Nieuw

Israël stopt invoer van banden in het Palestijnse gebied

Israël heeft actie ondernomen om alle invoer van banden in Palestina te stoppen. In de afgelopen dagen hebben de Palestijnen zich toegelegd op het verbranden van banden. Deze maatregel, om aantasting van het milieu door de ongezonde rook van brandende banden te voorkomen, zal echter niet worden toegejuicht door de palestijnenliefhebbers van GroenLinks.

Lees meer:

http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Palestinian-official-Israel-bans-Gaza-tire-imports-549171

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Israël stopt invoer van banden in het Palestijnse gebied

 1. Republikein // april 9, 2018 om 11:15 //

  Allemaal per band de zee inrollen.

  Like

 2. Ze komen steeds dichter in de buurt van de leefstijl van hun pedo profeet top !

  Like

 3. antiislamnu // april 9, 2018 om 13:17 //

  Moeten ze niet naar hun werk die aanhangers van het geloof van de pedofiel

  Like

 4. Die worden door betaald met subsidie van uit Nederland, mogelijk gemaakt door alle belasting betalers uit Nederland.
  Kaag heeft kort geleden nog een leuk bedrag overgemaakt, dus die gaan voorlopig nog wel even door.
  En anders maakt ze nog een bedrag over om de goede strijd tegen dat nare Israël te steunen.

  Like

 5. Banden hebben ze helemaal niet nodig.
  Ze zijn alleen gekwalificeerd om op een ezel of een geit te zitten.

  Like

 6. templars2017 // april 9, 2018 om 18:48 //

  Ze gebruiken die banden om rookbarricades te maken , je ziet er gen moer door ,en een gasmasker is ook geen overbodige luxe ,dus dan kunnen ze doen en laten wat ze willen als die dingen in brand staan ,de denk wijze van Israël geen banden meer geen rookgordijnen meer ,meer doelwitten om op te knallen , slimme jongens die Joden……
  Als ze nog banden willen verbrande dan gaan ze daar binnenkort op hun velgen moeten rondrijden , of ze kunnen natuurlijk ook per direct heel de auto in de hens steken ,kost minder werk ,maar de rest gaan ze dan te voet moeten doen ,niets erg op zich ze zijn tot niet veel meer in staat………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s