Nieuw

Saudi-Arabië dreigt ermee Qatar in eiland te veranderen door gigantisch kanaal te graven

Saudi-Arabië dreigt ermee om een 200 meter breed kanaal te graven langs haar grens met Qatar en haar rijke buur zo te veranderen in een eiland. De plannen komen er na verscheidene maanden van oplopende diplomatieke en economische spanningen tussen de landen.

In juni vorig jaar besliste Saudi-Arabië samen met Bahrein, Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten om een boycot te organiseren op de handel en het transport tussen hen en Qatar. Ze beschuldigden hun buur van inmenging in hun binnenlandse politiek, het steunen van terroristische organisaties en te nauwe banden met Iran, iets wat Qatar zelf altijd ontkende.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Saudi-Arabië dreigt ermee Qatar in eiland te veranderen door gigantisch kanaal te graven

 1. Dan komt er nog een probleem bij in het MO.
  De geplande aanleg van een olie pijpleiding naar Turkije.

  Like

 2. zoishet // april 10, 2018 om 16:41 //

  Laat ze maar graven, ze kunnen het toch niet. Moeten wij Nederlanders weer bij komen.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // april 11, 2018 om 00:16 //

  Ze laten zich nog niet tegenhouden met een Middellandse Zee wat zou er dan gebeuren met een kanaaltje ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s