Nieuw

The US and Turkey could go to war

Amerikaanse troepen in Syrisch Koerdistan, screenshot YT

It was the stuff of nationalist drivel and mad conspiracy, but in Turkey it was an instant best-seller. Almost 15 years ago, Turkish novelists Orkun Ucar and Burak Turna penned a thriller titled Metal Storm, which describes a U.S.-Turkey war in which the United States occupies Istanbul, a Turkish agent detonates a stolen nuclear warhead in Washington, and Russia and China ultimately come to Turkey’s rescue.

While the premise was far-fetched, many Turkish commentators at the time suggested a U.S.-Turkey conflict could become reality. It is time to recognize that they were right.

Washington Examiner >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on The US and Turkey could go to war

 1. paulzwueste // april 9, 2018 om 20:01 //

  Ik heb dit al ’n tijdje geleden voorspeld.
  De VS zal turkijë uit Syrië trappen en dan doorstoten in Turkije totdat Erdogan zal zijn afgezet.
  Erdogan staat al ’n tijd op de dodenlijst van de CIA.
  Binnenkort in alle theaters ter plaatse!

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // april 9, 2018 om 21:41 //

  Het wordt zo te zien een navo onderonsje ,navo tegen navo ,die met het beste wapentuig wint ,en merkels pantsers gaan ook naar de haaien ,wat dan weer spijtig is als ze die gaat nodig hebben om de straten van Duitsland schoon te vegen ,want als Amerika Turkije aanvalt kan het goed zijn dat de islamoorlog uitbreekt in Europa te beginnen waar het meeste Turken samen zitten met een pak Koerden en Yezidi’s Duitsland dus ,daarna vliegt Frankrijk in de hens en het zootje is vertrokken……….
  Stel je voor dat Amerika een islamland aanvalt ,ook al is het in Syrië , in Europa zitten er genoeg om hier alles naar de haaien te brengen , de defensie van de meeste EU landen is ondermaats en niet opgewassen tegen dat soort van oorlog , de berichten liegen er niet om ,veel machtsvertoon doch weinig slagkracht , de enige die een functioneel leger heeft is Rusland.
  het zijn spannende tijden ,doch de vooruitzichten zijn bijzonder grimmig , wij zijn klaar om te proberen te overleven jullie ook?

  Like

 3. eduard uit Breda // april 11, 2018 om 09:31 //

  Dat is een van de reden dat ik ben vertrokken naar Kenia 83 % christelijke
  Heel goedkoop leven hier
  Laat ze het maar uitvechten
  40 jaar geprobeerd NL te laten zien dat dit verkeerd afloopt maar niet luisteren geef het domme volk spelen alcohol drugs en ze zijn gelukkig
  Groeten vanuit Kenia

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s