Nieuw

‘VS, Frankrijk en Groot Brittannië bereiden massale aanval op Syrië voor’

Foto slechts ter illustratie, Ghouta, screenshot You-Tube

Chemische aanval werd hoogstwaarschijnlijk opnieuw uitgevoerd door rebellen, niet door Assad – Rusland en Iran waarschuwen Westen voor ‘ernstige gevolgen’ –  Israël haalt woede Rusland over zich met raketaanval op Syrische basis, kans op militaire vergelding aanzienlijk.

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten bereiden de Verenigde Staten, Frankrijk en Groot Brittannië een massale en langdurige aanval met zowel schepen als vliegtuigen op Syrië voor. De Amerikanen hebben op dit moment slechts één oorlogsbodem, de met 60 kruisraketten bewapende USS Donald Cook, bij Syrië varen, maar daar kunnen er vanaf volgende week meer bijkomen. Trump zou ook in gesprek zijn met Arabische bondgenoten voor een bijdrage aan de komende aanval.

Aanleiding voor de geplande grote militaire operatie is de zoveelste chemische aanval in Syrië, waarvan de schokkende beelden de hele wereld overgingen. Zoals gewoonlijk werd die aanval onmiddellijk aan de Syrische president Assad toegeschreven, maar daarvoor ontbreekt -–eveneens zoals gewoonlijk- ieder bewijs.

Xander Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on ‘VS, Frankrijk en Groot Brittannië bereiden massale aanval op Syrië voor’

 1. Like

 2. bari1951 // april 10, 2018 om 18:52 //

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

  Like

 3. Weet je wie ook Weapons of Mass Destruction tegen zijn eigen volk gebruikte en wie de couveusebaby’s tegen de muur van dat ziekhuis in Koeweit aan gooide? En dat daar allemaal geen ruk van waar was? Het gebeurt gewoon weer, voor de zoveelste keer omdat het een succesvol draaiboek is. Zei er iemand Twin Towers?

  Like

 4. paulzwueste // april 10, 2018 om 20:03 //

  Enfin.
  Ze zullen een koude kermis tegemoet gaan.
  Thuis komen zal er al helemaal niet meer bij zijn….

  Like

 5. We staan er bij en kunnen niets anders doen dan proberen je omgeving te informeren dat we voor de gek worden gehouden.
  Nog altijd zijn er mensen die nog nooit van een false flag hebben gehoord.

  Like

 6. De hele docu staat ook op hetzelfde kanaal voor als je mensen wil informeren
  .CIA Covert Operations and U.S. Interventions

  Like

 7. Trump kan beter die vervelende en dolle erdogan eens goed aanpakken.

  Like

 8. templars2017 // april 11, 2018 om 00:48 //

  Het gat heel snel nu ,de Russen aan de ene kant en de Amerikanen aan de andere kant, de druk van de Israelis op Amerika ,de Chinezen die de Russische kant gaan kiezen ,Amerika gaat gesprekken aan met Arabische landen voor steun ,versterking met een hele vloot naar Syrië…..
  In het noorden van dat land en in het noorden vean Irak de troepen van erdogan die met hulp van aangenomen IS leden de boel aan het vernietigen zijn tegen de mensen die in eerste instantie IS hebben helpen verdrijven…….het wordt een heel kluwen…en een heel linke soep.
  Dan is er nog het incident van de Grieken die op een Turkse helikopter hebben geschoten die in hun luchtruim was op lage hoogte , er is echt niet veel meer nodig…..
  Wat betekend het voor ons, wel het zou wel eens kunnen dat ,als de vlam in de pan vliegt ,de mislims die hier zitten uit hun holen komen in ondersteuning of op bevel van erdogan, vergeet niet hij heeft IS strijders bij zijn troepen lopen ,zijn doelstelling is zijn kalifaat op te richten ,als er in Syrië een groot slagveld wordt gemaakt dan ligt de verdediging van Europa op zijn gat,alles gaat naar daar gaan ,een twee fronten oorlog is de moeilijkste om te bevoraaden ,kijk naar de 2 wo ,de Duitsers hebben de genade slag gekregen als het tweede front openging in Normandië!!
  Erdogan weet dit ook ,doe de boel ontvlammen in Syrië en Europa is verloren voor de troepen die hier al ter plaatse zijn .
  Als hier een hoop miserie in de ventilator vliegt gaan de Amerikanen niet komen ,want ze zullen bezig zijn in het midden oosten, niet te vergeten dat er veel materiaal staat aan de grens van Oekraïne,dus op veel hulp zullen we niet moeten rekenen.
  Turkije heeft een groot leger en als de Russen meegezogen worden in een konflikt waarin Turkije belangen heeft met Rusland en Iran dan is het duidelijk niet.
  Stel je voor ,de Russen (en Chinezen?) tegen de Amerikanen in Syrië , Turkije in het noorden van Syrië en Irak , de mossels hier in Europa , en om het plaatje compleet te maken Iran tegen Irak om de Turken toe te laten delen van Irak te veroveren ,en nadien de boel onderling te verdelen.
  Erdogan laat de Russen een deel van het vuile werk doen om zijn kalifaat te maken ,kijk naar de map van het oude kalifaat en je zult zien ,het is precies zoals he was en nog een deel meer , want er zal meer van Europa bij zijn dan in de oudheid.
  Waar laat het ons hier in onze landen?
  Als Erdogan het bevel geeft om hier de boel op stelten te zetten dan gaan alle mossels op straat komen ,onze verdediging ,of wat er moet voor doorgaan is van nul of generlei waarde dus hennes overal , zij die voorbereid zijn hebben een kans de rest……….
  het is dus heel goed mogelijk dat Erdogan zijn plan heel goed heeft uitgedokterd en er blijkbaar werk gaat van maken om zijn kalifaat op te richten , niets is zeker maar dit is een scenario dat heel mogelijk is.

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // april 11, 2018 om 00:54 //

  Uit voorzorg heb ik vanavond de deur 1 uur eerder opslot gedaan.
  Gaat het ook nog onweren, hellup.

  Liked by 1 persoon

 10. ah tijd om serieuze bescherming te voorschijn te gaan halen. Hahahah. jacht seizoen geopend.
  hahahahaa.

  Like

 11. Pfffff, lekker boeiend……..
  Voor de gemiddelde Nederlander wordt het pas echt eng op het moment dat Netflix en/of ‘Feestboek’ op zwart gaat !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s