-11: ‘We are gonna take out 7 countries in 5 years’. Afghanistan, Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en Iran als einddoel. Wat ook Israël’s aartsvijand is en die van Saoedi-Barbarije. Op het eerste zicht een volkomen willekeurig lijstje, maar misschien toch niet.

Het Oded Yinon (een Israëlische journalist die verbonden was aan het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken) plan uit 1982 kom met bijna exact hetzelfde lijstje landen. Het idee is dat het noodzakelijk is om de omringende landen te Balkaniseren om Israël’s voortbestaan veilig te stellen, kleinere landjes zijn minder gevaarlijk.

En, het plan schiet aardig op. Somalië is een rokende puinhoop, en inderdaad opgesplitst. Soedan is in tweeën. Irak en Libië in drieën. En Saoedi-Barbarije heeft vorig jaar verklaard bereid te zijn om samen met Israël Libanon stevig om te spitten. En verklaarde onlangs doodleuk out of the blue Israël wel te willen erkennen. Gedeelde belangen.

Syrië is inmiddels in drieën. Koerdisch deel met Amerikaanse en Franse bases ten Oosten van de Eufraat, Turks-jihadistisch deel in Idlib, Afrin en rond Al-Bab. En het Syrische hartland.

Maar dat was kennelijk niet goed genoeg voor Israël, Saoedi-Barbarije, de Deep State.

Trump is of een idioot, of gewoon bang voor zijn leven en wil niet als Kennedy eindigen. Het betekent wel dat de Deep State/ Globalisten/’die die je niet mag noemen’ gewonnen hebben.

Trump did not drain the swamp, he drowned in it. En is nu gewoon de zoveelste Amerikaanse warmonger.

Wat ging er mis ?

De bedoeling was om Assad weg te werken. Voor de Amerikanen, Saoedi-Barbarije en Qatar was het belang een pijpleiding, om te zorgen dat er geen gas van Ruslands bondgenoot Iran naar Europa zou gaan, maar soennitisch gas. Voor Israël was het belang om Assad Hezbollah een slag toe te brengen.

Die pijpleiding gaat er voorlopig sowieso niet komen. Erger is dat ISIS en Al-Qaeda, de Amerikaanse frontsoldaten, verslagen zijn. Vijf jaar bombardeerde de ‘Coalitie’ zogenaamd ISIS en ISIS kon gewoon groeien. Generaal bd. Allen West zei het zo:

Here are the numbers ladies and gents. Since we began the so-called “airstrikes” against ISIS on August 8th there have been a total of 424 airstrikes — 53 of those have been flown in support of Kobani. Out of those 423 airstrikes, 334 targets have been hit as of October 13th. That equates to 5.8 airstrikes a day since August 8th — hardly an air campaign folks, and someone should tell the National Security Advisor that this isn’t working and there needs to be a strategy — not a change, because we don’t have a strategy. (bron)

Pas toen de Russen zich er mee gingen bemoeien werd het op Amerikaanse wapens levende ISIS gedecimeerd. Maar de Russen wilden alleen luchtmacht spelen, want dooien verkoopt thuis zo slecht en lieten de grondsoldaten door Iran leveren, en mohammedaanse staten kunnen doden thuis verkopen als martelaren, ideaal kanonnenvoer.

Het Amerikaans-Israëlische plan backfired bigtime, omdat de Russen instapten, die baalden al van Libië, en nog meer van Oekraïne, maar je kan ze niet ook nog hun enige Middellandse Zee haven afpakken. Dan kunnen ze net zo goed gelijk de overgave tekenen.

En nu staat Iran aan de grens van Israël. Nu is Iran een hellhole, maar je hebt er g*d ook wel een beetje zelf om gevraagd.

En omdat Iran toch al het – voorlopige – einddoel was, denken de warmongers nu Der Totalen Krieg te moeten starten.

Voor de wereld zou het beter zijn gewoon eindelijk eens op te houden met oorlog te voeren. Erken dat Syrië Syrië blijft onder Assad, geef de Koerden verregaande autonomie, dat pikken ze wel voor de komende jaren en Assad ook, terugtrekking van Iraanse troepen kun je wel bedingen als je Syrië niet langer bedreigt. En accepteer een stevige permanente aanwezigheid van de Russen als garantie.

Maar nee.

Eurocontrol waarschuwt vliegverkeer voor de komende 72 uur over de Oostelijke Middellandse Zee. Over Syrië wordt al helemaal niet meer gevlogen (klik voor draadje):

Het besluit is genomen:

Er was geen gifgasaanval:

De globalistische waanzin regeert en het is maar zeer de vraag of deze reactie in de hand te houden is.

Rusland en Iran will not back down. Zoveel hebben ze wel aangegeven. Tot nu toe heeft Rusland zijn uitgebreide luchtafweer die ze in Syrië geïnstalleerd hebben nog nooit gebruikt. Ze hebben de systemen soms even aangezet, omdat de Amerikanen dat dan zien en peultjes schijten, maar ze hebben er nooit gebruik van gemaakt.

Rusland stuurt zijn Zwarte Zee vloot weer richting Syrië, en ook China stuurt zijn vloot.

Het is waanzin om een wereldoorlog te riskeren omdat Israël zijn buurlanden een kopje kleiner wil maken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

29 Comments on Syrië – de westerse koppensnellende jihadistische proxies hebben verloren, nu begint Der Totalen Krieg

 1. Republikein // april 11, 2018 om 05:00 //

  Mijn zoon zit met vriendin in Egypte, als dat maar goed komt.

  Like

 2. Assad moet en zal het veld ruimen. Amerika heeft NIETS geleerd van vorige door hen begonnen oorlogen. Denk aan Saddam Hoeseijn en Muhammar Khadaffi. Ook de sitatie in Syrië zal zo eindigen. Chaos en bevolkingsgroepen die tegen elkaar op zullen staan. De nog overgebleven christenen zullen uitgemoord gaan worden.

  Like

 3. Wegwezen // april 11, 2018 om 06:58 //

  En niet vergeten: smijt die T+ring turken uit Syrië en geef ze napalm.

  Liked by 1 persoon

 4. wordt er niet gezelliger op en een beetje dichtbij ook.
  Niet handig die russen en die amerikanen tegenover elkaar in een mogelijke oorlog.

  Maar ja broeit al jaren, komt natuurlijk een keer tot de climax.

  Kan beter die wanna- be sultan om zeep helpen. Die zet iedereen tegenmekaar op met zijn oorlogshouding.

  Like

 5. Per direkt Turkije uit de navo.
  Dan is het geen bevriende natie meer.
  En kan Turkije gewoon aangevallen worden.
  Ook terecht gezien wat ze allemaal flikken in Afrin.

  Liked by 1 persoon

 6. https://nos.nl/artikel/2226787-europese-luchtverkeersleiding-waarschuwt-voor-aanval-op-syrie.html

  Dit duidt dat er wat op handen lijkt te gaan komen.

  Nu hij is fijn maar niet heus.

  miss eindelijk eens de afrekening met die kutmoslims?

  Like

 7. https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/nederlandse-vn-ambassadeur-russisch-veto-laat-gifgasaanval-syrie-onbestraft

  In plaats van te steggelen wie er gifgas gebruikt heeft. Kan men beter dolle hond Erdogan opruimen. Voor het te laat is.

  Liked by 1 persoon

 8. Nooit samenwerken met moslims.

  Is puur verraad aan de bevolking.

  Liked by 1 persoon

 9. polderboy // april 11, 2018 om 09:14 //

  De jihadbroeders van Al Qaradawi uit Qatar, met die enorme gasbel en die economische slaven economie, een gemiddeld IQ van 73 van een apereet, waar al die ex BBC journalisten bij Al Jazeera hun zogenaamde mensenrechten zakken vullen, zijn ook aan boord:
  https://sputniknews.com/us/201804101063413729-us-qatar-syria-terrorism-chemical-attack/

  De momenteel nog machtigste westerse luchtmachten en vloten worden via louche zakendealtjes daar door betaald natuurlijk.

  Ons wordt ondertussen wijsgemaakt dat Trump het voor elkaar heeft, dat de jihadisten na 1400 jaar koppensnellen ermee kappen om dood en verderf te zaaien, lees ik.
  In gewoon Nederlands betekent het dus, dat de islamisering hier doorgaat, omdat de machthebbers er goed aan blijven verdienen met hun dealtjes.

  Like

 10. polderboy // april 11, 2018 om 09:47 //

  “Oil prices likely to soar on geopolitical risk.”
  https://oilprice.com/
  Voor kleinere speculanten als Soros, maar ook al die private capital groups als Vanguard, die ruim 5000 miljard beleggingen heeft, zeg maar waar hier alle 17 miljoen Nederlanders ruim 6 jaar voor moeten werken om dat geld te verdienen, is het gesneden koek.
  Die hebben overal binnen de politieke cirkels hun voorkennis al, en is het weer stevige winsten behalen, want die zaten alvast long op de energie, en short in bepaalde aandelen op de beurzen, de een tik krijgen.

  Like

 11. Henk der Niederlànder // april 11, 2018 om 09:54 //

  Een kleine maar tekenende fout in het artikel.
  Sinds wanneer wil Israel zijn buurlanden een kopje kleiner maken?
  Naar mijn bescheiden mening zijn de buurlanden al sinds 1948 bezig om Israel van de kaart proberen te vegen.
  Mischien dat de schrijver toch zijn huiswerk eens moet doen.

  Like

 12. Iran is de bedoeling maar zij worden gedekt door Rusland en China. Wat kan er mis gaan.

  Like

 13. Von Puffelen // april 11, 2018 om 10:31 //

  ‘We are gonna take out 7 countries in 5 years’. Afghanistan, Irak, Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en Iran als einddoel.”

  Welke landen hebben er anno 2018 nog geen Rothschild/Jesuit gecontroleerde centrale bank?

  Liked by 2 people

 14. Duchesne // april 11, 2018 om 10:40 //

  Als het ginder losbarst barst het hier ook los, met Islamisten op straat die onder het mom van protest plunderen, verkrachten en moorden. Dat was bij vorige demonstratie ook zo maar word in stilte afgevoerd uit de berichtgeving. Omdat het niet in de krant staat of op het nieuws was wil niet zeggen dat het er niets gebeurd.
  Wij zijn letterlijk een olifant op een barkrukje, en de poten van dat krukje hebben houtworm.

  Bij catastrofe of algemene onlusten zal er geen orde handhaving zijn, want ook de ordehandhavers hebben vrouw en kinderen en familie die met worden beschermd.

  Het word leerzaam de aankomende tijd, alle “zekerheden” vallen aan stukken. Een mooie tijd om orde op zaken te stellen en collaborateurs te ruimen, in chaos is het een fenomeen van alle tijden en culturen, dat afrekenen met kwelgeesten en etterbakken en ondertussen je zakken vullen, iets wat hand in hand gaat en deel is van overleven….

  Mijn zicht op de wereld is er een van een kudde olifanten die grotendeels op net zo rotte krukjes zitten als de Nederlandse olifant…..en ondertussen is er ook een vrij rotte ziekte los, in Spanje is een soort West Nijl ebola antrax aan het losgaan, men beweerd de lijers te hebben geïsoleerd, maar ergens pak je zoiets op……dus komen er met de boot nog meer aan….

  Best knap, miljarden in geneeskundig onderzoek stoppen, decennia lang werken aan een sociaal stelsel en overal voor de veiligheid camera’s hangen, roken verbieden en alle soorten gif en asbest als duivels behandelen, en vervolgens moordende horden met ziekten importeren die ook nog onze dood op hun heilige verlanglijstje hebben staan…

  Wat een fucking vuile sukkels zijn die leiders hier, en al die slaven die hun “stem” aan deze honden geven….

  Waar ik woon zijn de Eritreeërs of Somaliërs, ex piraten of gewoon criminelen, enkel de overheid weet het, ik zie het verschil niet, zijn deze lui nu lokaal op kleine militie sterkte en bezig stukken van de omgeving in te nemen, ook de agressie naar buiten toe is steeds openlijker. Ik heb de indruk dat deze lieden al een plan de campagne hebben en de middelen om de boel bij te zetten.

  Het worden roerige tijden, met een onvergelijkbare situatie in het verleden. Het is dus tijd om snel te leren en te anticiperen. Hoe rekening met stagnatie van voedsel en medicatie en zorg dat noodzakelijke medicijnen ruim aanwezig zijn.

  Vluchten? Doe geen moeite, bij ellende zal de overheid de bruggen en tunnels blokkeren, een bevolking op drift is totaal verlies van macht, en wat erger is, van belastingen. andere landen zullen hetzelfde doen. Misschien is nu de tijd met buren te overleggen om samen wat meer kans te hebben. Stel jezelf maar vast in op het loslaten van alle normen, onze nieuwe inwoners hebben nooit normen gehad, alleen het recht van de sterkste of de snelste…

  si vis pacem para bellum……of is het daar te laat voor?

  Duchesne, veni, vidi, vamos…..

  vici laten we maar op de plank.

  Liked by 1 persoon

 15. Dat leek toen nog zo onschuldig maar nu zijn Frankrijk en GB ook betrokken. Daarnaast Duitsland die Oekraïne steunt tegen de Russen, Israël en Saoediarabia tegen Iran en Jemen. Rusland, China aan de andere kant en ik zal er best nog wat vergeten zijn zoals Griekenland Turkije. Het wordt een beestenboel.

  Like

 16. De redenen voor de troep in het Midden-Oosten (het heartland) liggen dieper. Zie [1] ‘The Grand Chessboard’ van Brzezinski (Brzezinski doctrine) als opvolging van [2] The Geographical Pivot of History van Halford John Mackinder.
  [1] https://archive.org/details/GeostrategyAndU.S.HegemonyAnAnalysisOfTheGrandChessboardAndBeyondByDavidA.Owen16
  [2] https://www.iwp.edu/docLib/20131016_MackinderTheGeographicalJournal.pdf
  Dit is DE informatie voor een goed begrip van de strijd die nu in het Midden-Oosten wordt gevoerd. Het Oded Yinon plan is slechts een onderdeel daarvan. Uiteindelijk is het belang van Israel voor de globalisten van ondergeschikt belang en zal Israel ophouden te bestaan maar wel van belang voor nu.

  Liked by 1 persoon

 17. Republikein // april 11, 2018 om 11:57 //

  Dus als ik het goed begrijp was 2050 veel te optimistisch, de ellende staat al voor de deur?
  Sommige kwartjes vallen langzaam.

  Like

 18. polderboy // april 11, 2018 om 12:03 //

  Duitsers worden nu ook al met een cyber attack frontaal en massief aangevallen door Poetin:
  https://uk.reuters.com/article/uk-germany-security/german-spy-chief-high-likelihood-moscow-behind-hack-on-german-govt-idUKKBN1HI19L?rpc=401&

  Een of andere snurkende en ruftende ambtenaar hebben ze achter zijn bureautje vandaan gesleept hebben om dat te verklaren voor de pers.
  Soort Piet Hein Donner, zeer hoge meneer, die het natuurlijk ook geen moer uitmaakt of ze hier democratie hebben, de sharia wetten van de islam, Hitler of Stalin. Als hij maar kan uitvreten, en ruften.

  Like

 19. @Henk der Niederlànder // april 11, 2018 om 09:54

  Somalië, Soedan, Libië, Irak, Syrië zijn allemaal opgedeeld en komen allemaal voor op beide lijstjes. Dat valt niet te ontkennen lijkt me.

  En nee, dat doet Israël niet zelf, maar het is wel de uitkomst van hoe het gegaan is. En dat komt ze goed uit. En als ik Israël was, zou ik dat ook wel een mooi plan vinden, want het zijn inderdaad steeds die Arabieren die aanvallen, en als ze met elkaar aan het knokken zijn, of hun landen uit elkaar vallen is dat een stuk veiliger voor Israël.

  Like

 20. Duitsers ook onderweg, die laten een beetje wereldoorlog niet aan zich voorbij gaan natuurlijk

  Like

 21. Ik ben pro-Trump maar als hij Syrië aanvalt dan is dat over vrees ik. Trump zei onlangs dat hij z’n troepen weg wil halen uit Syrië en vlak daarna komt die gifaanval waardoor Trump in een dilemma belandt; valt hij Syrië aan dan doet hij hetgeen waarom veel mensen niet op Hillary stemden, denk dan ook dat Trump daarmee het merendeel van zijn achterban verliest en dus verleden tijd is, valt hij Syrië niet aan dan zal dat voor z’n tegenstanders het ultieme bewijs zijn dat hij in de zak van Poetin zit. Ze hebben hem bij de ballen met z’n allen want andere landen zoals het VK en Frankrijk staan al in de startblokken. Vooralsnog is niets gebeurd dus ik hoop echt op een geniale meesterzet van Trump, bv dat Assad ‘zelf’ beslist het veld te ruimen. Zo niet, dan zullen we zomaar een gigantisch probleem kunnen hebben waar al een tijd voor gevreesd wordt, daarom moest ik dit toch even ventileren. Zenuwen? Het zijn in ieder geval spannende uren.

  Liked by 1 persoon

 22. 2013:

  2018:

  Like

 23. Republikein // april 11, 2018 om 13:32 //

  Doet de Karel Doorman ook mee?

  Like

 24. Die tweet van Trump belooft weinig goeds, lijkt het, maar…. misschien is dit blufpoker want hij heeft nog niet aangevallen en als je zeker weet dat je gaat aanvallen waarom plaats je dan zo’n tweet? Het is echt heel spannend, hoe gaat dit zich ontrafelen, zolang Trump nog niet heeft aangevallen blijven alle opties open. (het is natuurlijk wel zo, wat als Assad daadwerkelijk met gif gegooid heeft?! Daarom verwachtte ik eigenlijk dat een onafhankelijk onderzoeksteam daar naartoe zou gaan maar ik geloof dat ze niet toegestaan worden, wat natuurlijk heel vreemd is als dat waar is.). Sjongejonge.. ongelofelijk dit.

  Like

 25. Von Puffelen // april 11, 2018 om 14:24 //

  Trump bracht het leuk maar luistert ook gewoon naar de baas anders loopt hij hij tegen een kogel of gifbeker op.
  JFK hapte op een gegeven moment eens naar de baas en u weet wat daar van komt.
  https://www.linkedin.com/pulse/donald-trump-jesuit-roman-catholic-extreme-melinda-h

  Like

 26. Duchesne // april 11, 2018 om 16:06 //

  “You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!” (Donald Trump)

  ……and who supported Saddam Hussain and let him gas thousands of Kurds….and who sprayed Agent Orange over half of Central America in the war against drugs….

  …..could it have been the USA or was it the Russians….

  I was glad to see the Clinton lunatics and the Obama fool disappear, but the same absurd foreign polticis seem to prolong. In my opinion leaders schould focus on their peoples needs and interests, not use soldiers and communal means to enrich industrial empires…

  Then again, whenever in human history good things were invented they always ended up being used against people and not in service of the people..

  From land of the brave and the free to nation of money and greed, and all those good men in the history of the USA who fought and died for the values of their nation now get smeared….It’s not the Russians who are the problem but the press and the public opinion owned by Arabs and Bankers. Freedom starts with the truth, fail that and nothing is left.

  I wonder how many soldiers will refuse to participate, as only idiots get themselves killed for the Dow Jones or the London stock exchange.

  Then again, all power of the rich is about to become nothing but numbers, also a gain for freedom.

  Like

 27. Genoeg eten voor een half jaar aanschaffen e en wapens in huis mocht het uit de hand lopen. Is mijn advies.

  Er zijn allerlei prep pakketten te vinden op internet.

  Verraders alvast registreren. Kan daar later mee afgerekend gaan worden.

  Like

 28. You shouldn’t be partners with a Gas Killing Animal who kills his people and enjoys it!” (Donald Trump)
  Die heeft lef tweet ie nou gewoon echt over het Nederlandse koningshuis joh ?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s