Nieuw

’We importeren een burgeroorlog’

Hij onderhield intensieve contacten met Nederlandse en Belgische jihadisten en sluisde gelijktijdig informatie door naar de Belgische staatsveiligheidsdienst. In zijn nieuwste boek ’Dubbel leven’ beschrijft de Palestijns-Vlaamse onderzoeker Montasser AlDe’emeh (29) de periode waarin hij werkte als informant. Dit gevaarlijke dubbelspel leverde hem een plek op de dodenlijst van IS op. AlDe’emeh waarschuwt Europa: „We zijn op weg naar een burgeroorlog.”

Je hoeft hem nauwelijks een vraag te stellen. Montasser AlDe’emeh brandt onmiddellijk los, gezeten in een café – ergens in België – waar hij zicht houdt op de entree. Hij vertelt: over z’n leven als zoon van Palestijnse vluchtelingen. Over zijn verhouding met België, zijn aangenomen vaderland dat hij zegt ’te willen beschermen’. Over zijn reizen door het Midden-Oosten, tot diep in oorlogsgebied. Over zijn contacten met jonge moordenaars – jihadi’s uit België en Nederland – die meenden met de stichting van het kalifaat een droom te verwezenlijken. En over de multiculturele samenleving, die onder stroom staat. Hij komt veel in Molenbeek, de Brusselse jihadwijk, en waarschuwt: „Laat geen vluchtelingen meer binnen want we importeren een burgeroorlog. We moeten eerst weten wat we moeten doen met de mensen die we hier nu hebben.”

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1893998/we-importeren-een-burgeroorlog

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8012 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on ’We importeren een burgeroorlog’

 1. Karel Dokter // april 10, 2018 om 10:01 //

  Wat M.Alde’emeh doet is niks anders dan taysir bedrijven.
  Dat liberaliseren voor de schijn. Trap er niet in.
  http://web.archive.org/web/20130605152306/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index7a39.html?pagina=11833

  Liked by 2 people

 2. Hou toch eens op met dat gelul over een burgeroorlog, bangmakerij. Ik zeg, wat, ik roep: kom maar,kom maar, kom maar. Kan de jacht beginnen.

  Liked by 1 persoon

 3. het is veel meer dan juist de import van jihadisten , zonder steun uit de hoek van de elite van Europa kunnen ze hier niet zijn ,de gewone man wordt echt in de luren gelegd door hun eigen “verkozenen” met Soros als grote manipulator.
  Europa staat te vol er is al meer dan 70 jaar vrede ,iets wat nog nooit is gebeurd ,dus om de bankencrisis te laten oplossen zodat de rijken der aarde niets verliezen is een oorlog het meest geschikte middel ,de crash van 1907 werd opgelost met de eerste wereldoorlog ,de crash van 1929 werd opgelost met de tweede wereldoorlog de crash van 2008 zal worden opgelost met …….
  Ter zelfde tijd een wereldregering instaleren is tevens een doel van de elite ,maar dat blijkt voorlopig geen haalbare kaart te zijn doordat Rusland dwars ligt.
  Maar de oplossing om het kreupele Europa een doorstart te geven ligt in het kader van de mogelijkheden ,want oorlog is de verder zetting van de diplomatie ,maar met andere middelen.
  gisteren lag de USS Cook op 100 km van Tartus en 90 km van Tripoli en was klaar om cruis missiles te schieten op Syrië ,de Russen hebben echter het kunnen voorkomen door en onderzoeksteam op de plaats van de gifgasaanval te laten vaststellen dat er geen chloorgas ,zoals beweert werd, is gebruikt.
  De anomalie hier is waarom Assad gifgas zou gebruiken NA hij een overeenkomst had waarin vaststond dat de rebellen het gebied mochten verlaten? de strijd daar was voorbij en de rebellen hebben er verloren ,dus waarom ,zie de gelijkenis met de vorige situatie die gelijkaardig was onder Obama ,beide malen was het bijna prijs en beide keren hebben de Russen de boel kunnen ontmijnen……..
  Laten we ons niet in de luren leggen , de beelden die verspreid zijn geworden zijn die va de “witte helmen” dewelke een “hulp organisatie “is die per direct gelinkt wordt aan IS dus dat zegt op zich veel ,teven na een aanval met gifgas ga je niet te werk zoals die mannen toonden zonder enige vorm van bescherming ,op die manier heb je meer slachtoffers tussen de helpers dan dat er al waren op het terrein.
  ook bizar als vaststelling is het feit dat al de slachtoffers in gesloten ruimten lagen ,alsof het gas daar alleen heeft gewoed ,dan kan er sprake zijn van opzet om Assad in een slecht daglicht te stellen.
  Wat er ook van zij het was een degelijke poging om de vlam in de pan te doen slaan……

  Liked by 2 people

 4. De personen op het filmpje zijn geen Hagenezen dat weet ik wel zeker.
  Eerder geïmporteerd moslimtuig uit het rif gebergte..

  Like

 5. Gelukkig dat er nog een palli ‘onderzoeker’ is die dit even heeft uitgezocht. De uitkomst echter is wel uiterst schokkend,… een burgeroorlog !!
  Deze conclusie hadden we zelf nl. in de verste verte nooit kunnen trekken.

  Maarrrrr hier laat ‘ie het niet bij.
  Naar het schijnt gaat ‘ie morgen onderzoek doen naar de vochtigheidsgraad van ‘water’.
  Ben benieuwd.

  Liked by 1 persoon

 6. Montasser is een leugenaar:

  “Dat zo veel jongeren vatbaar zijn voor de gewelddadige IS-interpretatie van de islam is volgens AIDe’emeh niet alleen het gevolg van het feit dat ze worstelen met hun identiteit, hun frustraties en de grote wereldproblemen, maar ook dat ze de geschiedenis van de islam niet kennen.

  Nergens in de koran is echter sprake dat moslims naar een homogeen gebied moeten streven zoals IS doet of niet-gelovigen moeten doden. HLN >>
  https://www.hln.be/nieuws/-we-waren-in-parijs-met-7-wat-als-we-morgen-met-70-zijn~a12e632f/

  Montasser schreef ook valse papieren voor jihadisten dat ze gederadicaliseerd zouden zijn, zodat ze alsnog uit konden reizen:

  Radicaliseringsexpert Montasser Alde’emeh (27) is maandagnamiddag door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld voor valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken. De man werd wel vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt het federaal parket. Ook Khalid O. werd vrijgelaten onder voorwaarden, terwijl zijn broer Jawad O. dan weer zonder voorwaarden werd vrijgelaten. Beide broers werden ook in verdenking gesteld voor valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken.
  Jawad O. zit sinds 24 november 2015 in de cel in het kader van een federaal gerechtelijk onderzoek in Antwerpen. De man is in dat onderzoek in verdenking gesteld voor deelname aan de activiteiten van een terroristische groep. De man verscheen op 27 november voor de Antwerpse raadkamer en zwaaide daar met een getuigschrift van een deradicaliseringstraject bij het Centrum “De Weg Naar”, dat in Sint-Jans-Molenbeek gevestigd is.

  Speurders vermoeden dat het om een vals getuigschrift gaat. Daarom is een nieuw onderzoek geopend, bij een Mechelse onderzoeksrechter. Het is in het kader van dat onderzoek dat de politie maandag binnenviel bij Montasser Alde’emeh en in het centrum “De Weg Naar” in Sint-Jans-Molenbeek, bij Khalid O. in Mechelen en in de gevangenis van Antwerpen waar Jawad O. opgesloten zit.

  De drie mannen werden maandagnamiddag verhoord door de onderzoeksrechter, die hen vervolgens in verdenking stelde. Noch Montasser Alde’emeh, noch zijn advocaat waren vooralsnog bereikbaar voor commentaar.

  Nieuwsblad >>
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160111_02060396

  De islamgoedprater, die een geliefd gast is bij de leugenmedia om de kijkers voor te liegen over de ware aard van de islam, heeft vorig jaar namelijk een vals papier afgegeven om een jihadist buiten shot te houden. In plaats van de gematigde moslim, bewijs nummer 342 dat die dus niet bestaan, is hij in werkelijkheid een jihadistenhelper. En dat werpt toch weer een heel ander licht op de term ‘jihadexpert’.

  GvA: Jawad O. (27), lid van The Way of Life, werd in november vorig jaar opgepakt toen hij op het punt stond om naar Syrië te vertrekken.

  ‘s Anderendaags nam zijn broer, de Mechelse imam Khalid O. (28), contact op met Montasser AlDe’emeh. Hij vroeg de jihadexpert om voor Jawad een vals deradicaliseringsattest op te stellen.

  De advocaat van Jawad O. legde dat document voor aan de raadkamer in Antwerpen. De raadsman rekende erop dat de bekendheid van Montasser Alde’emeh genoeg gewicht in de schaal zou leggen om Jawad O. vervroegd vrij te krijgen. Dat feest ging niet door, want de speurders hadden toen al een sterk vermoeden dat Montasser Alde’emeh en Jawad O. elkaar nooit gezien hadden.
  https://www.gva.be/cnt/dmf20160712_02381514/parket-wil-ook-jihadexpert-montasser-alde-emeh-berechten

  Like

 7. @Porta mischien moet je even de realiteit onder ogen zien ga ffe lekker naar Bosnie veel succes einstein .
  Zal ik je alvast een preview geven 1 er wordt alleen nog maar arabisch gelult en het straatbeeld is Burka geen christen of niet moslim meer te bekennen .
  Al het ontroerend goed wordt opgekocht met geld uit saudie arabie en het zal worden benut als islamitische springplank naar de rest van Europa .
  Het geld komt er sinds de Bosnie oorlog met vrachtwagen ladingen binnen net als de wapens en dit is niet van een internet hoor verhaaltje maar uit eerste hand .
  https://hslot4.wordpress.com/2017/06/25/islam-the-religion-of-pieces-how-kosovo-serbs-were-butchered-by-muslims-for-their-organs/

  Like

 8. Deze Alde Emeh is echt geen 29 jaar, misschien in zijn dromen, ha ha! Typisch Arabieren die hebben echt allemaal een waanidee dat ze de eeuwige jongeling kunnen uithangen en dat wij dan zeker vergrijzende oude lullen zijn.
  Deze persoon is – als zijn naam al echt is – minstens 38 jaar oud en zegt dat hij op een dodenlijst staat van IS!?
  Nou als dat het geval is dan loop je deur niet bepaald plat in Molenbeek, Brussel.
  Dat is 1 en ten tweede: Wie is hij, waar komt die vandaan en wie heeft hem geïntroduceerd als zijnde klokkenluider!?

  Like

 9. Overigens – bijgevoegd – hebben we hem of enkele anderen niet nodig om uit te vinden dat Sinterklaas niet bestaat! Dat we een burgeroorlog importeren weet ik al 30 jaar!

  Like

 10. Republikein // april 11, 2018 om 00:14 //

  Ik sta op de dodenlijst van de plaatselijke slijter, da’s ook wat.

  Like

 11. Leugens verkopen zodat er een moment van rust komt en dan precies ook het juiste moment is voor een volgende grote aanslag.

  Like

 12. Karel Dokter // april 11, 2018 om 10:18 //

  @guardiacivil, 11-4-18, 00:35
  Leugens verkopen = taqiyya
  https://fubar.mobi/2014/06/28/trouw-biedt-ruimte-een-taqiyya-broedkip/
  Daar is die linkse columnist Wierd Duk van de Telegraaf ook als een blind
  paard ingetrapt.

  Like

 13. @ hslot4,

  Klinkt als defaitistisch gelul, je kan het niet vergelijken met Kosovo. Heb daar de millenniumwisseling met KFOR gezeten, een goor politiek steekspel. Wat ik duidelijk probeer te maken is dat ik de puinzooi niet voor mijn (onze) kinderen wil laten liggen. Dus i.p.v gefrustreerd op een zolderkamertje op het toetsenbord zitten te hengsten, mag het losgaan. Soit, weer geventileerd.

  ps had nog niet eens de veters mogen strikken van Einstein….. 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s