Nieuw

Grootste Black Lives Matter Facebookpagina was nep – 700.000 dollar foetsie

BLM-Facebook, screenshot

De laatste jaren heeft de radicale activistische groep die bekend staat als Black Lives Matter veel aandacht gekregen. Het is meer dan controversieel. Vanwege de roekeloze hetze tegen politie en blanke Amerikanen, beschouwen veel mensen de organisatie als een terroristische groepering. Hun leden zijn geïnspireerd om geweld in het hele land aan te wakkeren en zelfs politieagenten te vermoorden.

Maar omdat de liberale media ze verdedigen, wordt Black Lives Matter beschouwd als een kracht voor het goede. De reguliere media behandelen de BLM als hedendaagse leiders op het gebied van burgerrechten. Dit ondanks het feit dat de groep zwarte Amerikanen tegenover blanke Amerikanen plaatst.

Ze zijn hun boodschap van haat blijven verspreiden via sociale media. Facebook, Twitter en anderen hebben tal van BLM-accounts, gevolgd door veel mensen. Maar, zoals met zo vele andere linkse doelen, is de grootste pagina van Black Lives Matter op Facebook pure oplichting. Het bleek te gaan om een vakbond in Australië. Het heeft honderdduizenden dollars gestolen van mensen die eraan doneerden.

Ja, dat heb je goed gehoord.

Een Australische vakbondsorganisator is geschorst omdat hij een valse Facebook-pagina over Black Lives Matter beheerde, die honderdduizenden dollars aan donaties wegsluisde.

De pagina vergaarde bijna 700.000 volgelingen – veel meer dan de officiële pagina van de Black Lives Matter beweging – voordat het werd opgeschort door Facebook. Er wordt beweerd dat een deel van de bankrekeningen waarop het geld werd overgemaakt, in Australië waren en het was onduidelijk hoeveel er aan echte doelen werd verstrekt – als dat al het geval was…

Ian MacKay, de ambtenaar in kwestie, werkte bij de hard-linkse National Union of Workers en heeft tientallen websites met betrekking tot zwarte rechten geregistreerd onder zijn naam, waaronder blackpowerfist.com. De heer Mackay gaat niet in op vragen van CNN, maar zegt: “het kopen en verkopen van domeinnamen is mijn persoonlijke hobby.” [Bron: Breitbart].

Meer bij Mad World News >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Grootste Black Lives Matter Facebookpagina was nep – 700.000 dollar foetsie

  1. Republikein // april 11, 2018 om 00:59 //

    Best slim.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s