Nieuw

Bevestigd: Tweederde van de in het VK ondervraagde “Kindvluchtelingen” zijn volwassen

Ongeveer twee derde van de “kindvluchtelingen” die in het Verenigd Koninkrijk over hun leeftijd werden ondervraagd, bleek meerderjarig te zijn, zo blijkt uit een rapport van de regering.

In één jaar tijd werd 65 procent van de geëvalueerde asielzoekers ouder dan 18 jaar beoordeeld.

Uit het rapport van de immigratiewaakhond baas David Bolt blijkt dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken 2.952 asielaanvragen heeft ontvangen van alleenstaande kinderen, waarvan de leeftijd van 705 kinderen omstreden is.

Daarvan werden 618 gevallen afgehandeld, waarvan er 402 als volwassenen werden aangemerkt.

In oktober 2016 brak een openbare ruzie uit over “kindvluchtelingen” toen een stroom migranten aankwam uit Calais, waarvan sommigen van middelbare leeftijd leken.

De regering had beloofd geen nieuwkomers uit veilige landen als Frankrijk toe te laten, maar campagnevoerders profiteerden van een nieuwe leemte in de migratiewetgeving voor kinderen, het zogenaamde Dubs-amendement.

Tory MP Tim Loughton vertelde de Daily Mail: “We zijn in te veel gevallen een te soft geweest voor asielzoekers die onze gastvrijheid misbruiken door hun geloofsbrieven te vervalsen.

“Het is goed dat we degenen die gevaar lopen een toevluchtsoord bieden, maar we hebben maar al te vaak te veel vertrouwen in hen gehad.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Bevestigd: Tweederde van de in het VK ondervraagde “Kindvluchtelingen” zijn volwassen

  1. Selecteren op leeftijd = discriminatie = verboden

    Dus iedereen is minderjarig of iedereen is meerderjarig.

    Achterlijke gutmenschen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s