Nieuw

White Supremacists Defend Assad, Warn Trump: Don’t Let Israel Force You Into War With Syria

Destroyer launching Tomahawks, screenshot YT

Alt-right calls Saturday’s chemical attack in Damascus suburb a false flag operation, claiming it’s an effort by Israel and ‘globalists’ to keep U.S. troops in Middle East.

Anti-Semites and white supremacists who are usually supportive of President Donald Trump have criticized him for his tough rhetoric against Russia and Syria following the deadly chemical attack that killed over 40 people in a rebel-held suburb of Damascus on Saturday.

Across Twitter and on Gab – a favored platform for Twitter refugees banned from the platform for violating its guidelines – the current situation in Syria is being portrayed as an effort by Israel, Jews, the “deep state” and other nefarious “globalist” forces to force Trump’s hand and keep the United States mired in a Mideast conflict.

Haaretz >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s