Nieuw

Medewerkers kermis Enschede redden vrouw van Afrikaanse verkrachter

foto ter illustratie

Het is spijtig dat de titel weer verbeterd moest worden, er stond niet bij dat de dader een Afrikaan was. In Islamsterdam vermelden de lokale blaadjes AT5 en Parool het structureel ook niet in de rest van het stukje, maar in Enschede nog wel:

Vijf medewerkers van de Enschedese Paaskermis hebben vorige week een vrouw (28) ontzet en haar verkrachter (19) verjaagd. Kermisvolk, dat de eigen negatieve reputatie kent, ontpopt zich als reddende engel.

Als vijf jonge mannen, noeste werkers van de kermis, dinsdagnacht teruglopen richting het Volkspark, zien ze even voorbij het Saxion-hoofdgebouw een man op een vrouw liggen. De broek bungelt om zijn enkels. „Die hebben ook een leuke avond”, denkt Milan van den Anker (23).

Maar dan begint de vrouw te gillen. „Het was een gesmoorde schreeuw, alsof haar keel werd dichtgedrukt. Dit klopt niet, dachten we.”

De donkere man staat op en geeft Thieme Wennink (22), die ook op de kermis werkt, een dreun in het gezicht. „Hij sloeg pittig hard, maar alcohol verdooft. Ik had een bultje op een wenkbrauw.” Hij en een maatje zetten de achtervolging in. De jongeman, met ‘viltkrullen’, zoals Milan diens dreadlocks noemt, weet te ontsnappen.

Tubantia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Medewerkers kermis Enschede redden vrouw van Afrikaanse verkrachter

 1. Zo eentje dus als Israël naar ons toe wou sturen omdat ze er zelf liever van verschoond blijven:
  https://fenixx.org/2018/04/02/israel-gaat-westerse-landen-versneld-omvolken/

  Liked by 1 persoon

 2. Fubar, ik proef enige Jodenhaat in je onterechte commentaartje.

  Like

 3. Duchesne // april 10, 2018 om 08:25 //

  ?..en verder…..vrouw nu HiV besmet? Weer een slachtoffer die op conto van De politici kan worden bijgeschreven. Wanneer worden ze massaal teurg getraptof in zee gestort. Jehpeft geen helderziende te zijn ommte zien dst dit enkel meeren meer gast gebeuren…..hoort blijkbaar bij een multi culti samenleving…..mij is nooit iets gevrasgd en ik heb niet om deze achterlijkheid gevraagd. Tegen mijn wil.

  De dag dat dit mijn famillie betreft is de dag dat ik de strast opga en begin te ruimen. Groen links en co als eersten. Wie zijn huisdieren niet aan de lijn kan houden maar wel de buurt vervuilt moet als eerste worden aangepakt.

  Ik vraag mij af hoeveel vrouwen en kinderen per dag slachtoffer worden van verkrachting door import konijnen en in hoeveel gevallen dit ook bij de politie word gemeld.
  We weten dat politie niets doet, wat het aantal aangiften ongetwijfeld zal drukken.
  Of erger, mensen belachelijk maken of intimideren om geen aangifte te doen, ik heb nog een recent voorbeeld van politie laksheid en onkunde die iemand het leven kostte in mijn kennissen kring…

  Vertrouwen van burgers dat compleet weg is, ik zou mezelf als agent rot schamen om nog in uniform te lopen.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // april 10, 2018 om 08:50 //

  Het zou wel een verward asielzoekend kindje kunnen zijn, hij was maar 19 jaar.
  Kan de politie geen woninkje voor hem kraken in Amsterdam Oost?

  Liked by 1 persoon

 5. Met @Duchesne eens, in dier voege dat als een hond je bijt ze de eigenaar tegen de muur moeten zetten. Ik zie trouwens dat er steeds meer een soort straatkaartclubjes aan het ontstaan zijn die tijdens het kaartwandel- en loopoverleg gelijk maar even de straten zuiveren van honden. Jammer dat ze dat nog niet doen met de eigenaren. Komt nog wel.

  Like

 6. templars2017 // april 10, 2018 om 13:24 //

  Wanneer gaat het loos?……….

  Like

 7. @Ahava // april 10, 2018 om 07:26

  I consider it an act of war als je een pak Afrikanen onze kant op wil sturen. Daar is inderdaad niets vriendelijks aan.

  Like

 8. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s