Nieuw

Particuliere beveiliging in krakerswijk

AMSTERDAM – Woningcorporatie Ymere heeft sinds maandagavond acht particuliere beveiligers ingeschakeld om de sociale woningen rond de Rudolf Dieselstraat permanent te bewaken. „Jammer dat dit nodig is. We besteden ons geld liever aan betaalbare woningen”, zegt hun woordvoerder.

Volgens de woningcorporatie is de beveiliging nodig om hun medewerkers ongestoord hun werk te laten doen. Bij incidenten wordt de politie alsnog ingeschakeld. „De particuliere beveiligers blijven zolang als nodig is”, aldus Ymere-zegsman Coen Springelkamp.

De particuliere beveiliging werd ingeroepen door Ymere na een nieuw incident in Watergraafsmeer gisteren, waarbij een medewerker van de woningbouwcorporatie zich moest verweren tegen een groep krakers van ’We are here’.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1896154/particuliere-beveiliging-in-krakerswijk

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Particuliere beveiliging in krakerswijk

  1. antiislamnu // april 10, 2018 om 22:23 //

    Dus uitgeprocedeerde asielzoekers hebben meer rechten dan de eigenaar van de woningen voor hun geld de Nederlandse wetgeving dus niet.
    Deze uitgeprocedeerde horen in de cel inplaats van een gekraakte woning samen met de Amsterdamse gemeenteraad die dit onrecht laat gebeuren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s