Nieuw

Daar gaan we weer

Een zogenaamd nieuw “chemisch incident” in Syrië doet sterk denken aan een soortgelijke gebeurtenis van vorig jaar. Ze willen ons doen geloven dat elke keer als de USA verklaart dat het zal terugtrekken uit de oorlog tegen Syrië, de Syrische regering antwoordt met een “chemische aanval” die de USA dwingt om te blijven.

Van ons wordt verwacht om te geloven dat het Assad-regime een verschrikkelijke gruweldaad begaat die vooral gericht is tegen vrouwen en kinderen, precies op het moment wanneer de Syrische troepen de islamistische rebellen hebben verslagen en Trump verklaart dat hij de Amerikaanse troepen uit Syrië terugtrekt.

Een paar dagen voor deze nep-aanval waarschuwde het Russische ministerie van Defensie al dat er een provocatie onderweg was.

Dit gebeurde vorig jaar:

30 maart, 2017
Nikky Haley zei dat “Prioriteit in Syrië niet langer gericht was op het dwingen van Assad om af te treden.

“Het diplomatieke beleid van de Verenigde Staten in Syrië is op dit moment niet meer gericht op de president van het door oorlog verscheurde land, Bashar al-Assad, te dwingen om af te treden”, zei de Amerikaanse ambassadeur tegen de VN, wat een afwijking was van de eerste en oorspronkelijke instelling van de regering-Obama over Assad’s lot.

4 april 2017
Een vermeende gasaanval in Syrië doodt tientallen mensen.

“Wereldleiders waren geschokt en verontwaardigd over berichten over een vermoede chemische aanval in het noordwesten van Syrië waarbij veel burgers werden gedood. Een Britse functionaris beschouwde het incident als een oorlogsmisdaad.”

7 april 2017
Gevolg: Trump valt Syrië aan met 59 Tomahawk-raketten.

10 april 2017
Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Nikki Haley:, prioriteit is om de Syrische president Bashar al-Assad te verwijderen

De Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Nikki Haley, vertelde CNN dat het een prioriteit is om de Syrische president Bashar al-Assad te verwijderen, wat een buitengewone verandering was van het standpunt van de Trump-administratie t.o.v. Assad .

Het Khan Sheikhoun-evenement bleek nep te zijn.

Uit een internationaal onderzoek bleek dat de helft van de vermeende gewonden in het ziekenhuis waren aangekomen voordat het beweerde incident had plaatsgevonden. De flip-flop veroorzaakte verwarring en onderlinge controverse binnen de Trump-administratie.

Een jaar later zien we precies dezelfde ontwikkeling.

Veterans Today brengt bewijs naar voren dat Trump en Bolton achter de gasaanvallen in Syrië zitten.

VT heeft nauwkeurig de lange reeks van chemische aanvallen gevolgd, zowel de sarin en chloride, omdat ze weten dat de Syriërs nooit zo dom zouden zijn dat ze hun hoofden op een presenteerblaadje afleveren aan de VS-coalitie door iets te doen zonder een kans om daar iets mee te winnen – maar in plaats daarvan precies het tegenovergestelde bereiken.

Syriërs hebben nu fotografisch bewijs gepresenteerd van de chemische wapens die ze in beslag hebben genomen – serienummer en alles. Men heeft chemische wapens gevonden die zijn geproduceerd/geleverd door de geallieerden, en Britse en Israëlische in Syrië gevangengenomen soldaten hebben bevestigd ze waren besteld door hun regeringen om chemische aanvallen in East Ghouta uit te voeren. Vandaag werd een andere chemische wapenopslag in East Ghouta gevonden, geproduceerd in Duitsland, commercieel geproduceerd door Merck.

Lees meer:

https://www.veteranstoday.com/2018/04/08/proof-intel-drop-trump-bolton-behind-syria-chemical-attacks-confirmed/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Daar gaan we weer

  1. Like

  2. Like

  3. Like

  4. Tijl Uylenspiegel // april 10, 2018 om 23:26 //

    Afgelopen tijd even wat minder de tijd om alles te volgen maar zag de beelden bij de NOS en toen ging het ook door mij heen, het zag eruit als nep; een jongen en een meisje worden beetgepakt en krijgen plots een klets water in het gezicht terwijl ze niet bepaald zachtzinnig op hun plaats gehouden worden, ja dan kijken die kinderen overrompeld en in de war, ik zou er ook niks van begrijpen. En dan zie je een baby die ze een of ander zuurstofmasker op het gezicht drukken, het lijkt verdacht veel op een slapende baby die moeizaam wakker wordt dan eentje die vecht voor haar leven. Met in mijn achterhoofd de eerdere nepreportages deed deze er aardig aan denken.

    Like

  5. Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s