Nieuw

Aan welke kant van het hek staat u?

Mocht u zich ooit afgevraagd hebben aan welke kant van het hek u staat dan zou dit een goede tekst kunnen zijn om te helpen. Het is een kwestie van mentaliteit en ouderwetse Nederlandse normen en waarden. Leef en laat leven. Vrijheid voor iedereen!

Door Elise Nijmegen

Als je ouderwets ingesteld bent en je houdt niet van wapens dan koop je er geen. Als je aan de andere kant van het hek staat en je houdt niet van wapens dan wil je dat alle wapens verboden worden.

Als je wat behoudender bent en je houdt niet van vlees dan eet je het niet, maar als je als vrijzinnige vegetariër aan de andere kant van het hek staat wil je dat vlees verboden wordt voor iedereen.

Als je een ouderwetse instelling hebt en je hebt een inzinking of een zwak moment dan denk je erover na hoe je je eigen situatie kunt verbeteren terwijl de “modernere” mensen aan de andere kant van het hek zich afvragen wie er voor hen gaat zorgen.

Als niet of anders gelovige accepteer je het recht van iedereen, de vrije keuze die iedereen zou moeten hebben om te geloven wat hij of zij wil, maar de mensen aan de andere kant van het hek dwingen een islam keuze af met bedreigingen, jihad en moorden.

Iemand met een ouderwetse instelling die medische hulp nodig heeft zoekt naar de meest voordelige maar toch goede medische hulp terwijl de persoon aan de andere kant van het hek eist dat wij het met zijn allen voor hem gaan betalen.

Iemand die iedereen zijn vrijheid gunt en niet van motoren en motorclubs houdt koopt geen motor terwijl diegene aan de andere kant van het hek, die niet iedereen zijn vrijheid gunt alle motorclubs wil verbieden.

Mensen die met de Nederlandse mentaliteit, normen en waarden zijn opgevoed die vechten voor hun rechten ondanks dat ze door het politieke kartel worden tegengewerkt. Dit is Nederland, ons land en wij hebben het recht om ons land terug te veroveren aangezien “onze” regering ons als Nederlandse bevolking niet meer schijnt te vertegenwoordigen. Wordt wakker en denk na over de toekomst van onze (klein) kinderen die het recht hebben om veilig en in vrijheid op te groeien zonder de dictatuur van de EU en zonder de islam.

Meld u aan bij een organisatie, groep, partij of brotherhood die allen op hun eigen manier vechten voor het behoud van ons land, onze Nederlandse cultuur, tradities en normen en waarden. Mocht u niet zo bekend zijn met welke groepen er zijn dan mag u mij altijd een mail sturen op elisenijmegen@gmail.com

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Aan welke kant van het hek staat u?

 1. Duchesne // april 11, 2018 om 11:26 //

  Heb beste advies van Elise; verenigt u, sluit u aan bij reeds bestaande groepen of begin uw eigen netwerk. Alleen is gedoemd tot ondergang, zo werkt dat gewoon.

  Like

 2. Begin maar met je eigen kinderen en haal ze van die verdomde openbare kutscholen af het reinste vergif voor je geest .
  Kreeg gisteren te horen dat op lagere en middelbare scholen het verboden is jawel let op verboden ! om schuinschrift te leren of zelf te schrijven .
  Vertel mij eens hoe wil je je eigen geschiedenis leren als je niet eens de orginele texten meer kan lezen ? .
  Op school leer je niets meer maar wordt je kind dom gehouden.
  Overigens Dislexy bestaat niet maar is aangeleerd .

  Like

 3. Frauke de Hond // april 11, 2018 om 11:52 //

  Verenigen ! want verlammende stilstand brengt eeuwen achteruitgang .en veel dood en verderf.Waar kies je voor ?

  Like

 4. Republikein // april 11, 2018 om 13:50 //

  Na de oerkreten enige vorm van communicatie op hoge kakschool, is lezen en schrijven en rekenen, de rest is bijzaak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s