Nieuw

Rusland woedend: ‘Alles wat Amerika aanraakt, wordt chaos’

Pixabay CC0 Creative Commons

De Britse premier Theresa May staat onder druk van haar kabinet om Amerika en Frankrijk te steunen bij luchtaanvallen op Syrië. Sinds de vermeende gifgasaanval op de Syrische plaats Douma afgelopen weekeinde, die wordt toegeschreven aan de regering van Bashar al-Assad, neemt de kans op ingrijpen in Syrië toe. Rusland verzet zich fel tegen luchtaanvallen.

Dat meldt The Times. Volgens het Britse dagblad heeft de Amerikaanse president Donald Trump de Britten gevraagd of ze een luchtaanval, mogelijk met Tomahawk-raketten, militair willen steunen. Vorig jaar voerden de Amerikanen een dergelijke aanval uit, op een Syrische luchtmachtbasis.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/rusland-woedend-alles-wat-amerika-aanraakt-wordt-chaos-603824/

Doe mee met 8.457 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4950 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Rusland woedend: ‘Alles wat Amerika aanraakt, wordt chaos’

 1. Het is te hopen dat Trump nu zijn volle verstand gebruikt en zich niet laat opnaaien door May.

  Like

 2. De Russen zijn verre van mijn vrienden buiten Gorbi maar ze hebben wel een punt. Onder leiding van Amerika zijn de zogenaamde dictators verdreven of vermoord. Die landen veranderden in chaos omdat iedereen dacht de nieuwe leider te worden. Grote volksverhuizingen richting Europa als gevolg. Amerika heeft daar geen last van. Ik zou als Europa gewoon één blok vormen en al die vluchtelingen daar droppen. Maar nee ze zijn veel te bang voor die grootbekken. Ze vergeten zeker dat we hier ook atoommachten hebben. En die bom gaat heus wel vallen. Het is niet de vraag of die valt maar wanneer. We hebben nu zoveel gekken achter die knoppen zitten.

  Like

 3. Republikein // april 11, 2018 om 00:26 //

  @ Guardiacivil // april 10, 2018 om 15:28 //
  Het is andersom m.i.!
  Komt door rino’s m.i.?

  Like

 4. antiislamnu // april 11, 2018 om 01:13 //

  Wie denkt dat Amerika en Europa zich druk maken over dictators is naïef het gaat alleen maar om de olie .
  Een volk dat bijna geheel analfabeet is en totaal gehersenspoeld is met het geloof van de pedofiel heeft ook een dictator nodig.
  Wat had men gedacht dictator weg en meteen is er een democratie wat een domheid dat is een proces van tientallen jaren.
  En vooral met de e.u is het volk slecht af we lopen constant achteruit inplaats van vooruit sterker we lopen richting burgeroorlog aan.

  Like

 5. Republikein // april 11, 2018 om 01:38 //

  Nauhw, hiero zijn ze ook niet erg slim.

  Als onze leiders de vervreemding en isolatie van moslimjongeren écht wilden bestrijden, zouden ze met veel geld over de brug komen voor initiatieven als die van Montasser Al-De’emeh. Of zouden ze investeren in inclusief onderwijs, waarin op Belgische bodem opgeleide imams jongeren een positieve boodschap kunnen bijbrengen. Maar dat doen ze liever niet, integendeel. Het bestaan van radicale groeperingen is voor onze regeringen een geschenk uit de hemel. Het legitimeert het voortdurende oppoken van angst, het goedpraten van racistische stereotypes en het opzetten van bevolkingsgroepen tegenover elkaar – de tactiek die indertijd ontsproot aan het Vlaams Belang en nu met verve wordt verdergezet door de N-VA.

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/kijk-daar-een-moslim-politici-gebruiken-partij-islam-als-bliksemafleider-voor-de-echte-problemen/article-opinion-1026159.html

  Kijk, dat filmpie van laatst over de ondergang van “het Westen”, vertaald door Pennings spreekt boekdelen.
  Als je het IQ in een curve plaatst met op de top een gemiddelde van 100- niet mijn wekelijkse versnaperingen verpakt in blik- geeft dit zowel links als rechts een negatieve alsook een positieve afwijking van 15%, dus tussen de 85 en 115 zit je goed met je contacten.
  Bij minder dan 85 wens ik je nog veel plezier, misschien kan je orkestleider van de Jostiband worden, ook leuk.

  Like

 6. Republikein // april 11, 2018 om 04:33 //

  Uit de rubriek nuttige idioten:

  Ginsburg recently visited Egypt and offered advice as they consider their own constitution [does anyone see the irony when a Jewish lawyer offers advice to a Muslim country whose new leaders are vowing to destroy Israel?]:

  “I would not look to the U.S. Constitution, if I were drafting a constitution in the year 2012. I might look at the constitution of South Africa. That was a deliberate attempt to have a fundamental instrument of government that embraced basic human rights, have an independent judiciary. It really is, I think, a great piece of work that was done.”

  “Why not take advantage of what is else there in the world? I’m a very strong believer in listening and learning from others.”

  Ginsburg has made her views on the U.S. Constitution known and I am not sure why she is allowed to sit in judgement and ignore her oath to uphold that document;
  http://www.framingthedialogue.com/archives/separated-at-birth-buzziginsburg/

  Hoe kom ik daar nou op, ’t is de schuld van Jan Stront.

  Jan Stront had nóg een andere remedie om de maagdelijkheid van vrouwen terug te toveren. Die methode was nog wat rigoureuzer en pijnlijker dan de zojuist genoemde truc:

  “Hoor, weet je wat juffer Isabel de eerste nacht deed? Ze nam een goed eindje van een dikke kaars en stak hetzelve (eer haar man, meester Joris, op haar klom) in haar achterpoortje; hetwelk haar kous zo eng maakte – hoewel ze er een had, daar men bij ongeluk gemakkelijk een been in zou hebben kunnen brengen – dat Joris er kwalijk in kon komen. Maar wat een onvoorzichtigheid! Moer kous begon van het hoetelen te naturen, en haar billen zodanig te bewegen, dat de kaars door de hitte van haar poort reeds aan het smelten zijnde, weer uit het achterpoortje glipte, hetwelk zij door de vreugde die ze van voren gevoelde, van achteren niet eens gewaar was geworden, zodat meester Joris toen hij zijn werk voltrokken had, dit eindje kaars tussen haar benen in zijn hand kreeg, en niet wetende wat dit voor een ding was, alzo het nog tussen haar billen stak, kwam hem te binnen dat er hermafrodieten waren.”
  https://historiek.net/doorluchtige-daden-jan-stront/70965/

  Nee, eigenlijk hierdoor:

  Verwonder je eens over de overeenkomst die je ziet tussen de neoliberalistische pseudoprogressieve onkoosjere priesters van de Frankfort School en de ‘Tweede Golf Feministen‘ zoals Betty Friedan, Ruth Joan Bader Ginsburg enz. De overeenkomst die je vindt, is dat het allemaal ketterse Joden en aanhangers van de ‘Kritische Theorie’ en communisten zijn.

  Als je wilt weten hoe desastreus die Kritische Theorie van de ketterse communistische Joden is voor het Westen… en je wilt je verbazen hoe die monsters er al in zijn geslaagd om Europa te vernielen, lees dan eens de uitstekende vertaling van ‘Hoe vernietig je een land‘ van E. J. Bron. Je zult verbaasd, angstig en kwaad (in die volgorde) zijn als je het hebt gelezen. Henry Makow PhD legt het nog wat beter uit als je Engels kunt lezen en begrijpen. Als je het gelezen hebt, is je mening over feminisme voorgoed veranderd. Ineens lijkt het pseudo-feminisme van de krijsende miemies niet meer zo’n nobel streven.

  De ‘voorvechter’ voor vrouwen (Yeah right!) Betty Friedan vergeleek US huisvrouwen met gevangenen in een nazi concentratiekamp. Dat vertelt je wel zo’n beetje hoe dat lelijke monster erin stond. Kijk een wat een schoonheid Betty Friedan was… geen wonder dat ze mannen haatte en als je dat niet lelijk noemt, kijk dan eens naar de US pretty girl, de rechter van de US Supreme Court. Gadverfuckingdamme! Wie zeg je? Soros? George Soros? Ja, dat is ook een communistische, ketterse Jood die Europa en de US aan het vernielen is. Wel een bijzondere communistische ketterse Jood, want in de Tweede Wereldoorlog was hij een ketterse nazi-Jood die zijn rasgenoten vervolgde en hun bezittingen confisceerde. Hij was er nog trots op ook, vertelde hij in ‘60 minutes’.

  Het heeft geen zin om de geschiedenis van de feministen te beschrijven, wat telt voor nu is de crimineel krankzinnige ellende die daaruit is voortgekomen. Laat mij echter één fantasieballonnetje van je doorprikken. Het laatste dat Marx en Engels in hun hoofd hadden, was gelijkheid voor vrouwen… en toch strijken de communisten met de eer dat zij als eersten gelijkheid voor de vrouw brachten. Hoe kan dat? Wel, door vrouwen gelijke rechten te geven, konden dezen gelijk op het land… in de fabrieken en als straatreinigers te werk worden gesteld. Zo simpel als dat
  !https://www.cultuurkanker.nl/tiranniek-teventrash-truttentuig-terugslag-morsige-metoo-graftakken-graven-grafen-voor-hen-zelf/

  Meer nog als comment op het filmpie van Pat Condell.
  https://fenixx.org/2018/04/11/pat-condell-the-curse-of-cultural-marxism/

  Juffrouw, we gaan sluiten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: