Nieuw

Syrië – gifgas en dreigende supermachten

Destroyer launching Tomahawks, screenshot YT

Was er vorige week echt een chemische aanval van het reguliere Syrische leger op de plaats Douma in Oost-Ghouta, Syrië?

Wellicht dat het onderzoek dat de OPCW nu heeft aangekondigd uitsluitsel kan geven. Heeft de regering-Assad er schuld aan? Experts geloven er niets van. Politiek is er echter meer aan de hand, en dat is voor een analyse van het geheel der gebeurtenissen een stuk belangrijker.

Vorige maand al had ik een artikeltje willen schrijven over de dreigende confrontatie tussen USA en Rusland in Syrië. Dat was gedurende de laatste dagen van de klucht rond Oost-Ghouta, en de dreiging van een ‘chemische aanval’ op de islamitische rebellen. Het was curieus genoeg juist Rusland dat hier voor waarschuwde. Niet dat het er aankwam, maar dat de USA en die rebellen zich voorbereidden op een hoax om de internationale publieke opinie te beïnvloeden. Rusland herinnerde daar zo pas nog aan:

Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Syrië – gifgas en dreigende supermachten

 1. templars2017 // april 10, 2018 om 01:36 //

  01:30 russen zijn Douma binnen gegaan en geen bewijs gevonden van een aanval met chloorgas.
  Ook zijn de rebellen uit het gebied Douma aan het vertrekken .
  Waarom zou Assad een gifgas aanval uitvoeren op een gebied dat hij zo wie zo terug in handen krijgt door de rebellen in het gebied te laten vertrekken?
  Het is blijkbaar hetzelfde spelletje als met Obama en de zogenaamde gifaanval ,die later bleek te zijn uitgevoerd door de rebellen zelf ,dit is één van de oudste trucs van oorlogvoeren die er bestaat.
  Ook zijn rapporten binnengekomen dat er vrouwen in kooien op appartementen ,of wat er van over blijft opgesloten zitten om te kunnen bewijzen dat de bombardementen die Assad uitvoert ,burger slachtoffers maakt ,zo is het gemakkelijk ,maar in de msm zie je er niets van……

  Like

 2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s