Nieuw

Iran Threatens to Restart Nuke Enrichment Program in Matter of Days

Iranian leaders are threatening to restart the country’s contested nuclear enrichment program in just a matter of days as the Trump administration and European allies scramble to address a range of flaws in the landmark nuclear accord ahead of a May deadline that could see the United States walk away from the accord, according to regional reports and administration insiders.

The head of Iran’s Atomic Energy Organization disclosed on Sunday that the Islamic Republic has maintained the ability to restart the full-scale enrichment of uranium—the key component in a nuclear weapon that was supposed to be removed from Iran as part of the nuclear agreement—in just four days.

The Washington Free Beacon >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Iran Threatens to Restart Nuke Enrichment Program in Matter of Days

  1. Als dit zo is dan wordt het nog spannender voor het MO en met name Israël.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s