Nieuw

Mattis says US hasn’t ruled out military action against Assad

The US has not ruled out launching airstrikes against Syrian President Bashar al-Assad’s regime in response to the weekend’s suspected chemical gas attack on civilians, Defense Secretary James Mattis said Monday.

“I don’t rule out anything right now,” Mattis said while hosting Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani, the emir of Qatar, at the Pentagon.

“The first thing we have to look at is why are chemical weapons still being used at all when Russia was the framework guarantor of removing all chemical weapons, and so working with our allies and partners from NATO to Qatar and elsewhere we are going to address this issue,” Mattis continued.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Mattis says US hasn’t ruled out military action against Assad

 1. templars2017 // april 9, 2018 om 21:49 //

  Woorden die gesproken zijn in het bijzijn van een lid van Qatar ,een land gekend voor zijn steun aan rebellen ,een doorsluis land voor Amerikaans oorlogsmateriaal zeg maar.
  De USS Cook voor de kust van Syrië ,grimmige boel daar ,ze wachten op het bevel m te vuren zo te horen ,wat als ze een Russisch doel treffen ,of een Iraanse groep militairen?
  Welk verschil gaat dit ophanden zijnde bombardement in gods naam leveren?
  Ook niet vergeten wie hier dit bericht heeft geuit CNN ,dat zegt veel hé……
  We kunnen enkel afwachten…….

  Like

 2. templars2017 // april 9, 2018 om 22:37 //

  Heb net geprobeerd om de USS Cook te vinden op de plaats waar gezegd wordt dat hij zich bevind , via marinetraffic globalship tracker maar geen Cook te zien als hij op 100 km van Tartus ligt en op 90 km van Tripoli dan kan je via google maps mooi vaststellen waar zijn positie is ,het enige schip in de buurt is een vrachter die stilligt , nu lees ik dat ook jets zijn opgestegen vanuit de regio Tartus en richting zee zijn gevlogen ,maar de Russen hebben ook cruisemissilles afgevuurd vanop zee naar Idlib ,het is daar precies een stoompot………

  Like

 3. templars2017 // april 9, 2018 om 22:38 //

  De laatse gekende haven van de Cook was in Spanje……..het land zonder puidgemont

  Like

 4. Rusland wil praten met Donald Trump en dat is niet voor niets.
  Er is meer aan de hand, Trump weet dit, Poetin weet dit, alleen weten beide nog niet wie er vals speelt. Maar daar komen ze gauw genoeg achter.
  Ik zelf verdenk rebellen gesteund door Iran en misschien zelfs door Erdogan.
  Beide spelen een smerig spel nu. Erdogan door zijn strijd met de Koerden en de invallen in Irak en Iran zijn haat tegen Israël en de intensi om dit land uit te roeien samen met de Hamas. Beide zijn twee handen op een buik.

  Like

 5. Republikein // april 10, 2018 om 23:51 //

  Hebben ze voor de kust van Qatar niet een enorm olie/gasveld ontdekt?
  Er komt ook een kanaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s