Nieuw

Israël vernietigt Syrische luchtmachtbasis voor drones om ISIS op te sporen

Archive IDF footage from T4 Airbase

Om 3:30 uur werden er 2 volleys kruisraketten gelanceerd richting Syrië, waarbij de T4 luchtmachtbasis in Homs werd geraakt. Meer dan 12 Syrische (zouden Iraanse geweest zijn volgens andere berichten, Fub) soldaten werden gedood en 30 gewond. De aanvallen komen na vermeend gebruik van chemische wapens tegen Syrische rebellen in Douma bij de hoofdstad. De grote drone faciliteit in de basis is volledig vernield. Drones werden gebruikt om ISIS-strijdkrachten in de woestijn te zoeken en te bestrijden.

Aanvankelijk werd vermoed dat de VS achter de aanval zat vanwege de houding van de Amerikaanse president Donald Trump. Zowel het Witte Huis als het Pentagon hebben echter ontkend dat de VS de aanvallen uitvoert.

Beeldmateriaal boven Libanon vertoont zware luchtactiviteit, waarbij velen vermoeden dat Israël de aanvallen vanuit het Libanese luchtruim heeft ingezet die het vaak bezet. De aanval heeft geleid tot 8 kruisraketten die zijn neergehaald door Syrische luchtverdedigingssystemen en het ‘scramblen’ van Russische vliegtuigen over de Middellandse Zee en Homs.

Al Sura >>

Kort stukje video van de Israëlische vliegtuigen boven Libanon:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Israël vernietigt Syrische luchtmachtbasis voor drones om ISIS op te sporen

  1. En Iran is hierom heel pissig geworden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s